Heerlijk vlees, waarbij je weet dat de dieren en goed leven hebben gehad

voor het eerst dit vlees besteld voor onze bruiloft. Iedereen was enthousiast, smaakvol en het concept waarbij dierenwelzijn van begin tot eind voorop staat. En aanrader

Goede kwaliteit

Lekker en gezond

Snelle correcte levering van heerlijk vlees!

Goede kwaliteit, super service

Snelle reactie op mail Zie hierboven

Moet zeggen dat ik de Schotse Hooglander burgers eigenlijk nog lekkerder vindt dan de Wagyu burgers. Maar het blijft gewoon heerlijk vlees. En dan die worstjes. Heerlijk gewoon.

Gewoon te lekker vlees!!

Al een tijdje bestel ik bij vlees & en co en, en het is tot nu toe Perfect!!

excellent quality and on-time delivery

I really enjoyed the Drenthse Nagelhout which is not easily available outside the province of Drenthe.

Prima product, prima smaak

Ik ben blij te kunnen bestellen bij een goede leverancier van natuurvlees. Producten zijn prima verpakt en voorzien van een label. Jammer was dat de afgesproken leverdag vergeten was en ik voor niets zat te wachten. Laten we maar zeggen beginnersfoutje. Voor de rest ben ik erg tevreden over het geleverde product en daar gaat het uiteindelijk om.

goede website, snelbezorgd , voorts goede recepten

natuurvlees spreekt me aan

Goed verantwoord vlees

Keurig netjes verpakt, prima vlees. Goede service

Heerlijk vlees en prima verpakt en bezorgd

Erg lekker en mals vlees met veel meer smaak dan uit de supermarkt

Ik bestelde het vlees voor de verjaardag van mijn vriend (ik eet zelf vegetarisch). Hij heeft nog niet alles geproefd, maar hij vindt het vlees heerlijk, een duidelijk verschil met supermarktvlees. Het kwam goed bevroren hier aan. Geweldig dus! Als het op is, bestellen we zeker weer. We eten de laatste tijd volgens het plant paradox-dieet. Daarin mag je vlees eten, maar liefst van dieren die geen tarwe, soja of mais hebben gegeten. Het rundpakket dat ik nu heb besteld, is van grasgevoerde koeien die niets anders hebben gegeten. De andere diersoorten die jullie verkopen, zijn allemaal bijgevoerd helaas, anders zouden we die ook kopen (plus eieren). Zijn daar plannen voor? Ik ben benieuwd.

Online natuurvlees bestellen? Zeker doen!

Had nooit eerder online vlees besteld en stond er ook wel beetje sceptisch tegenover. Want: is het wel vers dan? En: blijven producten bij transport wel voldoende gekoeld? Levering verliep uitstekend en ik kon alles diepgevroren rechtstreeks in mijn vrieskast leggen. Alle producten waren keurig vacuüm verpakt en voorzien van duidelijk etiket. We heb inmiddels de entrecotes, rundervinken, venkelworstjes en het rundergehakt gegeten en het smaakte allemaal even lekker. Het vlees is over het algemeen wat steviger van structuur en lijkt ook minder te slinken tijdens het bakken dan het vlees dat ik anders bij de supermarkt haal. Ook leek het minder te spatten. Kortom: het was zeer zeker de moeite waard om te proberen! Het idee om alleen nog vlees te eten zonder allerlei kunstmatige toevoegingen en van koeien die gewoon lekker in de wei hebben kunnen grazen, staat ons bijzonder aan en daarom zullen wij de volgende keer ongetwijfeld weer voor dit natuurvlees kiezen.

Heerlijk

Goed kwaliteit vlees en vers. Zeker een aanrader.

Supervlees

Onlangs een lamspakket besteld. Fantastisch vlees en een prima bezorging. Alles voorzien van etiketten zodat het zo de vriezer in kan.

Vlotte zending van biovlees

Kwaliteit en smaakvol ineen.

Heerlijk vlees en altijd volgens afspraak bezorgd

Ik ben blij Vleesch& Co te hebben gevonden. Een mooie keuze in vlees dat heerlijk smaakt en van dieren die diervriendelijk hebben geleefd met respect voor hun welzijn..

Super mooi vlees met prachtige smaak!

Grasgevoerd vlees uit Nederland en dat zie, ruik en proef je gelijk! Geen toegevoegd water, echt puur vlees.

Picanha, wat een heerlijk vlees op de bbq

Voor het eerst Picanha klaargemaakt en gegeten, wat een heerlijkheid. Met die limoen erbij is ook een genot. Gegeten met sla uit eigen tuin, dan weet je weer wat kwaliteit is.

Goed en smakelijk vlees

Het vlees is erg lekker van smaak, ook de hachee smaakte erg goed. Ga zeker vaker wat bestellen.

Prima leverancier van uitstekend vlees

Het enige min puntje wat er is dat worst e.d. te zout is. Daarom kopen we die in het vervolg niet meer.

Super lekker vlees - keurig verpakt en bezorgd

Het vlees is echt heel erg lekker. Het is op tijd bezorgd en keurig in porties verpakt.

Biologisch kwaliteitsvlees, uitstekende service

Liever eet ik wat minder vaak écht goed vlees. Goede kwaliteit en drooggerijpt. Omdat het vlees is ingevroren is er veel minder voedselverspilling ten opzichte van vlees uit een super waar vlees sneller aan de houdbaarheiddatum komt in de super of de eigen koeling.

Zeer mals en smaakvol

Zeer mals en smaakvol

Makkelijk te bestellen en heerlijk vlees

Fijn om je erbij te realiseren dat deze dieren een fijn leven hebben gehad

Zondaghof 8

1335 LC Almere

Over Vleesch & Co

Vleesch, zoals eerlijk vlees bedoeld is. Ons natuurvlees komt van kuddes die hun hele leven lekker buiten lopen in Nederlandse natuurgebieden. Deze bestaan uit Schotse Hooglanders, Aberdeen Angus en Schoonebeeker Heideschapen die alleen maar gras, bloemetjes en lekkere kruiden eten. Dat zorgt voor (h)eerlijk en gezond natuurvlees van blije koeien en schapen! De dieren worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Vlees waarbij we met zekerheid kunnen zeggen dat het 100% zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (E-nummers) en conserveringsmiddelen is. Daarbij is het gluten-, en allergenenvrij. En dat proef je, bij elke hap!