Leuk spul, makkelijk verwerkbaar

Prima hoor. niet de eerste keer dat wij dat van u hebben. Komt nog meet in de toekomst

Snelle levering. Prima product

Product klopt helemaal

Blij verrast!

Ik dacht dat poleyester en epoxy erg duur waren, maar het viel reuze mee. Vind de site erg duidelijk en vriendelijk overkomen. Ik heb me bodem verstevigd met extra spanten er in lijmen met epoxy en later voor de zekerheid nog een matje met epoxy.

Prettige website en goed advies

Ik ben heel tevreden over Mr Boat alleen denk ik dat ze me laatst iets te zwaar glasweefsel hebben geadviseerd. Ik bljjf dat oatroon maar zien, laag na laag epoxy. Vetder zeer tevreden.

Top Epoxy!

Ik gebruik de Epoxy voor diverse kunstwerkjes en het is echt top spul! Na een lange zoektocht naar de meest fijne Epoxy ben ik uiteindelijk bij Mr. Boat uitgekomen. De Epoxy is velen malen beter dan bij andere aanbieders. Ik raad het zeker aan!

Snelle service, uitstekende uitleg. Snel antwoord bij vragen.

Keurig op tijd geleverd.

Product nog niet gebruikt dus hier kan ik geen oordeel over geven.

De epoxy is prettig om mee te werken.

De epoxy is fijn in gebruik en hardt goed uit. Ook goed te mengen met kleurstof poeder.

levering ok.

product nog niet gebruikt. wacht nog even lagere temperatuur af.

Niets te klagen

Zoals gewoonlijk , binnen 15 minuten af te halen . Ontvangst met een lach. Zoals gewoonlijk

Heel goei service en top materiaal

Snel geleverd, goede ervaring.

Snel en goede producten

Heb alles snel mogen ontvangen, en netjes verpakt. Ik zelf ben voor het eerst begonnen met resin, en er zat een handige flayer bij met informatie.

Alles goed geregeld en ontvangen

Besteld betaald en supersnel ontvangen

Zoals beloofd ook geleverd

Geleverd zoals beloofd zelfs met 1 paar handschoenen, roerstokje en gebruiksaanwijzing

Goed, en zeer snel geleverd

snelle bezorging tegen een prima prijs en een duidelijke website

De spullen zijn de volgende dag geleverd en ook is er goede informatie bij de aangeschafte spullen meegezonden.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Meerdere keren spullen gekocht , snelle levering

Goede producten; service, snelle bezorging

Goede producten; duidelijke handleiding; tel contact top, snelle bezorging

Ik ben zeer tevreden met de epoxy

Prima advies over het restaureren van de rugleuning van een oude designstoel. Snelle levering van geadviseerde producten en topresultaat!

Wat ik bestel wordt geleverd en wel binnen een paar dagen

Snelle levering, prima product

Vlot geleverd. Super sterk product

Zowel leverancier als product: TOP!

Skipper laksysteem verwerkt: de grondlak PoliGlass en daarna de vernis AcriGlass. Geweldig resultaat bereikt op grote opppervlaktes met 9mm vilt-roller. Collega's vragen of ik de panelen heb gespoten ;)

Niet tevreden

Niet tevreden, slechte prijs kwaliteit verhouding

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!