En een stuk voordeliger dan in de winkel!
Jammer dat de vrachtkosten hoog zijn. Had boven de 15€ wat goedkoper mogen zijn
Wat verplicht?
Keurig geleverd, heel blij mee. Tot de volgende keer
Zeer tevreden over dit product
Prima webshop waar onze geliefde Garnier loving blends vet op voorraad was. Snel geleverd ook. Kortom een tevreden klant.
De bestelling word zeer snel voor je geleverd
vond het erg lang duren voor het er was
Ik heb zadig en voltaire besteld ,girls can do anything maar er zit weinig tot geen geur aan. Ik twijfel dan ook aan de echtheid van deze geur.Ik heb deze eerder elders besteld en werd door de geur betoverd. Normaal nooit problemen met parfum deo maar voortaan laat ik dat voor wat het is.
Beste Debby, Bedankt voor je review. We verkopen uitsluitend originele producten, daar kan het niet aan liggen. Zou je hierover contact met ons willen opnemen via [email protected]? Dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Houd wel rekening met iets langere levertijd dan bijv bij een bol.com. Anderszijds wel de beste prijzen hier!
Goedkoper dan bij een andere site, en snel geleverd. Een aanrader
Helaas werkt het bestel programma op mijn telefoon niet goed(Huawei P30 liter) maar op de pc ging het prima.
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden. De prijzen zijn scherp en het aanbod vrij groot (ik koop zelf altijd Dove Men Clean Comfort en Elmex sensitive artikelen), dit is bij parfumdeo.nl minimaal voor de halve prijs t.o.v. de bekende winkels. Klein minpuntje is dat de levering altijd een week duurt, maar daar houd ik rekening mee en dan is het geen probleem.
Na twee weken een bestelling te hebben geplaatst nog steeds niets geleverd, tot twee x toe erachteraan gebeld tot op heden nog mijn bestelling niet mogen ontvangen erg spijtig!
Beste Tamara, Bedankt voor je review. We hebben de bestelling even bekeken. De bestelling is 6 juli geplaatst en door ons de 15e verstuurd, binnen ons gestelde termijn van verzending binnen 1-7 werkdagen. We zien dat echter dat het pakket niet de volgende dag door DPD is bezorgd, zoals had gemoeten, maar een aantal dagen later. Hierdoor is je bestelling inderdaad later aangekomen dan had gemoeten, onze excuses hiervoor! We hopen dat we je desondanks mogen terugzien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
En ook nog snel bezorgd
Zag op de site het ronde flesje Fenjal eau de toilette dat ik zocht . Bestelt en tot mijn grote teleurstelling ontving ik het rechthoekige flesje Dit had ik niet bestelt Er is naar mijn ervaring verschil in geur tussen beide flesjes vandaar dat ik t ronde flesje wilde Hiervoor gebeld en uitgelegd Of ik n mail met foto kon sturen Een poging gedaan maar dit zal helaas niet aangekomen zijn Het is ook niet mijn sterkste kant om dit per mail te doen Bij deze :mijn mening en teleurstelling Vriendelijke groet Mw. Adrie Mensen
Beste Adrie, Bedankt voor je review. Het kan inderdaad voorkomen dat een product een nieuw uiterlijk/nieuwe formule heeft, maar dat de oude afbeelding nog op de website staat. Vaak is er een overgangsperiode, waardoor oud en nieuw beide in omloop zijn. Als je weet dat er meerdere varianten in omloop zijn, kunnen we altijd voor je informeren welke variant wij op dat moment verkopen. De e-mail waar je het in de review over hebt, hebben we inderdaad niet ontvangen. Mocht je de parfum niet willen houden, dan kun je deze altijd naar ons retourneren, mits hij ongeopend en ongebruikt is. De retourinformatie kun je op onze website vinden. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Duidelijke informatie over de levering van het pakketje. Netjes verpakt.
Tevreden met mijn bestelling met diverse parfumpjes. Dank jullie wel!
De bestelling plaatsen was makkelijk. Tussentijdse verslaglegging orderverloop en bezorging is positief en informatief. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.
Een goede online webshop.
Mijn zoveelste bestelling en wederom goed. Waarom dan 4,5 en geen 5? Dat heeft enkel te maken met dat uiteindelijke bezorging een paar dagen duurt maar bovenal de bezorger de doos op de mat zet, aanbelt en alweer weg is voordat deze iemand heeft gezien. Maar ParfumDeo zelf, netjes, goed, servicegericht en alles goed en stevig verpakt!!
ik heb hier al vaker besteld en spullen worden keurig verpakt binnen een week afgelverd.. daar wil ik dan wel een dag of 2 langer op wachten...
Snel en correct geleverd voor een beduidend lagere prijs dan in de winkels.