Duidelijk

Prima levering en duidelijke site

Super service voor scherpe prijs

Reageren snel op vraag via email. Volgende dag thuisbezorgd.

Goed product voor mooie prijs

Heel tevreden over product, reken wel op iets langere levertijd. Ca 1 week!

Falsche Größe geliefert

Ich habe ein Serum mit 100ml bestellt und es ist eins mit 30ml angekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

uitstekende service

redelijk snelle levering, professionele verpakking en goede kwaliteit van de spullen.

Heel blij met parfumdeo

Scherpe prijzen Heel snel geleverd!

Voor de prijs is het prachtig.

Meer moet dat niet.. Marc

Zending nog niet afgeleverd

Dit kan niet worden beoordeeld omdat de zending nog niet is afgeleverd. Ze is al dagen bij DPD.

Goede & snelle service, bedankt!

Omdat ik niet wist wanneer de levering zou plaatsvinden, had ik een mailtje gestuurd. Waar ik de dag nadien een antwoord op gekregen had. Mijn bestelling is de dag nadien geleverd!

andere Adresse

Sehr geehrte Damen und Herren! Mein Paket wurde an die Adresse Aichelbergstraße585 geliefert. Und ich habe die Adresse Bulkesweg48 angegeben. Was ist der Grund? Und wie kann ich meine Bestellung erhalten????? Liebe Grüsse Olena Pantiukhova.

Alles super!

Vielen Dank, es hat alles prima geklappt. Tolles Parfum, gut im Herbst tragbar. Gute Preise und schnelle Lieferung,

Veel te laat geleverd

Het heeft te veel dagen geduurd voordat ik het pakketje heb ontvangen.

Snel geleverd. Goed verpakt

Fijn dat U deze gel heeft maar nog niet in mijn bezit is .

Tweemaal op mijn bestelling zitten wachten maar is niet aangekomen.onder tussen heb ik contact gehad (2 maal ) en ga ik het morgen ophalen in Beuningen

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Wow

Hartelijk dank dames en heren. de geur is prachtig en de prijs is ook extreem wauw Ik zou het altijd aanbevelen, mijn broer ❤️

Teleur gesteld

Heb de parfum ontvangen, echter de geur ruikt niet goed meer, ik denk te oud en luchtje vervlogen , de parfum is ook heel donker van kleur , wat normaal heel licht en doorzichtig is , ik heb nl al vaker deze lempicka lijn gehad helaas weggegooid geld

in een woord: prima

nvt

Alles is naar wens verlopen.

Prettig te vinden wat ik zocht en door parfum deo geleverd en verstuurd volgens hun afspraak. Dus Parfum Deo voldoet aan de verwachtingen.

Stop met leveren via DPD!!

DPD maakt er weer een zooitje van, eerste leverdatum niet op tijd geleverd, later op de dag bericht dat de levering voor 10 uur zou plaats vinden, tot half 11 gewacht, niet geleverd. Tweede dag geen bericht en geen levering, derde dag zou geleverd worden, bericht was volgens DPD geleverd maar niets ontvangen. Stop met levering via DPD, ze maken er iedere keer een zooitje van!

Prima verzorgd

Alles na gekomen zoals afgesproken

Prima verzorgd

Prima snel geleverd

Stipte juiste levering

Correcte prijs

Prima prijs

Deo besteld dat niet meer in de fysieke winkel te krijgen is. Dit doe ik al jaren. Fijn dat ParfumDeo het nog wel heeft. Meteen een grote (30 stuks) voorraad gekocht, ook i.v.m. de verzendkosten. Bij andere webshops kan ik er maximaal 10 bestellen. Jammer dat je bij parfumdeo altijd verzendkosten moet betalen ongeacht het bedrag, daarom 4 sterren. Anders had ik 5 sterren gegeven. Levertijd is langer dan andere webshops, maar dit wordt ook aan gegeven. Je kan ook een afhaalpunt kiezen, wat ik prettig vind. Dus prima allemaal.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum