Fijne ervaring, erg klantvriendelijk en meedenkend

Zoals altijd even klantvriendelijk. Erg fijn en betrouwbaar bedrijf met snelle verzending.

Super tevreden

Een pakketje ontvangen van Baby en peuterkleding is alsof je jarig bent. Super leuk en netjes in gepakt. Ook de service vond ik heel goed toen we iets mis bleek te zijn met mijn bestelling. Dus van mij een 10!

Topervaring!

Super knappe kledij! Leuk dat er heel vaak via facebook acties lopen. Mega goede service! Een deel van de bestelling kon nog niet meegeleverd worden en daarom kreeg ik een kortingsbon, zomaar!

De kleding is fijn en zacht voor mijn baby.

De kleding was snel in huis. Het was bekend dat het wat langer kon duren, dus we hebben dat rustig afgewacht.

Super!!

Werd snel geholpen met vragen en super mooie kleren! Leuke actie die 1 + 1!!

Mooie kleding & goede service

Mooie kleding, leuke acties & goede service. Bij vragen vrijwel direct antwoord!

Ik haal voor beide kinderen alles hier!

Super service aardige medewerkers. En af en toe een korting actie maakt dat ik hier alles koop voor de kinderen. Van rompers tot lounge setjes. Super!

Een setje besteld waar ik lang naar zat te kijken.. bestelling kwam snel en netjes binnen ondanks de tijd waar we nu inzetten.. het enige jammeren was dat de kleertjes naar mijn idee klein uitvallen.. terwijl ik al groter had besteld dan de normaal heeft.. maar dit geeft niet dan nu maar zo veel mogelijk dragen! Stof en setjes is verder écht super!

Redelijk. Bestelde artikelen geleverd. Afspraak in chat niet nagekomen

Actie op Facebook was net over.( 2de tuin broekje gratis) Via de chat op de website afgesproken dat ik het 2 de tuin broekje mocht vermelden bij de notities. Dit netjes gedaan. Bij binnen komst van de artikelen zat het broekje dat ik had vermeld bij de notitie er helaas niet bij. Erg jammer

Ondanks de moeilijke tijden waarin we nu leven, vind ik niet dat ik heel lang op mijn pakketje heb moeten wachten. Ik kocht wel een broekje waarop ik sowieso wat langer moest wachten. Toen ik ook een keer de klantendienst inschakelde, werd ik heel snel geholpen! Dankjewel daarvoor.

Gisteren super mooie kleertjes ontvangen voor ons dochtertje. Mooi ingepakt en snelle levering!

Heel goed service en degelijk materiaal

Heel tevreden

Super leuke outfits altijd

Ik ben zeer tevreden ik weet niet hoevaak ik heb geshopt ik krijg ook altijd complimenten over het kleding van mijn dochter bedankt voor alles

Super leuke kleding van goede kwaliteit

Ze hebben super leuke kleding, het is niet heel goedkoop maar de kwaliteit is dan ook super Snelle levering ook

Super leuke kleding en de blijft super na hetwassen!

Super leuke kleding en bestelling blijft super na het snel na het wassen! Snel geleverd

Super snelle levering en top kwaliteit!

Goede, snelle levering

Mooie hippe kleding. Maten vallen conform de kledingmaat

Super snelle levering en super goede kwaliteit

Super blij met de aankoop

Erg mooie kleding

Kleding is super. Site op de telefoon werkt niet heel goed. Als ik op jongens kleding zoek krijg ik niet alles tevoorschijn. Dan staan bepaalde merken er niet tussen

Helemaal prima!

Snel in huis, leuk verpakt en veel (te veel :-) ) leuke dingen te vinden in de shop.

Super leuke collectie !!!!

Ik zou jullie zeker aanraden jullie collectie is super stoer ,leuk, ik bestel regelmatig bij jullie . Kwaliteit ook goed

Minder tevreden van de kwaliteit

Tevreden van de bediening, minder van de kledij (na 1x dragen al gaten in..)

Dikke prima!

Super leuk eerste zwembroekje besteld voor mijn kleintje. Netjes een email gekregen met track and trace! Kwam nog redelijk op tijd binnen, vanwege het corona virus. Dikke prima dus.

Voor herhaling vatbaar

Erg leuke kleding. Ook heel leuk ingepakt .

Leuke kleding, tof verpakt

Al meerdere keren wat besteld en elke keer een feestje als het binnenkomt. Gerund door lieve mama's, die graag voor je klaarstaan! Vaak leuke acties en toffe instasale

Neonweg 186

1362 AE Almere