ik heb geen klachten

de zending is goed aangekomen en snel geleverd ,prima dus

Uitstekend resultaat terwijl het mijn eerste ervaring was!

De instructies zijn duidelijk en voor extra hulp zijn er nog een hoop filmpjes beschikbaar. Als je ermee borsteld, zoals ik, ga niet af op de eerste laag... Vanaf de 2de zie je het helemaal goed komen. Als je wat speelt met kleur en gewoon de doorzichtige epoxy kan je leuke effecten bekomen. Al bij al zal ik zeker meer met epoxy werken in de toekomst en de ervaring met Mr.Boat was zeer aangenaam, voldoende info, snelle levering en voldoende keuze voor alle projecten!

Altijd geweldig!

Ik bestel al een aantal jaren bij Mr.Boat en altijd nette leveringen zonder problemen. Ook kun je zien dat ze hun producten en assortiment blijven verbeteren.

Spannend en fantastisch!

Dank voor alle snelle en uitgebreide antwoorden op al mijn vragen. Ik had er veel aan en heeft me moed gegeven een nieuw avontuur aan te gaan. Ik heb op Instagram het resultaat aan u toegestuurd. Dank!

Top. Goede webshop en snelle levering

Top. Goede webshop en snelle levering

Makkelijk bestellen, betalen en meestal de volgende dag al in huis. 1x was de bestelling niet compleet geleverd, en na één telefoontje, werd het alsnog de volgende dag nageleverd inclusief een leuke korting op m'n volgende bestelling.

Prima basismateriaal en snelle levering

Goede verpakking en kwaliteit is prima.

Klantvriendelijk

Goede hulp bij het selecteren van het juiste product

Supersnel geleverd

Eerste keer besteld en werd supersnel geleverd

Top service en kwalitweit!

Klantenservice staat je vriendelijk te woord en denkt mee. Opmerkingen bij de bestelling worden goed gelezen, kortom: helemaal goed!

Ben zeer tevreden van jullie producten ben er vertrouwd mee

Zeer tevreden met de producten...soms hier en daar heb ik wel eens iets wat niet uithard...en dan zijn het maar kleine plekjes...waardoor ik toch een nieuw stuk moet maken..

Heerlijke epoxie om mee te werken

Snel binnen, Alles erbij (spatels , handschoentjes) Fijne epoxie om mee te werken En mooi helder.

Wordt snel hard en doet zijn werk

De epoxy is goed te mengen en wordt snel hard. Wij hadden last van wat bubbels maar die zijn prima weg te branden met een torch.

In één woord: uitstekend!

Alles klopt. De producten zijn écht goed, de prijs/kwaliteit verhouding is optimaal, de service is geweldig én de afspraken worden nagekomen. Er is werkelijk niets te wensen over.

Goede service en goed product

Zeer tevreden.

Geweldige service en producten

Snelle levering van mijn bestelling en de producten zijn van uitstekende kwaliteit.

was 1e x dat ik met epoxy werkte om de doorgezakte ruimte onder de mastvoet te repareren.

had veel gelezen en was bij een lezing van de zeilclub geweest. Daar werd gezegd dat Epoxy de beste manier was, maar in de vertelde ervaringen had men het over een procedure van een aantal weken om telkens de lagen te laten uitharden en zo op te bouwen. Ik heb dit niet gerdaan en de ruimte van 26 x 30 cm in één keer volgegoten en tijdens het drogingsproces de glasmaten toegevoegd. Inmiddels is dat tot een keiharde laag gevormd die daarna weer is teruggeschuurd ( na met glasvezel aangestreken te zijn en daana geplamuurd ) tot de oorspronkelijke vorm. Goede ervarting en prima resultaat.

Uitstekende service

Ik had een specifieke vraag voor het gebruik van epoxy. Omdat de medewerker er niet bekend mee was, heeft hij duidelijk moeite genomen zich erin te verdiepen en mij een duidelijk antwoord gegeven, met een advies welk soort epoxy te gebruiken. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Top team

Na zoek raken van pakje werd er alsnog een pakje verzonden . Gelukkig is dat pakje terecht gekomen . (Laatste jaar via bol.com op mobiel van mijn man besteld ,na overlijden van mijn man eigen mobiel gebruikt stond oude adres bij bol. Com in) Dus prima service top bedrijf denk met je mee.

Super fijn

Super fijne ervaring snel binnen en goeie producten om mee te werken ik gebruik niks anders

goed advies, scherpe prijs en snelle levering

Super goed geadviseerd, duidelijk en helder. prijs is ook goed en snelle levering zoals besproken. Ook voldoende informatie over het verwerken van grondstoffen

Ptima website snelle levering

Zeer positief. Had hier niet eerder besteld ennwas benieuwd naar de leversnelheid en verpakking. Volgende dagbsl geleverd en keurig verpakt. Zat zelfs mengbeker en handschoenen bij eerste bestelling.

Goed!

Een product was niet op voorraad en toen ik kreeg ik advies op wat het beste te doen op basis van mijn bestelling!

Product dat voldoet aan alle verwachtingen

Snelle levering en prima product met goede beschrijving

Uitstekend product, snelle levering

Product werk naar behoren mengbekers erbij zijn ook erg handig voor grotere project. Uitstekend materiaal!

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!