Vlotte service

Vlotte service zowel in de winkel als de levering!

Zeer goede begeleiding in de aankoop

Heel goed geholpen geweest Goede service Perfecte levering

Prima.

Prima chauffeur die onze loungeset kwam vezorgen. Ziet r prachtig uit! We zijn er blij mee!!

Mooie bank en uitstekende service

De levering zou plaatsvinden wanneer we niet thuis waren, ik heb dit gemeld aan AVH met de mededeling waar onze tuinbank kon worden geplaatst. De transporteur heeft dit netjes gedaan. En onze bank ziet er prachtig uit.

Geweldige service

Bij uitpakken werd een beschadiging zichtbaar, na een fijn contact met de klantenservice is het prima opgelost.

Uitstekend en prettig geadviseerd!

Na een bijzonder prettig gesprek met de verkoper voor een heel redelijke prijs 2 tuinstoelen aangeschaft. We hebben ze inmiddels ontvangen en zijn er erg blij mee.

Geweldige bank

De bank thuis ontvangen.....als bouwpakket.... dat is ons niet verteld..... Wij zijn blij met de bank hoor...wij hebben onze zoon gecharterd om de bank in elkaar te zetten. Ik ben zelf niet goed mobiel dus moest hulp zoeken. Misschien is het een tip, om dit bij een verkoop te vermelden? Maar..... de bank zit prima...dank je wel

Heel netjes geholpen

Mocht zelfs een kussen meenemen voor de kleur erbij te zoeken voor de overkapping. En alle afspraken zijn tot nu toe nagekomen zonder enig probleem.

Vlotte verkoop

Duidelijke communicatie per e-mail en telefonisch, goede opvolging, stipte leverling, kwaliteitsvolle producten

Snelle bezorging

Heerlijk van het voorjaarszonnetje genieten !! Snelle bezorging

Snelle levering, goed geïnformeerd wanneer het geleverd zou worden. Prachtige bank!

Voldoet aan mijn verwachting

Goede service, klantvriendelijk, afspraak uitstekend geregeld. Bezorging heel goed, dus een zeer tevreden klant

Geweldige service ..Top bedrijf

Na beschadigingen aan de tuintafel geconstateerd te hebben bij aflevering werd dit na een aantal mails super opgelost...We krijgen een hele nieuwe tafel terwijl alleen het blad beschadigd is ..Toppertjes .Mvg Marinka

Supervlotte service

1 van de geleverde items was stuk geleverd. Na het versturen van het nodige beeldmateriaal ter staving werd paar dagen nadien reeds een nieuw item geleverd.

Alles prima afgehandeld Bezorging ook prima Had geen wieltjes bij de parasolvoet geleverd 1 Telefoontje En dat@was ook naar tevredenheid opgelost Super Super

Flexibel

Zo flexibel als de service van AVH is, zo flexibel zijn de pitriet stoelen gelukkig niet ;-) Service in de showroom in Leiderdorp is "Spitze".

Prachtig bedrijf met vriendelijk personeel

Prachtig bedrijf met aardige mensen! Veel keus , bereidwilligheid om alles goed te laten zien , zelfs in daglicht met de heftruck !!! Angelique nogmaals bedankt voor goede service en adviezen! We hebben een prachtige tafel , we zijn er heel erg blij mee !!

Snelle levering, fijn personeel, en zeer snelle en goede service als er iets mankeert. Echt een bedrijf om aan te raden.

Top bedrijf!

Zeer snelle levering, uitstekend verpakt, en vriendelijke chauffeur!!

Alles prima optijd geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en volop genieten van de set met dit weer.

Goed geholpen en prachtige stoelen

In de showroom keurig geholpen en na een week de bestelde stoelen geleverd door eigen bezorgservice. Stoelen zijn prachtig en we hopen er veel plezier van te hebben.

Super service!

Wat een ge-wel-di-ge service! Goed contact via telefoon. Zeer vriendelijk en spreken je aan op een normale toon! Zijn goed omgegaan met de nieuwe tafel, hebben het neergezet en niet hard neer gesmeten. Waardeer ik!

Fijne afstemming t.a.v. levering en uitstekende service

Chauffeur was keurig op tijd, was beleefd en was enorm behulpzaam.

In de shop vriendelijk geholpen en levering keurig volgens afspraak.

Excellent service from placing order to delivery of furniture

Very professional and friendly service. Very happy with the furniture.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp