prima, vlot en correct

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Snelle levering, goed verpakt, uitstekende service

Snelle levering, goed verpakt, uitstekende service.

Goede prijs/kwaliteit

Paneel voor bovenlicht binnendeur besteld. Snelle levering en goedkoper als de plaatselijke bouwmarkt.

Ordered 3 Weeks ago, still not recieved!

Wonder if I get Trakking someday to see when I recieve my order!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top. Zeer snel en correct geleverd.

Goede communicatie. Zeer tevreden!!

Tevreden

Goed bereikbaar, komen afspraken na en geven goede service. In mijn geval was door de verpakking het materiaal beschadigd. Dit is op een goede manier afgehandeld en vervangen.

Internetauftritt gefällt mir sehr gut ...

Euer Internetseite ist sehr übersichtlich und leicht zu verstehen. Euer Konzept um Verschnitt zu vermeiden finde ich genial. Lieferung des Musters hat wie erwartet geklappt und gefallen gefunden. Sobald wir soweit sind, werden wir bei Euch bestellen.

Hele goede ervaring met mijn bestelling bij Panelzz. Hoewel ik voor de standaard levering had gekozen werd er toch de volgende dag al verzonden. Alleen jammer dat PostNL dan de bezorging 2 dagen na elkaar uitstelt.

Netjes

Een gedeelte vergeten bij de bestelling. Alsnog netjes afgeleverd.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik heb via internet besteld en kon al binnen 4 dagen mijn bestelling ophalen.

Buitengewoon snelle service en afhandeling

Heb voor het renoveren van mijn gevel gekozen voor de magoxx board. De bestelling is heel snel afgehandeld daardoor kon ik op tijd aan de slag

Soepel afgehandelde maatwerkbestelling

Ik heb een witte en antracietgrijze HPLplaat besteld. Ze werden snel op de goede maat gezaagd, goed ingepakt en afgeleverd door de transporteur.

Schnell, sauber und unkompliziert

Tatenlose Internetauftritt

Alles prima verlopen, mooie platen!

Alles prima verlopen, mooie platen!

Super Service zu fairem Preis

Obwohl mir bei der Bestellung ein kleiner Fehler unterlaufen war, konnte dieser per E-Mail schnell und problemlos korrigiert werden.

Duidelijke website, Snelle levering, goed verpakt!

Snelle levering en goed product!

Prima service!

product ok

het product voldoet aan de verwachtingen maar de levering was niet oke . terwijl ik thuis was is de levering bij een buurman afgeleverd zonder uitleg aan de buurman. dat is een minpunt

Sehr schnelle Bedienung, empfehlenswertes Produkt

Sehr schnelle Bedienung, empfehlenswertes Produkt Werde meine Geschäftsbeziehung ausbauen.

Geweldige ervaring

Keurig op maat goed verpakt en binnen de afgesproken tijd bezorgd En zeker een aanrader als je trespa plaat op maat wil hebben TOP!!!

sehr guter Bestellservice

Mir hat die Lieferankündigung gefehlt, sie kam nur durch den Spediteur

Prima webshop

Precies op maat. Degelijk en netjes verpakt. Keurig bezorgd.

Helemaal top

Helemaal top

Goed en netjes op tijd afgeleverd

industrieweg 8

6321BP Wijlre