Bestelling was volledig in orde

Bestelling was volledig in orde

Keep up the good work

Snelle levering, duidelijke website, lieve attentie bij het pakket. Ik shop hier in de toekomst zeker nog eens! Dankjulliewel:)

goede service

Goed product en snelle levering.

Snelle verzending Lage prijzen Groot aanbod Klantenservice in functie en voordeel van de klant. Snel en correct contact, ook wanneer er iets misloopt bij het transport. Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Mvg Ron.

Hoi hoop dat anti-eelt ook werkt ,waar ik op zoek naar was dat is foot expert zachte voeten maar dat kreeg ik niet gevonden . Was ook van hansaplast Als jullie dat nog hebben zou ik graag horen van jullie Groetjes Wilhelmien

Goede service en snelle levering

Makkelijke internetsite, bestelling zo geplaatst

Dat het bestelde effectief en efficiënt wordt behandeld

Het zoeken en vinden van het product, het bestellen en afrekenen en de bestelling klaarmaken, verzenden en afleveren gingen soepel als van leien dak. Bedank Parfumdeo nl

Smelled levering

En fantastic product Voortrekker en scherpe prijs

Zeer ruim assortiment en snelle correcte levering

Sinds vorig jaar bestel ik bij ParfumDeo. Kende het bedrijf toen niet en kwam per toeval op hun site terecht. Was meteen al verrast door het brede assortiment en ruime keuze. . Ook nu weet ParfumDeo de prijzen zeer vriendelijk te houden voor ons consumenten. Andere leveranciers zitten soms beduidend hoger qua prijs voor dezelfde artikelen! . De bestelde spullen zitten netjes en strak verpakt zodat transportschade vrijwel niet mogelijk is. Ben erg tevreden en de volgende bestelling zal weer bij ParfumDeo zijn. Durf na een aantal bestelling te zeggen: ParfumDeo is een aanrader.

Snel geacteerd

Er werd snel gehandeld en geleverd.

Zeer slechte service aan oudere dame

Er waren 2 deo’s van een bestelling van 6 kapot. De deksel sluit niet waardoor deze blijven lekken. Mijn moeder (80) heeft desgevraagd een foto gestuurd, waar voelend de medewerker 1 rol te zien kapot was die ze wilden vervangen. Er moest eerst nog een foto komen. Toen bleek dat mijn moeder de rollen had weggegooid (want lek) werd er gezegd dat ze dan niets meer konden betekenen. Dus ook niet meer de eerste die beloofd was. Zeer slechte service.

Snel geleverd, goede prijs, prima webwinkel.

Had eerst mijn bedenkingen maar de parfum werd snel verzonden en het is de originele. Ook een fijne website en je kunt gelijk zien of die op voorraad is.

Ze houden je op de hoogte van de levering. En deze was sneller dan gedacht. Prijs was prima.

Prima, en zelfs eerder geleverd dan verwacht.

Nette en snelle levering.

Een prima product,helpt mij erg goed.

Xxxx

Zeer snelle levering.

Zeer professioneel.

tot ik zelf belde, ok!!

Nou, vorig jaar was er meer keus!, en bestelling was er snel !!!

Makkelijk, snel en betrouwbaar… perfect dus!

Elke keer weer de luxe dat mijn bestelling snel en correct wordt behandeld en geleverd!

Geen bestelling ontvangen

Niets ontvangen

Mijn eerste aankoop bij ParfumDeo.

pluspunten: + duidelijke communicatie + vlotte afhandeling + competitieve prijzen en ruim aanbod + levering ruimschoots binnen de voorziene termijn (in mijn geval op dag 5 van 8) minpunt: De verwerkings- en verzendingskost van 7,95 € is een beetje hoger dan bij andere aanbieders. Sommige leveren gratis vanaf een bepaald bedrag. Als ParfumDeo dit verbetert verdienen ze 5 sterren.

Super en super snelle levering. Zeer tevreden klant

Symkewal 17

8723 AZ Koudum