De keuze oor tuinmeubels is groot. Door personeel vriendelijk geholpen. De tuintafel is op het afgesproken tijdstip geleverd. De montageinstructie is duidelijk de benodigde schroeven en gereedschap zijn aanwezig.
Nu lekker genieten
Alles is goed geregeld. Van aankoop tot en met bezorging.
Bij de aankoop van een tuinset werden we zeer hartelijk en geduldig geholpen in het maken van een keuze. Alles werd netjes geleverd, prachtige kwaliteit. Aanrader!
Dank u!
Wij wilde 8 stoelen, medewerkster dacht goed mee. Ivm los bestellen in een pakket, wat ons korting opleverden. Stoelen netjes tot aan het terras geleverd. Wij zijn erg tevreden!
Doen we graag voor u!
Wij zijn goed geholpen vriendelijk en geduldig. Snelle levering en bij het leveren is alles in de tuin gezet. Hopelijk hebben we lang plezier van onze aankoop
Ik weet het wel zeker
vlotte bediening en goede prijs en kwaliteit en vlotte aflevering
Bedankt voor uw positieve review, wij hechten hier veel waarde aan. Geniet van uw bestelling.
Zijn zeer tevreden over medewerkster en bezorging thuis
Fijn om te horen dat u zo positief bent. Geniet van uw bestelling
Mooie zetels! Goede service..TOP.
Goed dat u tevreden bent met uw producten, bedankt voor uw complimenten.
Zondag gereserveerd in Leiderdorp en vrijdag geleverd. Jammer dat er een kussen miste van een hocker. Contact opgenomen met service afdeling. Zal nagestuurd worden, echter nog niet ontvangen.
Excuses voor het moeten naleveren van uw kussen, fijn dat het al snel is opgepakt. Hopelijk kunt u snel genieten van uw bestelling.
Goede ervaring mbt de aflevering van de tafel. Verbeterpunt kan zijn dat bij de aankoop ook direct de bescherm vloeistof zou worden aangeboden. Deze nu apart halen anders had ik opnieuw verzendkosten gehad. Zelf de tafel in elkaar gezet en was echt heel makkelijk te doen.
Fijn dat u een review schrijft voor uw positieve ervaring bij de tafel! De berschemingsproducten staan altijd bij de gerelateerde producten en verzendkosten brengen wij niet in rekening!
Snelle levering en nadat bleek dat tafelblad helaas tijdens transport beschadigd was, binnen paar dagen vervangen.
Fijn om te zien dat u positief bent over onze service. Geniet van uw bestelling.
We waren content met het setje, gekocht in 2023 en hebben nu nog een setje gekocht om te completeren. Gr. Gerard
Fijn om te horen, wij hebben u graag als klant. Geniet van uw bestelling!
Wij hebben 2 loungestoelen gekocht bij dit bedrijf in Numansdorp. De reden dat we hier kochten was het feit dat dit bedrijf een grote klantbetrokkenheid heeft en veel service. Een klacht over een tuinset wat wij eerder kochten, werd adequaat en zonder gezeur opgelost. Het is een professioneel bedrijf met gemotiveerd en vriendelijk personeel en kwalitatief goede producten, dus een ideale combinatie en voor de klant betrouwbaarheid en zekerheid van de aankoop, dus wat wil je als klant nog meer?
Het doet ons goed zo'n positieve recensie te lezen! Hartelijk dank en geniet van uw aankoop.
In de winkel zijn we goed geholpen door 2 van jullie gellega's. Via de email contact gehad over de bezorging allen helaas konden wij er zelf niet bij zijn maar via de mail en telefoon uitgelicht wat de bezorgen kon doen met de sleutel en de order netjes in de achtertuin gezet. Nu is het helaas nog geen mooi weer geweest om er op te zitten, maar we weeten zekker dat we hier zekker de aankomen de zomer heerlijk gaan genieten. Dankje wel avh voor jullie service. Met vriendelijke groet Daco en lieke
Fijn om te horen dat u zo positief bent over onze service. Veel plezier met uw aankoop bij het mooie weer.
Wij zijn heel netjes en perfect geholpen echt een aanrader deze zaak
Het doet ons goed om te zien dat u ons kan aanraden bij anderen door de service. Heel erg bedankt.
Heel goed geholpen en de koffie was lekker en heel goed afgeleverd
Fijn dat u zo positief bent over de aangeboden hulp.
Duidelijke webshop. Prima levering, service en hele mooie stoel en kussens. Erg bij mee.
Dat klinkt als een goede ervaring, bedankt voor uw recensie en geniet van uw aankoop!
Duidelijke webshop en prima kwaliteit
Bedankt voor uw positiviteit over onze webshop en kwaliteit!
Alles is uitstekend verlopen!
Dat is goed om te horen.
Uitstekende service
Fijn!
Prima, ik wacht nog even de oplossing af.
Fijn om te horen dat uw probleem snel verholpen wordt. Geniet van uw mooie stoelen!
Zelfs na aankoop nog geld goede service
Fijn dat u zo te spreken bent over onze service, dat doet ons goed.
Een droom is verwezenlijkt. Ik heb er lang voor gespaard.
Leuk om te zien dat wij u een dienst hebben kunnen verlenen waar u zo blij mee bent! Daar zijn wij net als u erg blij mee.
Set besteld maar toch te groot voor ons dakterras, nieuwe set kunnen ruilen en binnen een week zaten we op een perfecte set. Super service !
Fijn dat uw ervaring met onze service zo goed was.
Wat een heerlijk stoelen,zitten meer dan super. Dikke kussen en licht van gewicht. De gasveer om de stoel te kantelen werkt geruisloos. Mooi product , chapeau !
Heel erg fijn dat u zo positief bent over uw aankoop, geniet ervan!
Industriestraat 11-13
3281 LB Numansdorp