Héél vriendelijke en behulpzame persoon die kwam leveren
Fijn om te horen
Mooi tuinstel gekocht sabuga , 1 stoel was kleur verschil binnen paar dagen stond er een andere. De hond vind hem ook geweldig liggen
haha, een dure hondenmand:-)
Er vielen gaatjes is de loungesethoes, dit probleem aangekasrt via de chat, medewerker zei, maak er foto’s van en je hoort spoedig vsn ons. Onder garantie opelost
Geen probleem uiteraard
Scherpe prijs voor goede kwaliteit. Overigens zeer goede leveringsdienst; levering perfect online te volgen op kaart en vriendelijke leverancier! Fijne ervaring.
heel erg bedankt!
We hadden een Canadian Twin besteld, prijs (prima aanbieding)en kwaliteit (perfect) Alleen als je wat bij Outdoor bestelt, hou er dan rekening mee dat het ook letterlijk “Out of the door “ blijft; ons bankje wilde niet door de garage, het kon niet langs het tuinpad , het kon niet door de woning. Of er stond een paal in de weg of een kast of het bankje was net te breed. Maar de vriendelijke bezorger zag toch een mogelijkheid en was niet eerder tevreden dan wanneer het setje op zijn juiste plek stond. Dus samen de schouders eronder en over het hek heen van de buren. Dat is nog eens op de plek van bestemming LEVEREN! Top . Zeer tevreden !!
Haha En nu genieten dan maar!
Geleverde kwaliteit voldoet ruimschoots aan onze wensen. Gekocht vanaf de website. Tafel is zeer praktisch te vergroten of verkleinen. Snelle correcte levering.
geniet ervan
De tuinset werd keurig op het aangegeven tijdstip bezorgd, de bezorger kon je volgen. Blij met de tuinset, duidelijk omschreven, filmpje middels WhatsApp ontvangen, in het echt nóg mooier. Kortom tevreden klant hier!
Fijn om te horen
Wij zijn bij AVH gaan kijken n.a.v. een advertentie op insta. Mooie set uitgezocht en deze werd op de dag van ons verzoek geleverd. Ook de volg app van de chauffeur werkte uitstekend.
Dank voor de waardering
Door een kortingsactie toch een hele mooie set van 3x3 met tafel en een extra stoel weten te kopen. Sneller levering en zit heerlijk. Er hadden alleen wel wat extra bevestigingsmaterialen bij mogen zitten om alles aan elkaar vast te maken.
Als u iets mist, gewoon even mailen!
Prettig en deskundig geholpen. De grootte van de bestelde set bleek niet meer voorradig te zijn in de showroom in Nijkerk. Werd -zoals gemeld - twee dagen later vlot en keurig stevig verpakt bezorgd.
Super, geniet ervan
Wij hadden de Platinum Challenger Parasol besteld met voet en hoes voor een hele nette prijs! Meteen na het weekend werd de parasol op afspraak netjes bij ons afgeleverd. We kregen nog enkele zeer nuttige tips mee voor de montage, wat daardoor verder een fluitje van een cent was.
Fijn dat het goed is!
De boomstamtafel kon ik zelf via whatsapp foto's uitzoeken. De communicatie verliep vriendelijk en perfect. Bezorging snel. De tafel boven verwachting mooi.
Top, heel fijn
Loungeset besteld en na levering bleek ik een fout gemaakt te hebben met bestellen. Het moest een model loungeset zijn dat erop leek. Mailtje gestuurd en in de showroom de juiste uitgekozen. Enkele dagen later werd de juiste set geleverd en de eerste loungeset weer meegenomen. Geen omkijken naar!
Geen probleem voor ons!
Op tweede pinksterdag (20 mei) hebben wij in de winkel in Nijkerk een mooie zweefparasol uitgezocht en betaald. Prima winkel en vriendelijk geholpen. De parasol was op voorraad en kon met een week geleverd worden. Tot zover de positieve ervaring. Daarna is alles fout gegaan wat er maar fout kon gaan. Uiteindelijk is de juiste parasol geleverd op 14 augustus.
Mooie tuintafel van goede kwaliteit.
Heel fijn!
Van order tot aflevering verliep het hele bestelproces van onze nieuwe parasolvoet vloeiend. Ik had een aantal extra vragen tijdens en na de bestelling en daarop kreeg ik meteen duidelijk en vriendelijk antwoord. Of het nu om de boekhouder, de planner of de chauffeur gaat, steeds liep de communicatie en hulp vlekkeloos. Van een goede customer experience gesproken!
Heel erg bedankt!
Fijne showroom waar je alles goed kunt bekijken en uitproberen. Vriendelijk personeel. Hele korte communicatie lijntjes en een duidelijk systeem met inzicht wanneer je de chauffeur kunt verwachten. Hele kleine tijdsblokken waarbinnen geleverd wordt. Alles is keurig verpakt & makkelijk in elkaar te zetten. Dikke voldoende!
Dank u
Tuinset ongeveer 9 seizoenen geleden gekocht, in augustus 2024 2 losse tuinstoelen erbij gekocht van hetzelfde merk, tuinset heeft altijd buiten gestaan, in de winter overdekt met een hoes, ondanks dat verschilt het bijna niet van kleur, zeer goede kwaliteit en dus zeer tevreden.
Super om te horen!
Winkel in Nijkerk bezocht, vriendelijk en ter zake kundig geholpen. Snelle levering, die precies op de afgesproken tijd arriveerde. Meubel zit prima.
Fijn om te vernemen, geniet ervan!
Makkelijk advies vragen via de chat. Netjes afgeleverd. Alleen beschrijving van materiaal.vannhet blad had wat uitgebreider gemogen (keramiek met glas)
Dank u
Jammer dat het personeel of de winkelverantwoordelijke van de dag van ver moet komen . We hebben al 2 x de winkel bezocht en gekocht . Helaas was de winkel niet open om 10:00 hr zoals voorzien en hebben we gelukkig wat kunnen rondhangen in de andere winkels eromheen . Heel veel keuze en interessante aanbiedingen en goede service . We maken zeker reclame , anders hadden jullie een 5 sterren gekregen . Met vriendelijke groeten .
De laatste tijd zit het niet mee op de route naar Lochristi, we doen ons best maar belanden veel in file of wegomlegging
Snelle service bij het ophalen, we wonen in de buurt, vriendelijk personeel.
Dank u!
4 stoel zelf in elkaar gezet 1 werkte niet goed moeste de hele stoel weer terug brengen bleek een afstelling kon niet door de telefoon gezegd worden.
Snelle en correcte levering, tot op de plek waar de parasolvoet moet komen te staan.
Geen probleem, doen we graag
Ik was op zoek naar speciale tuinstoelen en was verrast door de grote showroom met enorm veel keuze en werd zeer klantvriendelijk geholpen. Bestelling goed geregeld en ook de levering volgens afspraak. Omdat alles zo soepel en transparant ging -ook het latere telefonische contact over de levering- heb ik extra plezier van m’n nieuwe tuinstoelen!
Super, geniet ervan!
Industriestraat 11-13