Helemaal goed

Prijs kwaliteit verhouding prima Communicatie heel goed

positief.

tevreden over de samenwerking en levering .

Na offerte aanvraag werd ik gebeld en werd duidelijk dat de mensen hier pro-actief meedenken, wat is dat fijn! Verder keurig geïnformeerd over aflevering en volgens afspraak geleverd door een erg vriendelijke chauffeur. Alles helemaal top en zeer tevreden met de prjs/kwaliteit, je bestelt hier simpel en snel op de door jou gewenste maat.

Alles ok

Perfect.

Levertijd was goed de maatvoering goed. Tevreden.

Snelle reactie en service

Er werd snel gereageerd op me offerte en de communicatie liep soepel en vlot. Verder komen ze tot nu toe de afspraken na

goede ervaring

Komt zijn afspraken goed na, wij hadden een beschadigde plaat, geen probleem wordt een nieuwe besteld en volgens afspraak geleverd. verder je krijgt snel antwoord op vragen wat heel fijn is. Volgende keer weer hier bestellen.

Een goed bedrijf en vriendelijk personeel

Ben goed geholpen alles snel en zichtbaar in de email ontvangen. De levering was ook prima optijd op de aangegeven datum en tijd. Met andere worden in hele goede ervaring

Slecht

Na de helft te hebben geleverd ,maar wel voor alles te hebben betaalt werd het stil en wordt er niet meer op mijn mail gereageerd.dus...niet happy..

gedgeregeld

bij problemen direkt kontakt en opgelost

grandioze service

na een foute levering werd er alles aan gedaan om de vergissing zo spoedig mogelijk op te lossen. dus petje af voor dit bedrijf.

Communicatie, levering... alles super

Helaas was mijn hekwerk niet op voorraad... toch heb ik de korting gekregen die alleen voor een bepaalde leverdatum gold. Daar ben ik keurig over gebeld en geïnformeerd wanneer dat zou zijn. De chauffeur belde vantevoren en heeft alles netjes afgeleverd zonder schade en op tijd. Over de montage had ik een vraag en die is supersnel beantwoord... niks dan lof!

Prima service en goed personeel

Bij de productie was iets verkeerd gemaakt qua maatwerk, maar e.e.a werd snel opnieuw geleverd

Mooie veranda!

We hebben een mooie veranda gekregen. Erg blij mee

Complete closed Veranda installation

We had a closed Veranda installed by this team. Appreciate the professionalism, quality of work and complete end to end finish, including floor. Would recommend Ismael and his team for similar work.

Vriendelijke en goed werkvak

Snelle levering.

Vriendelijke mensen. Fantastisch geholpen. Snelle levering

Prima ervaringen, goed materiaal

Snelle communicatie, goede duidelijke offerte en zijn hun woorden altijd nagekomen. De kwaliteit van het materiaal lijkt goed. Overkapping uitgerust met dakpanplaten en dakgoten. Te vroeg om iets te zeggen over de levensduur van het materiaal maar geen reden om te twijfelen dat dit niet goed zou zijn. Prijs technisch interessant ook de afleveringskosten zijn niet bizar.

Prima producten, duidelijke beschrijving en snelle levering

Goede producten voor een lage prijs. De dakpanplaten werden zelfs geleverd op zondag!

Goed hoor

Vakkundig

Uitstekend en vriendelijk

Keurig en netjes op tijd geleverd zoals afgesproken Super vriendelijk en goede informatie vooraf, en zeer goed kwaliteit voor een super lage prijs

Razendsnelle reactie op mails, offerte-aanvragen en zeer correcte levering van producten.

Een super fijn bedrijf om zaken mee te doen Ik had van mijn order 1 artikel eerder nodig en het werd voor mij buiten klaar gelegd (Op goed vertrouwen) zodat ik alvast met mijn werkzaamheden kon beginnen. Later toen ik de order op ging halen kreeg ik te maken met zeer vriendelijke behulpzame mensen. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! Emile van Herk Van Herk Technical Services

Heel costructief

prima afspraken ook toen even fout ging prima oplossing gemaakt

vriendelijk en hulpvol

vriendelijk en hulpvol