Prima geholpen en product werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

De keuze oor tuinmeubels is groot. Door personeel vriendelijk geholpen. De tuintafel is op het afgesproken tijdstip geleverd. De montageinstructie is duidelijk de benodigde schroeven en gereedschap zijn aanwezig.

Alles is goed geregeld. Van aankoop tot en met bezorging.

Alles is goed geregeld. Van aankoop tot en met bezorging.

Supertuinset, superservice!

Bij de aankoop van een tuinset werden we zeer hartelijk en geduldig geholpen in het maken van een keuze. Alles werd netjes geleverd, prachtige kwaliteit. Aanrader!

Wij wilde 8 stoelen, medewerkster dacht goed mee. Ivm los bestellen in een pakket, wat ons korting opleverden. Stoelen netjes tot aan het terras geleverd. Wij zijn erg tevreden!

Vriendelijke service zowel bij aankoop als levering

Wij zijn goed geholpen vriendelijk en geduldig. Snelle levering en bij het leveren is alles in de tuin gezet. Hopelijk hebben we lang plezier van onze aankoop

Goede prijs/kwaliteit ,vlotte levering en vriendelijke bediening,aanrader

vlotte bediening en goede prijs en kwaliteit en vlotte aflevering

Prima geholpen

Zijn zeer tevreden over medewerkster en bezorging thuis

Mooie zetels! Goede service..TOP.

Goede en snelle service!

Zondag gereserveerd in Leiderdorp en vrijdag geleverd. Jammer dat er een kussen miste van een hocker. Contact opgenomen met service afdeling. Zal nagestuurd worden, echter nog niet ontvangen.

Tijdstip van aflevering en ook hoe het was ingepakt was perfect

Goede ervaring mbt de aflevering van de tafel. Verbeterpunt kan zijn dat bij de aankoop ook direct de bescherm vloeistof zou worden aangeboden. Deze nu apart halen anders had ik opnieuw verzendkosten gehad. Zelf de tafel in elkaar gezet en was echt heel makkelijk te doen.

Superiors advies en geweldige service

Snelle levering en nadat bleek dat tafelblad helaas tijdens transport beschadigd was, binnen paar dagen vervangen.

Prettig contact met Tamara

We waren content met het setje, gekocht in 2023 en hebben nu nog een setje gekocht om te completeren. Gr. Gerard

Prima bedrijf

Wij hebben 2 loungestoelen gekocht bij dit bedrijf in Numansdorp. De reden dat we hier kochten was het feit dat dit bedrijf een grote klantbetrokkenheid heeft en veel service. Een klacht over een tuinset wat wij eerder kochten, werd adequaat en zonder gezeur opgelost. Het is een professioneel bedrijf met gemotiveerd en vriendelijk personeel en kwalitatief goede producten, dus een ideale combinatie en voor de klant betrouwbaarheid en zekerheid van de aankoop, dus wat wil je als klant nog meer?

Geudehulp in de winkel en goet bezorgt

In de winkel zijn we goed geholpen door 2 van jullie gellega's. Via de email contact gehad over de bezorging allen helaas konden wij er zelf niet bij zijn maar via de mail en telefoon uitgelicht wat de bezorgen kon doen met de sleutel en de order netjes in de achtertuin gezet. Nu is het helaas nog geen mooi weer geweest om er op te zitten, maar we weeten zekker dat we hier zekker de aankomen de zomer heerlijk gaan genieten. Dankje wel avh voor jullie service. Met vriendelijke groet Daco en lieke

Mooie zaak heel veel uitzoek goede prijzen en goede service

Wij zijn heel netjes en perfect geholpen echt een aanrader deze zaak

Heel goed geholpen en de koffie was lekker en heel goed afgeleverd

Super.

Duidelijke webshop. Prima levering, service en hele mooie stoel en kussens. Erg bij mee.

Perfecte service

Duidelijke webshop en prima kwaliteit

Alles is uitstekend verlopen!

Uitstekende service

Stoelen zijn prachtig, 1 foute rietstengel, maar dan komen ze verhelpen.

Prima, ik wacht nog even de oplossing af.

Prima after sales service

Zelfs na aankoop nog geld goede service

Ik ben er zooo blij mee

Een droom is verwezenlijkt. Ik heb er lang voor gespaard.

Super service en denken goed mee

Set besteld maar toch te groot voor ons dakterras, nieuwe set kunnen ruilen en binnen een week zaten we op een perfecte set. Super service !

Snelle levering en mooie prijs

Wat een heerlijk stoelen,zitten meer dan super. Dikke kussen en licht van gewicht. De gasveer om de stoel te kantelen werkt geruisloos. Mooi product , chapeau !

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp