Leuke kleding

Leuke kleertjes en snelle verzendkosten

Zeer mooie kledij

Zeer mooie kleren, ook vlotte levering. Maar misschien best bij de instasale plaatsen dat het enkel voor mensen uit Nederland is om wille van de verzendkosten. Had meermaals gereageerd op de instasale, waarbij enkele stukken voor mij waren. Er ging een linkje volgen voor de betaling, maar tot op heden nog geen linkje ontvangen, ondanks ik er paar keer naar gevraagd heb.

Leuk webshoppen

De kledij die je hier kan kiezen zijn van de hippe soort. Tof fijn als je koter er uniek bijloopt? Ik bestelde een broekje, maar die bleek helaas niet meer beschikbaar. Ik je er prompt mijn geld terug, een verontschuldigingskaartje en een kortingsbon.

Super fijne kleding! Goede kwaliteit! Heel leuk ingepakt! Mijn favoriete webwinkel🕺🏾

Heel tevreden van de snelle service en mooie pakketjes.

Altijd leuk om de mooie pakketjes te ontvangen. Ook de service vinden we uitstekend en hebben voorlopig geen enkel negatieve ervaring.

Uitstekende service! Top kwaliteit

Uitstekende service, goeie kwaliteit! En snel geleverd, zeker nog een keer iets bestellen hier.

Uitstekende service.

Uitstekende service, ook zeer handig dat je via instagram direct in contact staat met de verkoopster en er vragen aan kan stellen.

Erg leuke kinderkleding.

Leuk en uniek! Valt meteen op als hij iets nieuws aan heeft van baby en peuterkleding.com!

Snelle levering en mooie kleren, leuk ingepakt!

Zie er regelmatig leuke kleding en vind het ook leuk dat het zo mooi word ingepakt

Top,

Snelle levering, kleding is goed verpakt.

Geweldig! Wat een verassing!

Ik had zo'n super verassingspakket ontvangen, ik kon het bijna niet geloven want er zat ook nog een cadeaubon bij van 7,50 met geschreven tekst erbij. Ik vond dit zo lief en persoonlijk. Ik bestel hier vaak en zal dit blijven doen! ( ik ben nu net zwanger van ons 2e kindje dus ik kan me lekker uitleven haha)

Snel en goed verpakt Kleding boven verwachting!

Snel en goed verpakt Kleding boven verwachting!

Super !

Leuke kleren en goede service

Leuke webshop, leuke babykleding. Niet goedkoop maar wel waar voor je geld.

Het word snel thuisbezorgd. Maten kloppen goed. Niet heel goedkoop maar de kleding blijft mooi na meerdere keren wassen dus zeker kopen.

Gewoon topservice!

Super service!

Goede en snelle levering en top kwaliteit!

Ik ben erg tevreden over mijn verassingsbox, het past perfect bij elkaar.

Correct

Correcte levering, super lieve berichtjes in de verpakking.

Wauww

Wij hadden 2 surprise boxen besteld voor ons zoontjes en het eerste pakje van ons 2e. Gevraagd of ze het een beetje konden combineren dat het een beetje bij elkaar paste en dit was z’n leuke unieke ervaring. Een doos vol kleine pakjes die we heerlijk hebben uitgepakt met elkaar. Hele leuke kleren van goed kwaliteit stof. Het was een echte Wow effect en zullen zeker vaker wat bestellen voor de jongens. Ook het eerste pakje van ons 2e zoontje valt helemaal in de smaak. Top !!

Zeer tevreden over het by Xavi tuinpakje. Zit als gegoten, heerlijke stof. Ook levering binnen de 3 werkdagen voor België.

Leuke kleding

Hele leuke kleding, duidelijke communicatie.

Super !

Super toffe suprise box ontvangen. Super leuke kleding zat erin. Levering was supersnel en je word goed op de hoogte gehouden via de mail.

Hippe kleding en zit mooi!

Super stoere en mooie kleding die mooi zit. Betaalbaar en snelle levering.

Mooie kleding

Mooie kleding en snelle levering !

Hele leuke kleding leuke acties Leuke pakketjes in de brievenbus Waren een artikel vergeten van de bestelling Gelijk na gestuurd en als excuses een tegoed bon Nou daar gaan wij snel gebruik van maken

Neonweg 186

1362 AE Almere