Hele mooie tafel ontvangen!

Super blij met de mooie tafel en beschermhoes! Omdat we ver weg woonde van de showroom eerst een demo filmpje ontvangen en hierna de tafel besteld. Werd snel geleverd nadat er een afleverafspraak werd gemaakt en de tafel werd netjes naar de tuin gesjouwd. Hij zat erg stevig verpakt en hij is van stevige kwaliteit. Kortom, zeker een aanrader!

Het was heel goed ingepakt,ter voorkoming van beschadiging. Heel erg tevreden

Hele goede service en adviezen

Hele mooie draaibare kreta lounge set gekocht bij AVH numansdorp. We werden goed geholpen en de verkoopster Angelique nam alle tijd voor ons om ons te adviseren. Komen hier zeker weer terug

Heerlijke tuinset tegen een goede prijs.

Wij hebben ons meubel gekocht bij het filiaal in Leiderdorp. We werden geholpen door een medewerker die er pas twee weken werkte. Ondanks dat hij nog niet alles wist, heeft hij ons ontzettend goed geholpen. Het enige minpunt was dat de beloofde levertijd van 2-4 werkdagen niet werd gehaald. Gelukkig heeft Kim van de klantenservice dit keurig opgelost, ondanks dat haar collega eerder beloftes had gedaan die achteraf niet haalbaar waren. Kim was erg vriendelijk en duidelijk in haar communicatie. Ook de bezorger was uiterst vriendelijk en heeft ons uitstekend geholpen. Ondanks een paar kleine verbeterpunten, raden we zeker aan om hier een kijkje te nemen!

Zeer vriendelijke man die het kwam brengen . Omdat het zwaar was vroeg hij waar hij het moest neer zetten voor me . Zeer blij met de tafel en de service. Beschrijving voor inelkaar zetten moet aangepast worden . Klopte niet kwa schroeven die je nodig had .

prima service

goed geholpen

Heel tevreden

Snel geleverd door een zeer attente meneer die er voor zorgde dat het daar kwam te staan waar ik dat graag wilde. Top!

Snel bestelt en geleverd.

Het was mijn eerste bestelling. en erg netjes . Netjes geleverd en verpakt . Gewoon top

Prettig en gastvrij team

Gastvrij ontvangen met koffie. Overzichtelijke winkel. Alle tijd om op het gemak rond te kijken. Prettige uitleg.

Prima geholpen en product werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

De keuze oor tuinmeubels is groot. Door personeel vriendelijk geholpen. De tuintafel is op het afgesproken tijdstip geleverd. De montageinstructie is duidelijk de benodigde schroeven en gereedschap zijn aanwezig.

Alles is goed geregeld. Van aankoop tot en met bezorging.

Alles is goed geregeld. Van aankoop tot en met bezorging.

Supertuinset, superservice!

Bij de aankoop van een tuinset werden we zeer hartelijk en geduldig geholpen in het maken van een keuze. Alles werd netjes geleverd, prachtige kwaliteit. Aanrader!

Wij wilde 8 stoelen, medewerkster dacht goed mee. Ivm los bestellen in een pakket, wat ons korting opleverden. Stoelen netjes tot aan het terras geleverd. Wij zijn erg tevreden!

Vriendelijke service zowel bij aankoop als levering

Wij zijn goed geholpen vriendelijk en geduldig. Snelle levering en bij het leveren is alles in de tuin gezet. Hopelijk hebben we lang plezier van onze aankoop

Goede prijs/kwaliteit ,vlotte levering en vriendelijke bediening,aanrader

vlotte bediening en goede prijs en kwaliteit en vlotte aflevering

Prima geholpen

Zijn zeer tevreden over medewerkster en bezorging thuis

Mooie zetels! Goede service..TOP.

Goede en snelle service!

Zondag gereserveerd in Leiderdorp en vrijdag geleverd. Jammer dat er een kussen miste van een hocker. Contact opgenomen met service afdeling. Zal nagestuurd worden, echter nog niet ontvangen.

Tijdstip van aflevering en ook hoe het was ingepakt was perfect

Goede ervaring mbt de aflevering van de tafel. Verbeterpunt kan zijn dat bij de aankoop ook direct de bescherm vloeistof zou worden aangeboden. Deze nu apart halen anders had ik opnieuw verzendkosten gehad. Zelf de tafel in elkaar gezet en was echt heel makkelijk te doen.

Superiors advies en geweldige service

Snelle levering en nadat bleek dat tafelblad helaas tijdens transport beschadigd was, binnen paar dagen vervangen.

Prettig contact met Tamara

We waren content met het setje, gekocht in 2023 en hebben nu nog een setje gekocht om te completeren. Gr. Gerard

Prima bedrijf

Wij hebben 2 loungestoelen gekocht bij dit bedrijf in Numansdorp. De reden dat we hier kochten was het feit dat dit bedrijf een grote klantbetrokkenheid heeft en veel service. Een klacht over een tuinset wat wij eerder kochten, werd adequaat en zonder gezeur opgelost. Het is een professioneel bedrijf met gemotiveerd en vriendelijk personeel en kwalitatief goede producten, dus een ideale combinatie en voor de klant betrouwbaarheid en zekerheid van de aankoop, dus wat wil je als klant nog meer?

Geudehulp in de winkel en goet bezorgt

In de winkel zijn we goed geholpen door 2 van jullie gellega's. Via de email contact gehad over de bezorging allen helaas konden wij er zelf niet bij zijn maar via de mail en telefoon uitgelicht wat de bezorgen kon doen met de sleutel en de order netjes in de achtertuin gezet. Nu is het helaas nog geen mooi weer geweest om er op te zitten, maar we weeten zekker dat we hier zekker de aankomen de zomer heerlijk gaan genieten. Dankje wel avh voor jullie service. Met vriendelijke groet Daco en lieke

Mooie zaak heel veel uitzoek goede prijzen en goede service

Wij zijn heel netjes en perfect geholpen echt een aanrader deze zaak

Heel goed geholpen en de koffie was lekker en heel goed afgeleverd

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp