Snelle levering alles perfect

Blij met onze tuin meubels Hebben er even op moeten wachten..maar kunnen er nu van genieten

Superleuk

Mijn moeder wordt in september 50 jaar. Ze heeft al een nieuwe fiets gekregen als cadeau, maar wilde graag ook iets van een fietsmand. Ze verwacht het helemaal niet omdat ze dus al een cadeautje heeft gekregen, dus dat maakt het extra leuk! Ik ben heel benieuwd naar haar reactie. We hebben het pakket al even open gemaakt, en vinden het alle 3 (vader, zusje en ik) nu al leuk. Hij matcht mooi bij de fiets en is niet te klein. Dus wij zijn blij, en ik hoop zij ook!

Goede winkel

Medewerkrs hadden kennis van zaken en waren heel klantgericht. Product was geleverd binnen de afgesproken termijn.

Aan huis geleverd. Vriendelijke chauffeur. Prachtige parasol.

Goed advies. Keurige levering en montage.

Top service!

Super kwaliteit en super snelle zeer zorgvuldige levering!

Top shop top verkopers

Zeer gastvrij juiste benadering en de mogelijkheid om zelf in het magazijn de spullen uit te kiezen. Voor ons was het lekker winkelen niet te duur en keuze genoeg . Top aflevering niets te klagen

Goede service -top levering ook even een belletje dat ze eraan komen heel fijn.

Mooi zoals verwacht

Mooie tafel net als op de foto

Prima product en een snelle levering

Prima product en snelle levering

Joepie!

Erg blij met de tuinset. Vlotte levering, goede kwaliteit en geweldige service! Ik vier vakantie in eigen tuin!

Snelle levering door een hele fijne man, ondanks de hitte én het zware gevaarte. Prima, mooie parasolvoet.

Super parasol zoals beschreven, vlotte afhandeling en levering van onze bestelling!

We zijn DIK tevreden: prachtige aanwinst voor onze tuin en goede service van AVH!

Door het gedoe met de container vertraging uit China, werd onze tuinset pas na onze vakantie geleverd. Maar, toen begon ook precies het mooie weer in Nederland, dus helemaal blij. Gelijk de eerste avond een tuinfeestje gegeven, zo gezellig! De complimenten voor deze bijzonder leuke tuinmeubelen vlogen ons om de oren! Een afdekhoes was verkeerd geleverd, deze kregen wij een kleine week later nagestuurd. Service prima! AVH Outdoor Tuinmeubelen, zeker een aanrader!

Alles prima

Alles is perfect verlopen zowel bij bestelling, bij afspraak van levering, en de levering zelf. Doe zo verder !

AVH Outdoor Tuinmeubelen overtrof ruimschoots onze verwachtingen.

We waren al op 2 andere adressen geweest en hadden nog niet iets gezien waarvan we dachten, dat is het. We hadden een tip van een familielid gekregen, zij hadden hun tuinmeubelen bij AVH in Numansdorp gekocht. Het idee was om rond te kijken en thuis te beslissen of we nog een ander adres zouden bezoeken. Rondlopend in Numansdorp zagen we toch we een aantal aantrekkelijke opties. Ook het personeel wat er rond liep was uitermate behulpzaam. Op een gegeven moment zeiden we tegen elkaar, waarom nog verder kijken als we hier enkele interessante opties zien. Onze keuze op maandagmiddag gemaakt en de bestelbon werd opgemaakt, mogelijk kon het dezelfde week, anders beging volgende week geleverd worden. Heel erg verrast waren we dat diezelfde vrijdagmiddag het tuinset met parasol al in de tuin stonden. Afgeleverd door een vriendelijke en behulpzame bezorger, die nog enkele tips gaf wat de beste methode en volgorde van monteren van o.a. de parasol met 90kg zware voet was. Kortom, we hebben een mooi set tuinmeubelen en ook nog eens supersnel geleverd.

Prachtige meubelen

Hele vriendelijke verkoopster die alle tijd voor ons nam en heel goed advies gaf. Goede communicatie over de levering. Je ontvangt een link zodat je kan zien waar de bezorger is en hoeveel klanten er nog voor je zijn.

Fijne winkel, heel kundig geholpen. Wordt met je mee gedacht. Hele ruime keus. Als je hier niet slaag ,slaag je nergens. Heel erg tevreden met de geleverde tuinsets.

De meubels werden optijd geleverd.

Prettige behandeling

Zeer tevreden van de aankoop

We zijn zeer tevreden van de aankoop Juist jammer als er iets meer wind is dat we de parasol niet kunnen open zetten Wij hadden gedacht dat dit met een voet van 90kg geen probleem zou geweest zijn

gewoon super

van toonzaal tot levering aan huis alles prima

Dat is vervelend, we komen het zo snel mogelijk omruilen! Vindt u dat ok??

Bij een onderdeel van onze loungeset was na een heel korte periode een las gaan mankeren. Na een belletje kwam het bericht dat het onderdeel z.s.m. wordt omgeruild. En zo geschiedde. Probleem werd snel en geruisloos opgelost. Prima after sales!

Prachtige tuintafel

De tafel werd snel geleverd werd nog van te voren gebeld en kon eerder komen. Hij werd zelfs tot in de tuin gebracht, service dus op en top

Prachtig parasol, mooi geprijsd en super snel geleverd

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp