Top kwaliteit vlees

Goede en gevarieerde selectie en top kwaliteit.

We doen het voor de dieren, dat het hartstikke goed vlees is, is mooi meegenomen.

Vlees goed, bezorging kan beter

Bij een bestelling miste een stuk vlees, hiervoor hebben we een coupon gekregen, maar deze werkte niet. Ondanks dat we dit in het opmerkingsveld hebben gezet, hebben we bij de tweede bestelling het vlees dat niet mee gestuurd was niet alsnog geleverd gekregen. Kwaliteit van het vlees is wel goed.

Heerlijk lekker vlees en bijzondere leuke recepten.

Bestel- en leverprocedure helder en conform afspraak. De kwaliteit van het vlees is echt heel erg goed.

Elke hap is een vleeselijke ervaring!

Als je eenmaal om bent wil je niet anders meer, het totaal plaatje klopt in zijn geheel en dat proef je ook als geen ander!

Lekkerder en schuldgevoelvrij

Ik bestel hier nu enkele jaren. De kwaliteit is echt super. En het concept van vlees uit de natuur is natuurlijk top.

Super kwaliteit vlees met de meest natuurvriendelijke herkomst, voor een redelijke prijs!...en super service!

Kwalitatief goed vlees met mooie smaak van dieren uit de natuur.

Toen ik van Amsterdam verhuisde naar de Noord Hollandse kust besloot ik om anders vlees te eten. De gelaagde smaak van wild vlees spreekt mij erg aan. Het dier heeft een leven buiten gehad en dat proef je. Ik maak graag stoofvlees, eet rond de feestdagen schiphol gans en probeer zo nu en dan iets nieuws uit. Vleesch & Co biedt grote en kleine porties, een redelijke prijs voor een kwaliteitsproduct en een goede bezorgservice.

Zeer tevreden !

Heerlijk vlees ....bezorging correct.

Heerlijk vlees

Goede kwaliteit. Goede service

Prachtig vlees,

Uitstekende kwaliteit vlees. Goede bezorging. Alles tip top in orde.

Eerlijke, heerlijke, gezonde topproducten.

Aan het bovenstaande heb ik niets toe te voegen.

Nou het vlees smaakt zo lekker,je proeft de natuur erin,een mooie website,en een goede aflevering service.

gewoon helemaal goed

bestelling snel en volgens afspraak geleverd

Heerlijk vlees en keurig geleverd

Nu lekker bouillon maken van de runderbotten

Heerlijk vlees, keurig verpakt en snel geleverd

Voor het eerst besteld hier, vooral de tartaartjes zijn erg lekker

Superbedrijf

Perfecte service en producten. Een aanrader.

Vlees met de smaak van vroeger

De bezorging van het vlees pakket was bijzonder goed. Dan de smaak. Geweldig! We waren een beetje vergeten hoeveel smaak vlees kan hebben als de dieren in de natuur hebben geleefd. Het vlees is ook veel voedzamer. Je hebt er echt veel minder van nodig. Er komt geen vocht uit tijdens het bereiden. Vlees blijft vlees. Ik ga zeker nog vaker een bestelling doen.

Je proef het verschil!

Lekker vlees zonder toevoegingen, een maal gekocht om te proeven en nu ben ik vaste klant!

Uitermate kwalitatief super lekker vlees!!

Perfecte levering.. hele goede samenstelling van de paketten vlees.

Ik beschik niet over een vriezer. Daarom kan ik slechts weinig vries-vers tegelijk van u kopen. Het achterliggende concept is uitstekend. En de smaak ook. De vleesconserven zijn ook zeer smakelijk. Ik zou graag een ruimere keuze hebben in buiten de koelkast houdbare producten.

Heerlijk vlees, zorgeloze levering

Even wat (positieve) feedback. Deze week mijn 2e bestelling van jullie ontvangen. Ik wilde jullie even complimenteren met de geweldige kwaliteit van het vlees! Ik heb eerder bij andere aanbieders van natuurvlees besteld en waar ik daar telkens tegenaan liep is het kwaliteitsverlies bij invriezen/verpakken, waarbij het vlees door het vele bloed/vochtverlies zeer taai en droog was. Bij jullie niet: heerlijk echt!

goed vlees

Leuk om ouderwetse stukken vlees te bereiden. Ga ik zeker nog een keer bestellen

Fantastische smaken-combi van vleesproducten

Werd perfect afgeleverd in gloed gesealde zakjes in een coolzak. Heel mooi en smaakvol vlees van verrassende combinaties. Ga zéker, vaker bestellen.

Zondaghof 8

1335 LC Almere

Over Vleesch & Co

Vleesch, zoals eerlijk vlees bedoeld is. Ons natuurvlees komt van kuddes die hun hele leven lekker buiten lopen in Nederlandse natuurgebieden. Deze bestaan uit Schotse Hooglanders, Aberdeen Angus en Schoonebeeker Heideschapen die alleen maar gras, bloemetjes en lekkere kruiden eten. Dat zorgt voor (h)eerlijk en gezond natuurvlees van blije koeien en schapen! De dieren worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Vlees waarbij we met zekerheid kunnen zeggen dat het 100% zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (E-nummers) en conserveringsmiddelen is. Daarbij is het gluten-, en allergenenvrij. En dat proef je, bij elke hap!