Veel keuze en snelle levering

Verder niets aan toe te voegen. Is gewoon goed adres voor allerlei vlees soorten en ook bijzondere gerechten die je niet in de supermarkt of bij de slager vindt.

Ontzettend goed!

Prima: op tijd, uitstekende waar!

Aanbevolen

Als je dan toch vlees moet eten (b.v. bloedgroep 0), dan zijn de produkten van Vleesch & Co beslist de betere keus.

topkwaliteit en topsmaak

Zie hier boven. Goede wijn behoeft geen verdere krans.

Zeer smaakvol !

Wij hebben genoten van het heerlijke hertenvlees , zowel biefstuk als de rollade , in een woord voortreffelijk ! Gaan we zeker weer bestellen voor 2021 !

Erg lekker vlees

Snelle levering, zelfs tijdens de drukke feestdagen. Verder erg lekker vlees, met name, gehakt, tartaar en hooglander.

Het bestellen en bezorgen verloopt vlekkeloos, de kwaliteit van het vlees is top. Sinds wij vleesch&co hebben ontdekt bestellen wij alleen nog maar daar.

Prima levering; uitstekende kwaliteit

x

Beste vlees, goede service, netjes bezorgd.

Eigenlijk het enige vlees dat ik echt met een goed gevoel koop en eet. Uitstekende kwaliteit en een ethische, bewuste benadering van vlees eten. Dankjewel!

Heerlijk mals vlees, goede service en snelle levering. Écht een aanrader!

De ossenhaas besteld bij Vleesch & Co. was in één woord TOP! Bestellen was eenvoudig via de overzichtelijke en informatieve website, levering ging snel en het vlees was goed verpakt. Met Kerst op basis van het Vleesch & Co. recept Beef Wellington gemaakt - zéér goed geslaagd en zóóó lekker, wat een heerlijk maks vlees!

ik ben tevreden

Ik kan weliswaar niet controleren of de claims van biologisch en natuur vriendelijk juist zijn. Maar wel kan kan de kwaliteit van het geleverde beoordelen, en die is excellent. Goed vlees - en ook vis - is prijzig, maar dat is ook nodig. Voor niets gaat de zon op, en dat geeneens altijd. Laat staan voor goed eten - en daar houden we van.

Kwaliteitsvlees, snel geleverd.

Erg lekker!

Alles super

Heel fijne ervaring gehad. Het vlees is echt top en de service en passie is ook super. Er was bij mij een foutieve bestelling geleverd deels door mijn schuld en andere omstandigheden maar de volgende dag stonden ze al met de juiste bestelling voor de deur. Echt heel fijn hoe het is opgelost dus Bauke en team dankjewel! Ik blijf hier bestellen.

Uitstekend vlees. Prima kwaliteit. Goed verzorgd, in mooie kleine porties. Door gekoeld transport op tijd bezorgd.

Prima vlees en service.

Helaas zat er een foutje in de bestelling. Dit is echter prima opgelost. Alleen maar lof.

Goed vlees, maar te duur (ook voor natuurlijk vlees)

Ik bestel al jaren natuurlijk vlees. Omdat ik deze keer graag veel orgaanvlees wilde hebben, heb ik deze keer voor Vleesch & Co gekozen. Met de kwaliteit is niks mis, maar ze zijn veel duurder dan ik gewend ben (vergeleken met mijn andere natuurlijk vlees aanbieder, niet met de supermarkt natuurlijk). Dat is jammer, voor mij de reden dat het bij een eenmalige bestelling blijft

super

vells is op een mooie manier verpakt, ziet er prima uit en smaakt uitstekend

Altijd op de afgesproken tijd, paknota klopt altijd en het vlees smaakt prima. Fijn dat het gehakt wat fijner gemalen is dan bij eerdere zending.

Fijne slager

Liever dan bij een supermarkt, bestel ik bij Bauke van Vleesch & Co. Heel feestelijk. Als je een mailtje stuurt krijg je dezelfde dag antwoord. Ook heel fijn.

Geweldige kwaliteit

(H)eerlijke producten, perfect online bestellen en bezorgen op afspraak, ideaal.

Top.........

Uitstekende kwaliteit, snelle levering...kleine minpunt. Ik mis wat photos Van produkten(makkelijker te kiezen)

Bijna 100% tevreden

Natuurlijk valt er altijd wat te wensen. Dat is goed want elk bedrijf en elke dienst moet de wil hebben om producten en diensten te verbeteren. Het vlees is voor mijn smaak heerlijk. de gebruikte kruiden (gember vooral) valt niet bij iedereen hier in de smaak en is mijns inziens ook overbodig bij een eerlijk stuk vlees dat bedoelt is om te smaken zoals eerlijk vlees origineel smaakt. Verder mogen de etiketten wel wat duidelijker en op de website misschien een duidelijkere lijst van specerijen gebruikt in de producten. Al met al niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste.

Heerlijk vlees, makkelijk en snel geleverd

Vlotte levering, goede producten

Net en op tijd geleverde, avondlevering! Goede ambachtelijke producten. Zeer tevreden.

Heerlijk!

Ik eet niet veel vlees maar als ik dan een keer vlees eet wil ik (h)eerlijk vlees.

Zondaghof 8

1335 LC Almere

Over Vleesch & Co

Vleesch, zoals eerlijk vlees bedoeld is. Ons natuurvlees komt van kuddes die hun hele leven lekker buiten lopen in Nederlandse natuurgebieden. Deze bestaan uit Schotse Hooglanders, Aberdeen Angus en Schoonebeeker Heideschapen die alleen maar gras, bloemetjes en lekkere kruiden eten. Dat zorgt voor (h)eerlijk en gezond natuurvlees van blije koeien en schapen! De dieren worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Vlees waarbij we met zekerheid kunnen zeggen dat het 100% zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (E-nummers) en conserveringsmiddelen is. Daarbij is het gluten-, en allergenenvrij. En dat proef je, bij elke hap!