Goede service top

Goede service en informatie top .

Snel antwoord op mijn vragen en duidelijk advies gekregen. Snelle verzending. Uitstekend product ontvangen.

Prima prijs en snelle levering

De producten werden snel geleverd en voor een prima prijs. Ook zat er een duidelijke beschrijving bij.

Duidelijk, snel en overzichtelijk

Duidelijk uitgelegd wat het inhoudt. Overzichtelijke site en snelle levering. Toppers.

Goed product

Resultaat is prima

uitstekend

zeer slecht

dinsdags bestelling geplaats en betaald nu vrijdags geen enkele reactie gehad op 4 e mails telefonisch niet bereikbaar nu, vandaag telefonisch een niets zeggende telefonisch contact gehaald weet nog steeds niet wanner de spullen binnen komen heb zelf ook een boze klant. vandaag voor 1500u bestel morgen in huis zal wel maar niet voor mij

Huisje weltevree top producten

Heb nu 2 x epoxy besteld en zal zeker , vaker bestellen. Snelle levering mits op voorraad! In een wordt geweldig gewoon.

Overzichtelijke website met veel handige tips

En natuurlijk goede producten, die mijn boot weer hebben verstevigd en verfraaid.

Zo eenvoudig en snel geleverd

Dankzij een overzichtelijke site en veel informatie heb ik mijn juiste artikelen kunnen vinden.

Werkt perfect

Zo super blij met silicagel van mr. Boat

Snelle juiste levering

Goede spullen en juiste levering

Snel verzonden. Prima materiaal

Makkelijk om te bestellen , snel geleverd , goede prijs kwaliteit verhouding

Fantastische service!

Pakket bij postnl verdwenen, is onmiddelijk opnieuw verzonden.

Oplettent

Jullie zijn top en letten goed op als er wat niet helemaal klopt krijgen we er en mail van om te bevestigen als het wel klopt

Prima om daar te bestellen

Makkelijk bestellen, levering op tijd

Goede informatie, uitgebreid assortiment en iets goedkoper dan andere aanbieders

Kwaliteit producten en professionele kennis.

Heel tevreden met de producten en adviesen.

Ik heb er prettig mee gewerkt

Prettig om mee te werken

Naar vele soorten epoxy te hebben gebruikt. Vind ik deze geweldig..doet wat het moet doen

Het werkt goed

Je kan er mooi werk mee maken

Gewoon snelle levering

Heldere website. Snelle levering

Snelle levering. Goed product

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!