Ruim aanbod, leuke prijzen. Goed verpakt.
Alles ging makkelijk en snelle levering tegen scherpe prijs
Op vrijdag shampoo en conditioner besteld. Het zou op dinsdag geleverd worden. Zaterdag kreeg ik al bericht van de bezorgdienst dat het in de middag bezorgd werd! Geweldig snel!
Pakket op tijd in goede staat geleverd.
Alles voor 100 % gekregen alleen een fles badedas was open gegaan en alles zat onder de badedas, gelieve de volgende keer graag de doppen vast draaien en er een stukje tape over plakken zodat ze niet weer open gaan was jammer als je de inhoud van een halve fles door de doos heb lopen. Maar verder geen problemen alles perfect en snel en goedkoop geleverd.
Artikel voor hele vriendelijke prijs en snelle verzending.
Niet ontvangen
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de review. Het pakket is hier vorige week met PostNL retour gekomen wegens 'adres onjuist'. Wij hebben vervolgens een mailtje naar je toegestuurd om de adresgegevens te verifiëren. Wellicht dat deze niet is aangekomen of over het hoofd is gezien. Zou je ons de adresgegevens alsnog kunnen doorsturen naar [email protected], dan lossen wij het graag voor je op. Veel dank alvast. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
In vergelijking met andere websites was het hier het goedkoopste. Levering was ook gen probleem.
Artikelen zijn goed en niet duur. Levering netjes en optijd. Artikelen zijn prima.
Mijn pakket had wat vertraging maar zelfs op zondag kreeg ik een geruststellend bericht. En het was snel opgelost. Bedankt klantenservice!
Hallo Belinda, Wat vervelend om te lezen dat PostNL je pakket nog niet heeft kunnen bezorgen. Wij nemen contact op met PostNL en komen er dan bij je op terug wat hier toch verkeerd gaat zodat het opgelost kan worden. Voor nu een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Geen pakket ontvangen! Alleen melding kunnen het niet bezorgen en daarna niets meer.
Na zoveelste keer de levering op tijd geleverd zoals beloofd. Dus geen enkel klachten.
Ik was een beetje achterdochtig vanwege het prijsverschil, maar 4 mooie kleuren nagellak gekregen die echt gewoon hetzelfde merk zijn als de ene kleur die ik via bol.com heb besteld.
De wachtijd is wat langer. Ik geef daar niets om. Daarom bestel ik op tijd (vóórdat mijn voorraadje op is) Alles keurig ingepakt ontvangen.
Vriendelijk en correct behandeld
Prima prijzen,snelle levering.
Er leek iets mis te gaan bestelling. Ik heb gebeld en kreeg meteen iemand aan de telefoon die op onderzoek uitging, m’n gegevens checkte en beloofde me terug te bellen. Alles kwam op z’n pootjes, bestelling was eerder binnen dan verwacht en aangegeven. Een paar dagen in plaats van de gestelde anderhalve week.
Snelle bezorging. Goed verpakt. Helemaal prima
prima alles zoals het hoort
Goed verzorgd, op tijd volgens afspraak.
Proleten .Ze komen continu met achterlijke verhalen over hygiene aan om hun recht te halen.Heb een gezichtscreme retour gestuurd waarvan ik de dop heb losgemaakt en het zilverpapiertje een klein stukje heb geopend en netjes dicht gedaan, de geur beviel me niet er was niets onhygienisch aan Ik heb de creme niet aangeraakt met mijn vingers. Retour gestuurd ,wordt niet geaccepteerd met de reden en een heel kletsverhaal dat het niet hygienisch zou zijn.. Ze hebben de dop zelf nog een keer opengedraaid en moedwillig het zilverpapiertje losgerukt ik kreeg het retour met het zilverpapiertje losgetrokken dat vastgeplakt zat in de creme in het dekseltje, nee dat is hygienisch! Ze komen met idiote vergelijkingen bij zelfde klachten van klanten aan met bv zakken chips die als de smaak je niet bevalt je ook niet terug stuurt. Ik heb Bol com benaderd waar ik het artikel heb besteld en die kregen hetzelfde standaard antwoord.Ik heb vandaag weer Bol com benaderd en ik hoop dat ze de slechte reviews die over dit bedrijf zijn geschreven gaan lezen en er over nadenken of ze nog met deze partner zaken willen doen. Ik heb een foto gestuurd naar Bol waar je duidelijk ziet dat het zilverpapier eraf is gerukt en de creme door elkaar heengekwakt is ,ik heb het NIET ontvangen zoals ik het retour heb gestuurd. Parfumdeo vinden dat ze in hun recht staan en weigeren toe te geven dat dit niet kan. Ik heb en dat is hun doelstelling uiteindelijk betaald en omdat ik geen energie heb om hier weken over te moeten zeuren dat zijn deze oplichters het niet waard, als het heel duur was geweest had ik er een jurist opgezet.Het ging nu "maar" om 15 euro. Het zijn taaie rakkers die tot het uiterste gaan om hun recht te halen.Als Bol niet met een oplossing komt dan schakel ik geschillencommissie in want dit kan niet. Je stuurt geen potje retour waar jezelf moedwillig het zilverpapiertje van af trekt .Veel zelfde klachten van klanten! Stelselmatig boycotten die tent dan gaan ze een toontje lager zingen.
Goedemorgen Els, Ondanks het taalgebruik toch bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat het niet mogelijk om een gezichtscrème te retourneren waarvan de verzegeling is verbroken en/of het lipje van is open gemaakt. Een klant die bij ons bestelt moet op er op kunnen vertrouwen dat hij een nieuw en ongebruikt product krijgt, op het moment dat een hygiëne product is geopend kan dat niet meer worden gegarandeerd. Bekijk het ook van de andere kant, de klant die het door jou geretourneerd product in de toekomst zou hebben ontvangen zou dat ook niet leuk gevonden hebben. Wij kunnen hier geen uitzondering op maken als een klant bijvoorbeeld aangeeft dat het product niet is gebruikt, dit valt vaak niet te controleren, bovendien zit een verzegeling er niet voor niets op. Dit heeft te maken met de hygiëne (hier zijn wettelijk regels voor opgesteld) en ook met de houdbaarheidsdatum van in dit geval een gezichtscrème. We snappen dat het vervelend is, maar kunnen niet anders dan een retour in z'n situatie afwijzen en het product naar de klant retourneren. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Proleten en oplichters. Ze komen continu met achterlijke verhalen over hygiene aan om hun tekortkomingen recht te breien. Om een lang verhaal.kort te maken, gezichtscreme retour gestuurd waarvan ik de dop heb losgemaakt en het zilverpapiertje een klein stukje heb geopend de geur beviel me niet , er was niets onhygienisch aan het hele gebeuren.Retour gestuurd word niet geaccepteerd. Ze hebben de dop opengedraaid en moedwillig het zilverpapiertje losgetrokken en ik kreeg het teruggestuurd zonder zilverpapiertje, nee dat is hygienisch! Ze komen met idiote vergelijkingen bij andere klachten van klanten aan met bv zakken chips die als de smaak je niet bevalt je ook niet terug stuurt.Belerend en mensen continu de les willen lezen. .Bol com heb ik benaderd die steken ook geen poot uit.Foto gestuurd met hoe ze het potje hebben teruggestuurd totaal opengerukt creme door elkaar hengekwakt en zonder zilverpapier niet zoals ik het retour heb gestuurd! ze vinden dat ze in hun recht staan en weigeren toe te geven dat dit ook niet kan. Ik heb en dat is hun doelstelling uiteindelijk betaald omdar het maar om 15 euro gaat, als het heel duur was geweest had ik er een advocaat opgezet.Het zijn schooiers die tot het uiterste gaan om hun zin te krijgen. Ik ga wel de geschillencommisie inschakelen dit kan gewoon niet.Je stuurt geen potje retour waar jezelf mee hebt lopen zieken door het zilverpapier er af te trekken Wat een tuig.
Je krijgt je bestelling niet .. dpd onderzoek ?! . Ben bang dat ik ook niks ontvang , inmiddels het product elders gekocht .
Hallo Chantal, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling in het netwerk van DPD is kwijt geraakt. Het pakket is ook niet meer gevonden. We hebben de betaling inmiddels naar je teruggestort. Onze excuses voor het ongemak en nog een fijne avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Vier lipsticks besteld in het weekend en dinsdag waren ze er al. Een Rimmel nr. wat bijna overal was uitverkocht dus ben er heel blij mee. Prima prijs. Ze zijn nieuw maar er zit geen plakkertje om de stift heen ik kan ze zo openen maar misschien hoort dat zo, ze zien er verder echt nieuw uit.
Parfum komt niet overeen met de site. Ook een hele lange levertijd. Reactie op mijn klacht blijft tot heden uit.
Product besteld via Bol, maar is nooit aangekomen. ParfumDeo weigert een nieuw product op te sturen of de bestelling te annuleren. Er is 'onderzoek' aangevraagd door ze bij de bezorger. Ze willen dat ik het resultaat daarvan afwacht voordat ze het voor mij oplossen. Ik heb daar geen boodschap aan. Ik heb een koopovereenkomst gesloten die ParfumDeo niet nagekomen is. Hoe de het oplossen met de bezorgdienst moeten ze zelf weten. Maar daar heb ik niks mee te maken.