Aangezien onze vorige tuinset (ook van AVH) toch te groot bleek voor onze tuin, hebben we deze weggedaan. Een nieuwe, kleinere set gekocht doch nog niet buiten gezet. En dus ook nog niet in gebruik genomen. Over de kwaliteit valt dus nog niks te zeggen, maar als die zo goed is als onze vorige, niets dan lof. Trouwens AVH kunnen we zeker aanbevelen. Enorm veel keus en soepel met leveren.
Dank voor het meedelen! Geniet van de nieuwe set
Zeer tevreden met onze aankoop bij AVH. Communicatie / snelheid via email zeer goed. Levering op afgesproken dag en tijdstip. Wat wil je nog meer ...... aanrader !!!
Wij zouden het ook niet weten, lekker genieten!
Fijn geholpen en op tijd bezorgd zodat we kunnen genieten van onze tuinset met een goede ervaring als aankoop Zeker aan te bevelen om langs te gaan .
Super om te horen, daar zijn wij blij mee!
De hoezen van onze tuinstoelen waren versleten - 4 jaar - oud. Toen ik wilde bestellen waren ze uitverkocht maar er werd wel netjes vermeld dat ze er na de kerst weer zouden zijn. Na de kerst direct besteld en vlot geleverd. Fijn.
Heel fijn dat we dit konden regelen voor u.
Snelle en correcte levering. Klantcontacten mail/chat erg prettig.
Goed om te horen, wij doen ons uiterste best de klant voorop te zetten
De communicatie en de levering door een vriendelijke heer maakte ons blij.En het belangrijkste we hebben mooie tuinstoelen!
Dat laatste is het mooiste, maar wij zijn ook blij dat u onze medewerkers kunt waarderen, tot de volgende keer
Onze loungeset was precies zoals ik me hem had voorgesteld, heel mooi en stevig materiaal, werd binnen een aantal dagen al bezorgd door een erg vriendelijke en behulpzame chauffeur.
Nu lekker genieten, wij zien u graag terug
Mooie tuinset gekocht, daarover tevreden. Levertijd is langer dan 3 a 4 dagen (3 weken). Verder is de tuinset mooi.
Jammer om te horen. In de winters is het een stuk rustiger, helaas vinden wij het dan milieutechnisch niet netjes om voor 1 set naar hoge noorden te rijden en willen we het combineren. 3 weken is wel erg lang, meestal lukt dat binnen anderhalve week. Wij zullen deze case nog eens nalopen. Ondanks dit veel plezier met uw meubelen.
Fijne stoelen en ook een flinke korting in de Black Friday week! Snelle en keurige bezorging. Helaas zat bij uitpakken een lichte beschadiging, maar de stoel werd gelijk omgeruild voor een nieuwe. We waren onder de indruk van het grote assortiment in de winkel. Een echte aanrader!
Heel erg bedankt voor de feedback. Veel mensen verbazen zich en hebben niet door dat er zo'n grote showroom verstopt zit in Numansdorp!
De tuinmeubelen waren perfect verpakt en geleverd .
Super om te horen, geniet ervan
Perfecte uitleg in de winkel en stipte en nette levering. Met de beste wensen en feesten voor het eindejaar
Uiteraard voor u ook en graag tot ziens!
Supersnel geleverd. Steviger en mooier dan verwacht.
Fijn om te horen, geniet ervan!
Online uitgezocht. Zeer snel geleverd. Zit goed. En staat prachtig in de serre.
Super om te horen, geniet ervan!
Aardige chauffeur (Natan) is een goede reclame voor jullie bedrijf. Ook met chatten makkelijk bereikbaar. GA ZO DOOR!
Gaan we doen, enjoy!
Goed geholpen, eerst via de chat en vervolgens in de showroom. Snelle levering, zoals afgesproken.
We doen ons uiterste best, fijn dat u het waardeert!
De gasveer van mijn in hoogte verstelbare terrastafel deed niet wat hij moest doen dus bestelde ik een nieuwe bij AVH. De gasveer werd na een paar dagen netjes ingepakt geleverd.
Graag gedaan en zal nu wel goed komen!
zeer scherpe prijzen vlotte afhandeling en levering doen wat ze beloven.
Uiteraard doen we dat, dank voor de aankoop en graag tot ziens
probleem met de parasol werd keurig opgelost
Uiteraard, dank voor het delen!
Klantenservice is goed bereikbaar en mocht er een probleem zijn dan wordt het snel naar tevredenheid opgelost!
Heel erg bedankt, fijn te horen
Na onze aankoop, waarbij zelf de producten mochten uitkiezen was de levering snel.
Fijn dat u het zo ervaart, we doen er ons uiterste best voor, tot een volgende keer!
Goede bezorging, mooie meubels
Fijn om te horen ,heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring
De zeer degelijke tafel was perfect verpakt om schade bij transport te voorkomen. De zware tuintafel met keramisch tafelblad werd terplekke geleverd waar ze komt te staan en met een deskundige uitleg hoe ik ze moet monteren. Met deze deskundige uitleg was de montage met een beetje hulp ( zeer zwaar) echt kinderspel. Top service, kan niet beter.
Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn zo blij om te horen dat de tafel in perfecte staat bij je is aangekomen en dat de levering en montage zo soepel verliepen. We doen altijd ons best om een zorgeloze ervaring te bieden, en het is fijn om te horen dat de deskundige uitleg en het transport je goed geholpen hebben. Geniet van je nieuwe tuintafel en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!
Super goede service, snel en heel vriendelijk.
Hartelijk dank voor je mooie feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service. Snelheid en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn
De kerstboom stond al een week in de huiskamer en diverse cadeautjes vonden hun plek aan de voet van de boom. Tijd voor mij om nu echt opzoek te gaan naar een passend en uniek cadeau voor mijn vrouw. Uiteraard veel te laat (man eigen?) ben ik online wereld ingedoken op zoek naar een mooie rotan/rieten fietsmand. Onze "vriend" Google had al snel een veel te ruime keuze aan manden tentoongesteld. Zocht ik een grote mand, kwam ik uit bij veel te kleine manden. Zocht ik een rotan mand kwam ik uit op een plastic kratje. Na wat selecteren kwam ik uit op AVH tuinmeubelen. Tuinmeubelen?Een tuinmeubel voorop je fiets is natuurlijk een uniek cadeau maar daar zal mijn vrouw toch anders over denken denk ik. Gelukkig bleken de dames en heren van AVH toch ook een fietsmand in het pakket te hebben. De maatvoering was helemaal naar wens, de kleur was naar wens, dus ... bestellen maar! Al snel kwam onze nieuwe en onervaren pakketbezorger met een grote doos aan de deur. Helaas was ik op dat moment net niet thuis en dus liet hij de doos vóór de deur staan. Hij had zijn taak verricht. De melding op de deur met de vraag het pakket achter neer te zetten heeft hij volledig genegeerd. Nu wonen wij in het pittoreske Barneveld waardoor het pakket bij thuiskomst nog steeds op de mat stond. De overdoos zorgde voor een goede bescherming van de, als goed ingepakte, mand. Eenmaal uitgepakt werden wij aangenaam verrast met een degelijk uitziende mand. Mooi dik materiaal en een goed scharnier. Inmiddels staat de mand netjes ingepakt onder de kerstboom te wachten tot de opening op eerste kerstdag. Over de kwaliteit bij gebruik kan ik natuurlijk nog niks zeggen. Op de tweede kerstdag mag ik mijn mannelijkheid tonen door de mand op de fiets te bevestigen. Nou, laat dat maar aan deze jongen over! Resume: Ben je nu nog steeds deze review aan het lezen dan is je interesse in deze mand waarschijnlijk wel erg groot. Mijn, vooralsnog onpartijdige en niet betaalde, advies: KOPEN!
Wat een geweldig verhaal, bedankt voor de uitgebreide en enthousiaste review! We zijn blij te horen dat je uiteindelijk de perfecte fietsmand hebt gevonden bij ons, en dat de verpakking en kwaliteit helemaal naar wens waren. Wat jammer dat de bezorger het pakket niet op de juiste plek heeft neergezet, maar gelukkig is alles goed gekomen. We hopen dat je vrouw enorm blij is met het cadeau en dat de mand straks perfect op de fiets past! Veel succes met het bevestigen van de mand op de fiets, we hebben er vertrouwen in dat je dat zonder problemen zult doen! :) Bedankt voor je aanrader, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!"
Snelle levering en goede service gekregen voor een nazorg.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de nazorg. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zowel voor als na de aankoop.
Industriestraat 11-13
3281 LB Numansdorp