Uitkomst

Had veel eerder op de markt moeten verschijnen!!!!

Veel eerder moeten aanschaffen

Makkelijk hanteerbaar, goed scheerresultaat, pijnloos bij droog scheren en door de grote scheerbladen snelle blus!

Prima bak-beest van een scheermes om zonder hulp je rug geschoren te krijgen!

Eindelijk een oplossing gevonden om zelfstandig een haarloze rug te houden!

lukt niet

Ik probeetde mijn rugharen en mijn benen. Ik krijg er bijna geen haar vanaf. Ik heb sptijt ervan dat ik deze gekocht heb.

Prima scheermes, scheert glad, snel en handig

Handig scheermes. Ik heb het beste resultaat met droog scheren

Snelle levering blij mee

Het is even wennen hoe hem juist te hanteren maar ben er ontzettend blij mee. Scheert brede vlakken dus geen ge piel mer met het gewone scheermes, uitstekend.

Bestellen is makkelijk en de werking is 100%

Makkelijk bestellen, werking is top, maar de prijs is aan de hoge kant

Great solution

I dont know Why people saying: The blade is No more Sharp after 2-3 use.?! Thats NOT true at All..i did use iT like 6 times with the same blade..AMAZING product

Voordat ik de bakblade kocht heb ik lang getwijfeld. Toch besteld. Hij doet het gewoon prima. Had ik eerder moeten weten. Mooie gladde rug zonder rare manoeuvres te hoeven doen.

goed apparaat

ben er wel tevreden over

Produkt zoals omschreven en werkt

Produkt is als omschreven en werkt goed,is even handigheid in krijgen

Werkt echt...!!

Makkelijk, snel en simpel van mijn rughaar af....en dit in een 5 minuten.

Zeker een oplossing

Rug is niet de meest makkelijke plek om te scheren en dan is dit zeker een oplossing

Gewoon goed, doet wat het moet doen

Gewoon goed, doet wat het moet doen. Gladde rug zonder dat ik mezelf in onmogelijke posities moet manoeuvreren.

Beter dan verwacht

Perfect. Mesjes gaan helaas niet zo lang mee

Werkt boven mijn verwachting

Nvt

Een top idee!

Ik zag het staan op t internet en dacht gelijk die moet ik hebben!! Is niet in 2 tellen klaar het duurt dus wel ff maar uiteindelijk heb je wel resultaat... maar de messen hadden van mij iets scherper gemogen

al de eerste keer goed !

verrassend eenvoudig in gebruik, eerst getwijfeld over de aanschaf maar absoluut geen spijt, doet wat ie moet doen en dat zo goed als intuïtief vanaf de eerste keer

Werkt goed .

Hij doen idd zijn werk en ben te vrede ,nu word ik niet meer raar aangekeken .

snel glad

de bakblade doet wat tie moet doen lekker glad en snel klaar, het enige minpunt vindt ik dat de mesjes snel bot worden na 2x gebruikt te hebben , maak ze regelmatig schoon etc.. en voor dat geld is best wel duur als je ze maar 2x kan gebruiken !

inferieur product

na 1 keer gebruiken zijn bij mij al plastic delen afgebroken waardoor het niet meer werkt. jammer

Snel en effectief

Haalt overal op je lichaam je haar weg.

Zeer positief en verrassend goede qualiteit

Gewoon een goed en geweldig product

Snelle service en uitstekend product

Werkt echt super goed en je komt gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken! Aanrader!

Twentepoort Oost 6121

7609RG Almelo