Super vriendelijk en heel meedenkend!!

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het een fijn bedrijf vind waarbij klantvriendelijkheid en goede snelle service hoog in het vaandel staan. Hierom blijf ik iedere keer weer naar hen terugkeren en natuurlijk omdat ze zo'n super leuk assortiment hebben !!.

Goede service mooie kleding

Mooie aanbieding, kleding is kwalitatief erg goed. Contact via de mail gaat snel en vriendelijk. Duurt wat langer voordat de kleding bezorgt wordt maar dit wordt duidelijk van te voren aangegeven. Ik ga nog een keer bestellen!

Super fijne shop

Echt een leuke, fijne shop. Altijd mooi verpakt en snelle reacties bij vragen. Kleertjes zijn van goede kwaliteit!

Zeer tevrede over de kwaliteit en pasvorm

Heb een vest in de 1+1 aanbieding gekocht. Super happy, scheelt toch een hoop. We waren zo tevreden over de vest dat we tijdens de actie een maat groter hebben gekocht. De kwaliteit is top!!

Mooie producten, goede acties

Hele mooie producten en met de acties goed betaalbaar. Het duurt wel enorm lang voordat het binnen is, maar dat wordt netjes van te voren aangegeven. Contact is ook erg fijn en snel als je ze nodig hebt.

Hele leuke kleding van erg goede kwaliteit. Kleding voelt lekker aan en blijft mooi. Heel erg blij mee! Ik kan er blijven kopen voor mijn zoontje!

Goeie service

De stof van de kleding voelt als goeie kwaliteit. De drukknoopjes waren losgekomen. Toen ik dit meldde werd er snel op gereageerd dat ik de kleding terug kon sturen en zij dit zsm gingen oplossen. Dat hebben ze waar gemaakt. Ik heb de kleding weer binnen en hopelijk blijven de drukknoopjes er nu wel goed op zitten. Door deze goeie service ben ik alweer aan het kijken naar een volgend kledingstuk...

Super fijne kleding

Hele fijne kleding, uiteindelijk bleek er iets niet op voorraad te zijn maar het bedrag werd netjes teruggestort, een tegoedbon en een heel lief briefje bij de bestelling. Super fijn!

Is oke

Levering duurt paar weken. Jammer dat de pijpjes van de tuinbroekjes zo breed zijn. Maten vallen wat groter als normaal. Wel goede kwaliteit zo op het eerste oog.

Mooie kleertjes

Mooi product. Goede communicatie over de levering.

Te gek!

Super leuke kleertjes!! En blijven na een aantal keer wassen ook mooi zitten

Mooi materiaal, snelle levering ondanks de vertraging door post nl! Dit broekje past ons manneke als gegoten! Lengte en brete. Snel weer wat bestellen

Mooie kleding

Mooie kleding, vlotte communicatie, top!

Super leuke kleding!

Mooie, unieke en kwalitatief goede kleding. Tevens fijne communicatie en service.

Super kleding

Snelle levering van super kleding

Fijne website en goed bereikbaar

Snelle reactie op mailtjes en wat een super leuke kleding! Twee tuinbroekjes gekocht en zitten heel comfortabel!

Geweldig!

Het duurde even voor de bestelling in de bus zat, maar dat is het wachten waard. Een heerlijk stofje ook, heb hem wat groter gedaan zodat hij er wat langer van kan genieten

Ondanks dat het pakketje vertraagd was door de drukte bij postnl bleef er contact. Super service en mooie producten. Heel fijn. Ik zal vaker bestellen bij jullie en jullie ook aanraden.

Super goed

De actie werd op fb aangekondigd. Wel met de mededeling erbij dat het door drukte en corona langer kon duren (jammer dat er dan toch weer mensen over gaan klagen). En dat langer duren viel uiteindelijk best wel mee. Leuk ingepakt! Zeer blij met het feit dat dit het eerste tuinbroekje is wat qua lengte en breedte past. Mooie stof van zacht materiaal. Als ik een tip mag geven, de knoopjes helemaal zwart. De knoopjes zijn aan de voorkant zwart en binnen zilver. Als dit ook zwart zou zijn zou het er netter uitzien wanneer de bandjes langer gemaakt worden. Desalniettemin top broekjes! Zowel kort al lange broekspijp.

Hele goede service

Snelle en vriendelijke reactie via mail. Vol spanning aan het wachten op mijn pakketje!!!

Mooie duidelijke site, had 2 tuinbroekjes besteld. Hele mooie stof! Ook was het erg netjes verpakt.

Hele mooie kleren en super fijne stof!

Fijne communicatie als je het nodig hebt. Levering duurde wel lang en komt in 2 delen. Er was een actie dus begrijp dat het langer duurt. Wel fijn dat de actie werd herhaald!

Super toffe kleding en acties!

De acties, kwaliteit van de kleding is super goed. Leuke producten. Levering duurde door de covid maatregelen lang maar dit lag aan post nl. Kreeg snel reactie een vriendelijke op mijn email met vragen over levering.

Super fijne broekjes

Neonweg 186