Verder was alles goed geleverd en netjes verpakt geen beschadigingen mooie en fijne stoelen
Snelle levering en goed verpakt
Top en nu lekker genieten
Keurig volgens afspraak geleverd. Aardige chauffeur.
Perfect, we zien u graag nog een keer
Gekocht in november geleverd 1ste week maart. Wat een geweldige service!!!!
Voor ons geen enkel probleem hoor
Dank!
Prima service gekregen door telefoon en gelijk besteld en op tijd geleverd en neergezet. Top!! Echt een aanrader.
Super, onwijs bedankt
Gekozen besteld en direct geleverd. Wat kan je meer verlangen. Goed bezig.
Super, heerlijk genieten
Mooie producten van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Bezoeging liep ook vlekkeloos. Helemaal tevredwn!
Fijn om te horen
De teakhouten tuintafel is een mooi product en makkelijk zelf te monteren. Tevoren werd er goed gecommuniceerd over de bezorging. De afspraak werd ook keurig nagekomen. Ik ben heel tevreden!
Super om te horen, geniet er lekker van
Zondag besteld en woensdag al geleverd.
Soms kan het snel gaan gelukkig
We hebben in de winkel een mooie set uitgezocht en daar werd een mooie prijs aangehangen. Ook het afleveren is prima verlopen. De chauffeur belde netjes op dat hij op het recreatiepark aangekomen was en daarna alles Netjes neergezet nog tijd voor een klein praatje ! We zijn blij met de meubels en service zowel in de winkel,klantenservice en bezorger.
Heel fijn om te vernemen!
De stoelen en het tafeltje werden bij bezorging niet uitgepakt door de bezorger. Wij hebben dit zelf gedaan en het tafeltje in elkaar gezet. Leverde verder een probleem op. We hebben al reeds diverse keren in de stoelen gezeten om van het mooie te genieten
Goed om te horen, geniet ervan
Het houden aan de dagen dat er geleverd gaat worden, was heel geruststellend. Berichtgeving over levering is super. De stoelen zijn netjes verpakt en onbeschadigd. Wij zijn er heel blij mee.
Super, vertel het voort, we zien u graag nogmaals
Op zoek naar nieuwe loungeset kwamen we op site van AVH. Vragen via telefonische helpdesk werden goed en deskundig beantwoord. Wezen kijken in Nijkerl en ook daar goed en heel vriendelijk advies. Uiteindelijk rotan tuinset besteld en perfecte bezorgservice. Set is geheel volgens verwachting, zit prima, ziet er goed en degelijk uit zeker in relatie tot de prijs. Vergelijkbare set kost bij de bekende Kees Smit minstens het dubbele. Dus helemaal blij mee.Hoe de set er over een jaar uit ziet weet ik niet, maar so far meer dan uistekend.
Top om ook Enschede te hebben veroverd...:-) enjoy
Zeer netjes te woord gestaan en alle afspraken keurig netjes nagekomen.
Zijn wij goed in!
Goede producten, netjes thuisgebracht, heerlijke zit ervaring, resumé: alles top!
Heel erg bedankt!
4 heel fijne stoelen gekocht voor op ons balkon, type Vegas Lounge. Zitten heerlijk, mooi materiaal. Super blij mee. De levering was netjes en prima optijd.
Vegas zijn toppers in de collectie!
Afgelopen oktober geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe loungeset. Een zeer ruime aanbod welke door AVH wordt aangeboden, als je hier niet kan slagen! Alle vragen werden geduldig beantwoord met als toevoeging 2 zeer welkome tips van de medewerkster van AVH over onze uiteindelijke keuze. We hadden het oa over een eettafel bij de loungeset, en advies kwam met een in hoogte verstelbare tafel, TOP. Tuinset sinds afgelopen week in ons bezit, bezorging (na opslag door hen na aankoop in oktober '24) zoals afgesproken, netjes. Al met al een aanrader voor iedereen!
Leuke terugkoppeling, heel erg bedankt!
Onlangs bij de winkel in Numansdorp langs geweest want meten is weten. De meeste stoelen zijn namelijk te klein voor mijn postuur. Daar een uitgebreide uitleg gekregen over de verschillende stoelen en tafels. Dit onder genot van een kop koffie. Binnen 3 weken hadden we de bestelde spullen thuis, of beter gezegd tot in de tuin gebracht door de vriendelijke chauffeur. Bij het uitpakken bleek dat een stoel een klein defect had. Dit is direct door AVH opgepakt door een vervangend exemplaar te sturen. Kortom, een welverdiende 10 voor AVH vanwege vriendelijkheid, service en kwaliteit.
Super, geniet van de aankoop
Product is perfect
Perfect!
Tuin meubelen gaan kiezen in Lochristi Heel goed opgevangen (met een drankje) en goede uitleg gekregen Vriendelijke winkel bediende en mooi gerief Tuin meubelen al ontvangen en ook de levering is goed verlopen en ook de chauffeur was heel vriendelijk en alles is heel vlot verlopen Alles is mooi verpakt en in perfecte staat Heel tevreden
Super bedankt voor de feedback
Snelle levering, alleen wel wat miscommunicatie omtrent de levering, hadden aan gegeven niet op donderdag, eerste optie was we komen donderdag langs, toen direct gebeld om afspraak te annuleren, dag erna een mail we komen as donderdag bij u langs. Uiteindelijk goed gegaan en goed opgelost
Vervelend om te horen, kan wel eens zijn dat we niet in de buurt zitten helaas.... Maar uiteindelijk toch goed gekomen
Ja, bij binnenkomst in Nijkerk, kwam Roy, de verkoper naar ons toe. We wisten wat we aan tuinmeubelen wilde hebben, dus bij het meubel even alles doorgesproken, en vervolgens de meubels gekocht. Staat nu mooi in de tuin, en zit heerlijk.
Contact en levering prima. Alleen jammer dat de bezorger zich niet aan de gemaakte afspraak wilde houden. Uiteindelijk toch goed afgeleverd
Geweldig Super vriendelijk via de chat Helpen jou zonder problemen Geven je verschillende mogelijkheden Zeer snelle en zeer verzorgde levering En dienst na verkoop Super IK RAAD IEDEREEN HET AAN ECHT WAAR TOP +++++++10+++++
Nou, hier worden wij een beetje verlegen van, maar waarderen het enorm~! Vertel het voort
Industriestraat 11-13
3281 LB Numansdorp