uitstekend!

Accuraat, vriendelijke service en snel in uitvoering!

Uitstekende service en kwaliteit

De chauffeur was heel erg vriendelijk en behulpzaam en de lounge set is onwijs mooi

Vriendelijk

Hulpvaardig en een goede uitleg

Prachtige stevige mooie tuinmeubelen. Goede service, ze waren de tafeltjes vergeten. De chauffeur was nog in de buurt en kwam binnen een halfuurtje weer terug. De hele vrachtwagen doorzocht, er lag er in ieder geval 1 in. De andere werd binnen een paar dagen nageleverd. De eerste levering was op een zaterdag, ik verwachtte niemand te kunnen bereiken. Maar dit bedrijf heeft een chat, waar je echt met iemand chat die ook echt aan het werk is en weet waar het over gaat. Dus je kunt hier met een gerust hart iets kopen, het wordt keurig geregeld. Erg blij mee.

Ruime keus, vriendelijk personeel. Producten goed verpakt en snelle levering

We zijn goed en vriendelijk geholpen. Met brengen was het ook helemaal top.

Behulpzaam, komt afspraken en ik ven heel tevreden.

Behulpzaam bij het uitzoeken. Daarna afspraak voor bezorging en binnen het tijdkblok bezorgd. 1 stoel was niet goed, na telefoontje klantenservice afgesproken foto's te mailen. Binnen een week nieuwe stoel afgeleverd en weer netjes op tijd.

Fantastisch product, snelle levering!

Prachtige loungeset besteld, snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijk! Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Gewoon goed

Vriendelijk en doen wat ze beloven echt super tuinmeubelen zaak en veel keus .

Snelle levering, goede kwaliteit, heerlijke stoel

Eindelijk een lounchstoel met brede armleuningen die ik nergens anders kon vinden. Goede kwaliteit, zit heerlijk, ook door de stevige kussens, lekker ruim en verstelbaar. Kan ik iedereen aanbevelen.

Soepel, aardig, snel, o wat mooi.

Helemaal top

Vriendelijk personeel, voldoende keuze

Netjes geholpen en alles gelijk meegenomen. Vriendelijk personeel

uitstekend

Ideale tuinstoelen van uitstekende kwaliteit

Mooie tafel voor een zachte prijs

T

Had een probleem gehad met een tuinstoel en dat is heel erg mooi en snel opgelost. Top bedrijf!

Alles prima

Het materiaal voldoet aan mijn wensen. Ben dik tevreden.Levering was prima op en klein detail na. Vriendelijke man top

Om terug komen

De service was uitstekend

Netjes

Mooie grote tafel met stoelen besteld keurig binnen een week geleverd, één stoel was iets mee dit werd keurig omgewisseld voor een nieuwe! Moest wel even iets langer wachten maar dat had denk ik te maken met het rijden van de route!

Prima set

Vlotte levering, ook in de winkel goed geholpen, niet opdringerig.

Enthousiaste medewerkster !

Ernorme keuze en voor ieder wat wils. Snelle levering en vlotte montage en rmmel meegenomen.

Keurig volgens afspraak geleverd en de parasol is precies zoals we verwacht hadden. heel erg blij mee.

Goede service en komen afspraken na

Mooi bedrijf met naar mijn beleving een goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Afspraken worden netjes nagekomen en er je wordt goed op de hoogte gehouden van proces.

AVH-Collectie Valencia dining hoek loungeset 5-delig rechts antraciet wicker

Deze mooie set aangeschaft, omdat hij perfect past op mijn terras onder de overkapping. Een stevige set die gemakkelijk in elkaar te zetten is. De kussens zijn stevig en lekker dik. Hierdoor zitten ze heel goed. Na het plaatsen van de set hebben we gelijk gebruik gemaakt om er aan te eten. De hoogte van de tafel is ideaal.

Geweldig contact, snelle en goede levering, heel mooi product!

De vragen bij aankoop online, zowel door chat als telefonisch duidelijk geholpen. Levering snel, fijne chauffeur en op afgesproken tijdstip. Tuinset erg mooi met zeer dikke kussens wat voor ons ook erg belangrijk is. Hartelijk dank Tessa en Tim

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp