Super snrlle verzending

En een stuk voordeliger dan in de winkel!

snel en alles origineel

Jammer dat de vrachtkosten hoog zijn. Had boven de 15€ wat goedkoper mogen zijn

Geweldig en Goedkoper

Wat verplicht?

Keurig

Keurig geleverd, heel blij mee. Tot de volgende keer

Tevreden

Zeer tevreden over dit product

• Betrouwbaarheid

Prima webshop met snelle levering.

Prima webshop waar onze geliefde Garnier loving blends vet op voorraad was. Snel geleverd ook. Kortom een tevreden klant.

Vlotte levering

De bestelling word zeer snel voor je geleverd

duurde eg lang

vond het erg lang duren voor het er was

• Betrouwbaarheid

De parfumerie ruikt nergens naar.

Ik heb zadig en voltaire besteld ,girls can do anything maar er zit weinig tot geen geur aan. Ik twijfel dan ook aan de echtheid van deze geur.Ik heb deze eerder elders besteld en werd door de geur betoverd. Normaal nooit problemen met parfum deo maar voortaan laat ik dat voor wat het is.

• Betrouwbaarheid

Goedkoop, origineel en snel verzonden

Alles goed geregeld

Houd wel rekening met iets langere levertijd dan bijv bij een bol.com. Anderszijds wel de beste prijzen hier!

Heel snel geleverd

Goedkoper dan bij een andere site, en snel geleverd. Een aanrader

• Betrouwbaarheid

Helaas werkt het bestel programma op mijn telefoon niet goed(Huawei P30 liter) maar op de pc ging het prima.

Goede prijs/kwaliteit, levert altijd

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden. De prijzen zijn scherp en het aanbod vrij groot (ik koop zelf altijd Dove Men Clean Comfort en Elmex sensitive artikelen), dit is bij parfumdeo.nl minimaal voor de halve prijs t.o.v. de bekende winkels. Klein minpuntje is dat de levering altijd een week duurt, maar daar houd ik rekening mee en dan is het geen probleem.

Zeer slechte ervaring

Na twee weken een bestelling te hebben geplaatst nog steeds niets geleverd, tot twee x toe erachteraan gebeld tot op heden nog mijn bestelling niet mogen ontvangen erg spijtig!

Prima artikel

En ook nog snel bezorgd

Twijfelachtig

Zag op de site het ronde flesje Fenjal eau de toilette dat ik zocht . Bestelt en tot mijn grote teleurstelling ontving ik het rechthoekige flesje Dit had ik niet bestelt Er is naar mijn ervaring verschil in geur tussen beide flesjes vandaar dat ik t ronde flesje wilde Hiervoor gebeld en uitgelegd Of ik n mail met foto kon sturen Een poging gedaan maar dit zal helaas niet aangekomen zijn Het is ook niet mijn sterkste kant om dit per mail te doen Bij deze :mijn mening en teleurstelling Vriendelijke groet Mw. Adrie Mensen

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Duidelijke informatie over de levering van het pakketje. Netjes verpakt.

Tevreden

Tevreden met mijn bestelling met diverse parfumpjes. Dank jullie wel!

• Betrouwbaarheid

Gemakkelijk bestellen en netjes en binnen de afgesproken tijd bezorgd.

De bestelling plaatsen was makkelijk. Tussentijdse verslaglegging orderverloop en bezorging is positief en informatief. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

• Betrouwbaarheid

Een goede online webshop.

Wederom top!

Mijn zoveelste bestelling en wederom goed. Waarom dan 4,5 en geen 5? Dat heeft enkel te maken met dat uiteindelijke bezorging een paar dagen duurt maar bovenal de bezorger de doos op de mat zet, aanbelt en alweer weg is voordat deze iemand heeft gezien. Maar ParfumDeo zelf, netjes, goed, servicegericht en alles goed en stevig verpakt!!

• Betrouwbaarheid

zelfde kwaliteit voor minder geld

ik heb hier al vaker besteld en spullen worden keurig verpakt binnen een week afgelverd.. daar wil ik dan wel een dag of 2 langer op wachten...

Snel geleverd.

Snel en correct geleverd voor een beduidend lagere prijs dan in de winkels.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum