goede voorlichting en service

had eerst foutieve bestelling gedaan,werd in goed overleg kosteloos gewijzigd

Alles word top geregeld

Ze doen er alles aan om alles goed en optijd te leveren. Ik ben er zeer tevreden over

Exact op maat, snelle levering

Panelen van hoge kwaliteit en correcte maat, snelle levering.

Prettig bedrijf, uitstekend product

Hpl plaat met afgeronde zijden ; perfect in orde en vlot geleverd.

Mooie stalen en snel geleverd

Voor mijn examenopdracht voor interieurstylist heb ik deze stalen besteld en omdat je dan met een eind tijd werkt is het fijn als de stalen snel geleverd worden. Prima en mooi en duidelijk aangeleverd.

Geweldig en kwaliteit

Goed geleverd en zonder problemen ga zo weer een bestelling plaatsen

Prima kwaliteit en precies op maat.

De HPL-plaat was exact opmaat, prima verpakt en volgens afspraak geleverd.

Prima prijs, service en levering.

In een woord: prima!

Snel geleverd vriendelijke chauffeur en de maat was 100%

Perfect afgehandeld

Perfecte afhandeling Mooi product Zeer correcte prijs

Gratis op maat en goedkoopste

Ik was op zoek naar Trespa en Panelzz was de goedkoopste. Daarnaast geen extra kosten voor het op maat zagen, echt top. Alles netjes verpakt geleverd en geen plaat beschadigd.

Perfect en goed geleverd

Alles netjes verpakt en perfect gezaagd aangeleverd

Große Auswahl, zuverlässiger Service.

Nach langem Suchen habe ich bei Panelzz die passenden Schrauben gefunden. Es werden auch geringe Stückzahlen geliefert aber leider sind die Versandkosten recht hoch und die Lieferung aus den Niederlanden dauert etwas länger.

Super netter und kompetenter Kontakt

Faires Angebot, gute Ware und gut versendet,... ich kaufe wieder :-)

Als je het niet vind hebben hun het wel. met een woord gewoon ( perfect )

degelijk bedrijf met zeer goede prijzen en vriendelijk professioneel personeel

Schichtstoffplatten 10mm

Anfängliche angekündigte Lieferverzögerung wurde nach telf. Kontaktaufnahme korrigiert und die Platten wurden sehr gut verpackt pünktlich geliefert. Produkt wurde als Sichtschutz verbaut hoffe Sie halten was versprochen.

Volgend jaar met vacuumheffer!

Beetje slordig en duur

+: snelle verzending +: je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending -: de staaltjes zijn klein en slordig afgesneden, dus je kan ze niet gebruiken voor een moodboard -: er staan geen kenmerken op de staaltjes, dus je moet terug de juiste referenties gaan opzoeken -: dure verzending/kosten voor drie kleine staaltjes. Ik begrijp dat je de verzending niet gratis kan doen, maar bij verzending kan je ook maar max 3 stalen aanvragen. Dus dan wordt het duur. Het zou beter zijn als je dan meer dan 3 stalen kan aanvragen.

Zonder problemen geleverd

Houden zich aan afspraken

Zodra mijn planning klaar is, zal ik zeker een bestelling plaatsen

Goede ervaring

Snelle, nette en nauwkeurige levering.

Prima materiaal, tijdige levering en juiste maatvoering

Klein minpuntje was dat de kittube klem zat tussen de de trespa en de klemband en daardoor deze niet meer bruikbaar was. Groot pluspunt was dat dit, in no time met excuses, was hersteld (volgende dag al een nieuwe kittube in huis).

Bestelling was vergeten, daarna keurig opgelost.

Mijn bestelling zou binnen 10 werkdagen komen, maar na 14 dagen nog steeds geen plaatjes binnen gekregen. Even gebeld en het werd snel opgelost. Service dik in orde en ook mooie afgeronde hoekjes op mijn plaatjes.

Fijne communicatie en fraai product geleverd.

Via de heldere website leverde Panelzz in maatvoering wel wat anderen niet konden leveren. Zeer zorgvuldig verpakt afgeleverd met prima trackinformatie.

Snelle en correcte levering

Ik heb mij Trespa platen besteld en omdat het een dringend levering betrof heb ik telefonische contact gehad om er zeker van te zijn dat de levering op tijd ging toekomen. De afspraken werden correct nageleefd .

industrieweg 8

6321BP Wijlre