Fantastisch product

Dit is mijn eerste ervaring met epoxy en resin art, en ik ben nu al helemaal fan, wat een fantastisch product! Het mengen is helemaal niet moeilijk en het gebruik ervan ook niet. Ik vond het ook erg handig dat ze op de website uitleggen welke epoxy je nodig hebt, er staan veel handige tips op. Het werd ook snel geleverd. Ik ga sowieso meer bestellen!

Super , goede en snelle service met mooie producten.

Als hobby surfboardbouwer is het geweldig om zo’n mooie zaak dicht bij mijn woonplaats te hebben, die al mijn benodigde materialen in huis heeft. Vandaag besteld en je kan het eigenlijk gelijk bij shop ophalen. Top service.

Eerste keer gebruikt, perfect gelukt

2 kozijnen gerepareerd...en wat rotte delen in mijn tuinhuis. Zocht naar wat anders dan de kant en klare vulmiddelen....en kwam zo bij de Epoxy van Mr. Boat uit. Wat filmpjes bekeken, vraag gesteld en keurig antwoord gehad. Kozijnen met hardhouten inzetstukken inde epoxy verlijmd. In het eindresultaat niks meer van te zien. Voor mij een nieuwe methode die ik zeker vaker zal gaan gebruiken.

Snelle bezorging en kwaliteit producten!

Tevreden!

Gewoon top

Helemaal geweldig

Heel goed!

Zie boven. Niets aan toe te voegen

Correct en zijn van hun woord

Probleem gehad met een levering via post.nl, maar door de zeer snelle reactie hierop is uiteindelijk alles inorde gekomen. Een dikke merci. Zij laten hun klanten niet in de kou staan.

Met mr.Boat is geen project te groot.

Bij mr.Boat is alles op voorraad en vlot afgehandeld en geleverd. Top bedrijf!

Supper

Goed materiaal en snelle levering

Goeie Epoxy en werkt fijn met goede verhoudingen en snelle droogtijd

top

handig,niet duur perfecte service!!!

Top ……prima uitleg via mail en een product de productlijn voor epoxy vernis

Handig in gebruik

De epoxy gebruik ik al een aantal maanden misschien zelfs al een jaar en vind het echt geweldig, fijn in gebruik en contact met het personeel verloopt ook erg fijn!

Deskundig advies vooraf en snelle accurate levering

Moest het douchevloertje van onze camper repareren en ondanks een uitgebreid digitaal kenniscentrum kun je ook altijd bellen en wordt je deskundig geadviseerd. Vloertje helemaal gelukt!!!

snel en vakkundig

De levering is snel, maar ook bij vragen krijg je snel een vakkundig antwoord. 10/10

Goed product met snelle levering

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goed advies, fijn product.

Heb goed advies gekregen en daarmee de juiste producten kunnen gebruiken. Resultaat is afwachten maar dat is mijn eigen (on-)kunde.

Epoxy verwerkt goed!

Heb veel ervaring met epoxy en ben al 25jaar werkzaam als scheepstimmerman. de epoxy van mr.boat doet zeker niet onder voor de duurdere merken !!

Altijd top

Altijd A klasse ervaring

Super vriendelijke en netjes

Heel fijn bedrijf en als je een vraag heb helpen ze en denken ze fijn mee. En super producten

Super!!

Super kwaliteit en blijft ook na lange tijd zeer mooi.

super service

prima injectiehars

trekt heel goed in het hout, stabiliseert oud hout

Uitstekende producten

Alles wat ik bestel is van prachtige kwaliteit, werkt fijn!

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!