Betrouwbaar partner met goede service

Betrouwbaar bedrijf. Telefonisch bereikbaar voor informatie, advies of speciale wensen. Ook via de mail wordt er snel en adequaat gereageerd. In het geval dat de transporteur niet netjes met de goederen omgaat, komt er snel een correcte oplossing. Goede service !!

snel en netjes geleverd

alles geheel volgens afspraak snel en onbeschadigd geleverd.

Hpl Muster bestellt

Ich habe HPL Musterstücke bestellt. Unzählige Male vom Packetdienst Email erhalten. Doch Sendung ist nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Keurig en snel

Alle panelen netjes op maat en goed verpakt geleverd. Ook erg snel.

Late levering

Levertijd was door post nl erg laat

Perfect. Exact wat ik nodig had en op maat.

Volkern. plank nodig .

Goede service Snelle levering Dik tevreden echt top

Laaaaaaaaaange Reaktionszeiten

Probekit am 25 Juni bestellt, das wurde dann am 28 November geliefert. Qualität sieht gut aus, aber man kann nur hoffen das es bei Bestellungen dann schneller geht. Daher würde ich jetzt abraten, sollte das die große Ausnahme gewesen sein ändere ich gerne meine Meinung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnell , zuverlässig und bei Reklamation wird sofort reagiert

Schnell , zuverlässig und bei Reklamation wird sofort reagiert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel besteld en ook bezorgd zoals besteld

Snelle levering zoals besteld

Onduidelijke planning

Meerdere keren achterna gebeld om te horen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Er wordt vanuit Panelzz namelijk niets gecommuniceerd. Na 2e belletje kreeg ik ook een verwachte leverdatum, maar uiteindelijk hoorde ik niets en heb ik weer moeten bellen. Duurt uiteindelijk 10 dagen (zoals max is aangegeven), dus ga daar maar vanuit. Materiaal is prima.

laagdrempelige makkelijke site

snel besteld en ook geleverd

Goede kwaliteit en verpakking

De geleverde platen zijn van goede kwaliteit en netjes bewerkt volgens specificatie. Daarnaast heel stevig ingepakt zodat er geen risico op transportschade was. Het enige minpuntje was de levertijd, die langer was dan de beloofde 10 werkdagen. Ik begreep dat er wat overmacht speelde. Anders vijf sterren, ik zou zo weer hier bestellen.

Goede kwaliteit HPL

Het is een mooie plaat , en goed op maat gezaagd .Paste perfekt .

Erfahrung

Leider wurde die Hälfte der Lieferung wie beschrieben geliefert, es war nur eine Seite wie bestellt weiß die andere war schwarz. So hatte ich große Probleme bei der weiteren Verwendung. Auch hatte es doch länger wie beschrieben gedauert. Alles in allen für mich ein großer Mangel, ob ich unter diesen Umständen noch mal bei Panelzz kann ich zum jetzigen Zeitpunkt nicht sagen.

redelijk

zagen was niet exact op maar gebeurd, levering was op de site mogelijk binnen 48 uur. in de praktijk ongeveer een week, wellicht door maatwerk

Geleverd wat gevraagd was

Inhoud was goed verpakt. Dubbel en met hoek beschermers. Top.

snelle levering ,goede kwaliteit

snelle levering ,goede kwaliteit

Perfect, komt afspraken na.

Goed, stond keurig op maat klaar.

Bestellung wurde sehr schnell bearbeitet und versendet.

Es lief alles gut bis auf fehlende Schrauben. Sie wurden aber sofort nach geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, goede communicatie

Ook als er iets niet helemaal OK is, geeft Panelzz goede service!

Super service! Persoonlijk, snel en zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

Afspraak is afspraak

Datum was - in de toekomst - gelegen afgesproken. Nagekomen!! Goed verpakt. Kwaliteit hpl perfect. Dikke aanrader.

Hulpvaardig

Veel vragen van mijn kant ,telkens weer met veel geduld beantwoord

Gewoon handig

Op maat kwaliteit snelle levering wat wil je meer . Houden zo geweldig

industrieweg 8

6321BP Wijlre