Goede informatie, goed geholpen

Zie boven

Goede informatie, duidelijke informatie. Levering volgens afspraak!

Prima bedrijf

keurig optijd leuke mensen het is keurig geplaatst, niks op aan te merken Alle email op tijd behandeld

Zeer tevreden over het resultaat.

Bouwstunt is een mooi product voor een zeer scherpe prijs! Voor zover ik kon vinden de scherpste prijzen op dit moment. En met 2 weken geleverd en geïnstalleerd. Mooi product, goede kwaliteit en monteurs die keihard aan 1 stuk door werken. Bouwstunt is Geen poespas, luxe showrooms etc maar gewoon no-nonsense. Achteraf betalen als de klus is opgeleverd en je tevreden bent. Direct na de oplevering, ontdekte wij een kleine beschadiging in het dak, dit werd binnen 24 uur opgelost! Enige puntje te verbetering is helderheid in communicatie. Wij zijn zéér tevreden!!

Prima ,goed contact gehad

Nette aflevering mooi op tijd

Zaken doen zoals het hoort.

Overzichtelijk website, keuze gemaakt en telefonisch advies gevraagd, toen kwam de offerte, helemaal naar zin en de levering was zoals beloofd door de firma. Kortom, een aanrader.

Was goed.

Een goede ervaring, goed geadviseerd door stunts en een goede kwaliteit veranda is een aanrader.

Correct

Correcte service en plaatsing

Alles perfect geregeld

Op tijd, nauwelijks beschadiging. Mooie kwaliteit

toppie

helemaal oke en zeer vriendelijk

Volledig volgens afspraak

Bestelling en levering volledig volgens afspraak. Niks op aan te merken. Een voorbeeld voor anderen.

Vakmannen werken netjes

Perfect geregeld

Goed werk geleverd

Ervaren monteurs. Zeer correcte mensen Netjes gewerkt Prima Cijfer een negen omdat ik na de montage nog een rekening moest betslen voor zo genaamd extra werk, Dit was geen extra werk.

Na het doen van mijn besteling netjes een offerte gekregen. Bleek ik toch een misrekening te hebben gemaakt. Na een telefoontje werd ik netjes geholpen. Er werd goed meegedacht. Levering werd volgens afspaak geleverd. Het dak ligt er keurig op.

Als je vrouwtje alleen thuis is mag je wel iets meer service verwachten dat de chauffeur het kleine beetje er even uithaalt.

Gewoon goed

Bestelde producten goed en levering Zoals over een gekomen Gewoon goede service Ook de chauffeur die het langs kwam brengen rustig en aardige man

prima behandeling en volgen afspraak

prima behandeling en volgen afspraak

Betrouwbaar en komen afspraak na

Fijn samen werken

Goede ervaring met een tijdige levering

Voor een redelijke prijs, de dakpan platen keurig op tijd geleverd. De bezorgen belde ook netjes vlak voor de bezorging.

Prima ervaring met Stunt

Midden in de sneeuw en ijs periode zijn ze toch gekomen en hebben in 1 ochtend onze glaswand geplaatst. Daardoor is onze overkapping veranderd in een serre. Netjes gewerkt, alles opgeruimd, vriendelijk, goeie prijs. Kortom prima ervaring met Stunt.

Snelle en duidelijk service. Ik zou hun ook adviseren. 2 maal besteld 2 keer alles perfect geregeld. Top mannen!

Duidelijk en vriendelijk.

Op mijn vraag kreeg ik een duidelijk antwoord. De meneer was geduldig en vriendelijk. Met vr.groet, K.Hagens.

Rima geregeld

Helemaal volgens afspraak geleverd.

Goede ervaring.

Snelle reacties...goede service... Mooie prijs.

Volgende bestelling komt ook van bij jullie

Bosche Dreef 1

4041 AZ Kesteren