Alles prima optijd geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en volop genieten van de set met dit weer.

Goed geholpen en prachtige stoelen

In de showroom keurig geholpen en na een week de bestelde stoelen geleverd door eigen bezorgservice. Stoelen zijn prachtig en we hopen er veel plezier van te hebben.

Super service!

Wat een ge-wel-di-ge service! Goed contact via telefoon. Zeer vriendelijk en spreken je aan op een normale toon! Zijn goed omgegaan met de nieuwe tafel, hebben het neergezet en niet hard neer gesmeten. Waardeer ik!

Fijne afstemming t.a.v. levering en uitstekende service

Chauffeur was keurig op tijd, was beleefd en was enorm behulpzaam.

In de shop vriendelijk geholpen en levering keurig volgens afspraak.

Excellent service from placing order to delivery of furniture

Very professional and friendly service. Very happy with the furniture.

In de winkel goed geholpen, niet opdringerig, goed advies. Snelle levering !

Prachtig tuinset prima service

Prachtig tuinset prima service

Super klantvriendelijke zaak.

Wij werden heel prettig ontvangen, kregen koffie aangeboden. Zo konden wij op ons gemak rond kijken en konden we met stoelen slepen naar de tafel die wij uitgekozen hadden. Uiteindelijk hadden wij de keuze gemaakt en konden we de bepalen wanneer de set geleverd kon worden. Bij aflevering bleek het tafelblad niet goed te zijn ,maar dat was geen probleem deze werd de zelfde week nog omgeruild. En was de set compleet.

Mooie spullen voor een redelijke rijs

Mooie stoelen gekocht waar de prijs ook mee viel en snelle levering

Prachtig

Gezocht naar een eindeloze relax en comfortabele tuinstoel. Een die ook kwalitatief goed is, buiten kan blijven staan maar niet al te duur. En deze heb ik gevonden. Besteld, snel geleverd en ook nog in de tuin gezet, dat was de kers op de slagroomtaart. Hartelijk dank

Mooie tuinset voor een goede prijs.

Plezierig te woord gestaan en geadviseerd. Snelle levering.

Warm welkom in NIJKERK

Vorige jaar een fantastische lounge set gekocht bij de vestiging Nijkerk. Nu op zoek naar bijpassende dinner stoelen . Ik kwam binnen en ik werd direct herkend , ben jij hier vorig jaar ook geweest hahaha weet niet of de verkoper dit bij iedereen doet maar ik moest er erg om lachen . Staat daar ook direct mijn set stoelen van mijn dromen ja echt . Verkoop veer smooth verlopen Snel geleverd en super blij , nou wat wil je nog meer . Op naar een mooi zomer, bedankt vestiging Nijkerk .

Perfecte klantvriendelijkheid in de winkel en kwa bezorging ook alles tot in de puntjes geregeld

Alles ging heel goed. Stoelen werden wel erg vroeg in de ochtend gebracht. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Jammer dat het pakketje gewoon voor de deur wordt gezet zonder aan te bellen

Heel netjes geholpen perfect

Goed geregeld netjes kunnen volgen wanneer het bezorgd werd Erg vriendelijk man die de tuinset bracht.

Snel en netjes leverreiniging

Volgens afspraken geleverd, afgehandeld correct

Goed.

Jullie zijn toppers!!

Mooie winkel met vriendelijk en kundig personeel. De bezorging was duidelijk gecommuniceerd via updates. En de bezorging was ook netjes. Overal een fijne beleving.

mooi en degelijk

voldoen aan mijn verwachtingen en zijn conform tijdschema geleverd

Mooi product, nette aflevering

Eenvoudig te bestellen via de site, nette informatie over de levering, vriendelijke chauffeur die het pakket op de gewenste plaats heeft neergezet

Klantvriendelijk

Goed geholpen en afhandeling na probleem met levering geweldig opgelost.

Planning klopte en een vriendelijke bezorger

Van a tot Z super

Leuk advies in de showroom, mooi produkt en klantvriendelijk geleverd mede door een duidelijke planning.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp