Qau comfort zit deze bank goed en stevig. De zitvlakte is niet te klein, precies goed. Wat uitstraling betrefd is heteen mooie bank
Super, we zien u graag terug
Jaren terug een tuinset gekocht en helaas was onze glasplaat door de wind stuk gegaan. 1 belletje en alles werd geregeld. Snelle en goede levering en service van dit bedrijf. Er is een super goede bijpassende nieuwe glasplaat voor ons uitgezocht en thuis geleverd.
Zijn wij goed in...:-) Dank voor de review
Gastvrij en bijzonder klantvriendelijk geholpen in de showroom om een keuze te maken. Zeer snel uit voorraad is onze diningset geleverd. Helaas was er een probleem met de bank. Na een even zo klantvriendelijk contact met de klantenservice is dit snel geregeld. Ook over het team planning en de bezorgers alleen maar positieve ervaring. Al met al een zeer tevreden klant.
Top, geniet ervan en wellicht tot ziens
Mooi me tafel. Goede service en fijne en snelle levering!
Super, we zien u graag terug
Ze hebben het op afgesproken tijd geleverd en toen ik vroeg of ze naar de achterkant de geleverde materialen kan achterlaten was het geen probleem als er maar plek was. Ze hebben de tijd genomen om alles uit te leggen.
Doen wij graag voor de klant, bedankt!
Ik ben heel blij met mijn tonzaalmodel lounge in rotan, hij is echt prachtig en van topkwaliteit zoals altijd. Snelle levering en een heel vriendelijke bezorger
Doen wij graag voor u, geniet ervan
Rieten stoelen zijn van top kwaliteit. In overleg konden we duidelijk aangeven wanneer de levering kon plaatsvinden
Geen enkel probleem, geniet ervan
Product zoals omschreven snel en netjes afgeleverd
Super, dank u
Goede service Vriendelijk Snel geleverd Volop keuze
Bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat je onze zaak mooi vindt en ons personeel vriendelijk ervaart. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en de snelle levering. We doen ons best om een ruime keuze te bieden! We hopen je snel weer te zien!
Goed geholpen en prima advies.
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en het advies. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten. We helpen je graag!
Ons Tuinset was ruim een jaar oud. En we kregen kleurverschil in de stoelen ten opzichte van de bank. We zijn met een aantal foto’s naar AVH gegaan. En het werd direct opgelost De stoelen en het voetenbankje werden binnen een week omgeruild. Dat is nog eens goede service. Zou iedereen aanraden om bij AVH een tuinset te kopen. Mvg Fam de Kramer.
bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat we het probleem snel konden oplossen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
afgelopen week het tweede tuinstel gekocht bij AVH mooie en krachtige tuinmeubelen voor een betaalbare prijs meubelen worden netjes thuis door eigen vervoer afgeleverd op de plek waar je ze wilt hebben betaling hoeft pas bij aflevering Je kunt de meubels dus altijd eerst bekijken. nu al klaar voor het nieuwe voorjaar, AVH bedankt
Heel graag gedaan en tot een volgende keer
Stevige tuinmeubelen. Fantastisch!
Super, graag gedaan
Goede website, makkelijk te bestellen en snel geleverd
Uiteraard, blij dat u ons heeft gevonden
Na de online bestelling kreeg ik snel een e-mailbericht voor een afspraakbezorging. Op het afgesproken tijdstip werden de tuinstoelen bezorgd.
Geniet ervan
Wat een mooie houten tuinbank, super blij mee! Bij mij staat hij niet buiten, maar binnen aan de grote tafel. Ik ben persoonlijk gebeld over wanneer het geleverd zou worden, door een aardige man. En vervolgens kwam de bank, bezorgd met een lach. De gezellige bezorger zette het bankje voor me op zijn plek en bracht tevens wat gezelligheid binnen. En daar houden wij in Brabant wel van.
Wat een fijne feedback, dank u wel! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw houten tuinbank, zelfs als deze binnen staat. Het is geweldig dat onze bezorger een glimlach en wat gezelligheid heeft kunnen brengen—dat hoort er inderdaad bij, zeker in Brabant!
Ik werd via de chat erg vriendelijk geholpen, hierdoor heb ik mijn aankoop gedaan. Vervolgens werd ik keurig op de hoogte gehouden van de bezorging.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat onze chatservice u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent over de communicatie rondom de bezorging. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, en het is fijn te weten dat we u hebben kunnen ondersteunen in uw aankoop.
Er was iets niet helemaal goed met een kussen die ik gekregen had maar na een mail word het opgelost top
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat we het probleem met het kussen snel hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, en het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met de oplossing.
Ik twijfelde over het buitenkleed wat ik wilde en via de mail ben ik supergoed geholpen met foto’s en informatie. Snelle en goede verzending. Mooie producten. Kortom ik zou AVH outdoor tuinmeubelen zeker aanbevelen!!
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen bij uw keuze voor het buitenkleed. Het is altijd fijn om te weten dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen.
Buiten de garantie is mijn stoel opgehaald en er is een passende veer in geplaatst, wat ons niet lukte. Stoel is ook weer thuisgebracht, zonder kosten. We zijn heel erg tevreden.
Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat we u hebben kunnen helpen met uw stoel en dat alles naar wens is verlopen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we vinden het fijn om te weten dat u tevreden bent met de service. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
De bestelling ging soepel, alles was duidelijk aangegeven. Ook de levering verliep vlekkeloos en ruim op tijd. Nu de tafel is gemonteerd (heb ik zelf gedaan, was eenvoudig), kan ik er lekker van genieten met mijn vrouw! Een mooi cadeau dat we hebben gehad van onze kleinkinderen!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de bestelling en levering soepel verliepen en dat de montage eenvoudig was. Het is geweldig dat jullie nu samen kunnen genieten van de tafel, vooral als cadeau van jullie kleinkinderen.
Mooie aanbieding voor 2 tuinstoelen. Snelle levering en prettige communicatie over verzending.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de aanbieding voor de tuinstoelen! Geweldig dat de levering snel was en de communicatie prettig. Bedankt voor je positieve feedback! We hopen je in de toekomst weer van dienst te zijn!
We zijn heel blij met de tuintafel, ech een mooi stukje vakwerk!! Ook de bezorging was fantastisch, niet de makkelijkste route, maar dat was geen enkel probleem voor de medewerker die de tafel bezorgde, absolute aanrader!!! Bedankt!!
Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de tuintafel! Fijn dat de bezorging ook zo soepel is verlopen, ondanks de moeilijke route. Bedankt voor de aanrader en je enthousiaste feedback! We zijn blij dat we jullie hebben kunnen helpen en hopen jullie in de toekomst weer te zien!
Bij de klanten service word je meteen geholpen en krijg je direct een antwoord op je vraag. De bezorger was netjes en vriendelijk. Alles keurig op tijd geleverd.
Wat fijn om te horen! Het is geweldig dat je zo tevreden bent met onze service en de bezorging. We streven ernaar om klanten snel en vriendelijk te helpen, en het is fijn dat je dit hebt ervaren. Bedankt voor je feedback! We hopen je snel weer van dienst te zijn!
Alles was zoals afgesproken,top loungeset,
Wat geweldig om te horen! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je blij bent met de loungeset. Bedankt voor je enthousiaste feedback! We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Industriestraat 11-13
3281 LB Numansdorp