Top service!

Top service! Had 2 tuinbroekjes besteld, kreeg 1 in de verkeerde kleur geleverd. Contact opgenomen en dit werd meteen opgelost. Geen gedoe, super fijn!

Denkt altijd met je mee, snelle service en super mooie en goeie kwaliteit kleding!

Leuke webshop, mooie spullen en top levering!

geweldig

Had de cribstar surprise besteld wist dus niet wat er kwam, na helemaal geweldig 2 super mooie setjes ontvangen

Vriendelijke en goede service

Bij vragen razendsnel antwoord. Heel betrokken, echt iets wat ik belangrijk vind.

Lievelings website om te bestellen

Ik zie soms mensen een beoordeling plaatsen waarvan ik denk okkkeeee? 1 of 2 sterren.... Dit is mijn favoriete website om kleding voor onze zoons te bestellen. Het is altijd perfecte kwaliteit en de pakketjes zijn super verpakt! Stiekem hopen we op een mega sale ooit... Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

ondanks ze aan hadden gegeven dat de preorder pas ergens in september zou komen, toch vd week al de bestelling ontvangen! Dat is natuurlijk altijd leuk!

Overzichtelijke website. Prachtig product en snel geleverd.

Superleuk

Zeer tevreden. Alles was superleuk en netjes ingepakt. Verzending ook prima. Ben superblij met de spulletjes.

Perfecte werking

Site is heel makkelijk in gebruik, alles is duidelijk omschreven. Correcte levering en heel fijn verpakt! Artikelen zijn erg mooi en voelen kwalitatief aan. Prijs is ook ok als je de kwaliteit voelt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Slecht

Niet bestellen want het kost je tijd, geld en frustrarie

Snel, goed, mooi

Mooi broekje, snel geleverd.

Er is snel gereageerd op mijn vraag

Een pre-oder product besteld. Helaas had deze wat vertraging opgelopen. Gewhatsappt met de klantenservice, snel reactie gehad. En ook updates mogen ontvangen met printscreens als bewijs van de conversatie tussen de klantenservice en het bedrijf betreft de vertraging.

Bestelling netjes optijd

Word goed op de hoogte gehouden waar het pakketje is.

Snelle levering en de kwaliteit is erg mooi!

Mooie kwaliteit kleding

Ik hou vaak de deals in de gaten, elke dag is er wel een aantrekkelijke deal. De kwaliteit van de kleding is super. Er ging iets niet goed bij de bestelling en dit is gelijk geregeld. Binnen 24 uur het juiste in huis gekregen. Top!

Toppers!

Wat wordt je leuk aangeschreven in de mail, lief en vriendelijk! Leuke webshop waar ik zeker nog meer ga bestellen!

Slechte service in leveren

Voor de eerste keer iets besteld via deze site. Na een week had ik mijn pakketje nogsteeds niet ontvangen en mijn track en tracé deed het ook niet. Toen heb ik netjes een mail gestuurd om te vragen waar mijn pakketje blijft en kreeg vrij snel reactie (Wat dan wel weer netjes was) dat er iets mis was gegaan en er de volgende dag meteen een nieuw pakketje werd gestuurd maar tot op heden nogsteeds niks ontvangen.. Voor mij een reden om niet snel weer iets te bestellen via deze site.

Super service!

Ik heb een tuinbroekje besteld eind april. Hup in de kast gelegd en in juni ging ik het tuinbroekje eens bij mijn zoontje passen en toen trok ik de drukkers direct kapot. Ik had alleen geen bon meer in mijn mail.... Ik heb een whatsappje gestuurd, kreeg mega snel antwoord en direct een retourbon via de mail, zodat mijn tuinbroekje terug gestuurd en gemaakt kon worden. Top!! Ik heb gelijk gevraagd of ze een romper mee wilden sturen als het tuinbroekje retour kwam. Ook dit is geregeld. Echt heel erg vriendelijk op de whatsapp en top service!!! :-) Dikke aanrader!!!!

Snelle levering, leuke acties! Helaas geen reactie op privebericht via facebook. Nou was dat ook niet perse nodig ;) Verder wel een leuke website!

Super leuke kleding snelle levering en goede comunicatie als er iets niet klopt

Erg leuke site

Erg leuke site met goede kwaliteit kleding

Super leuke kleren en goeie kwaliteit. 1+1 acties zijn ook helemaal super.

Mooie kleding, leuk ingepakt

Leuke kleding Goede prijs Leuk ingepakt Het duurt even voor je het hebt, maar dat communiceren ze netjes.

Neonweg 186

1362 AE Almere