Prima bedrijf

Goed bedrijf prima advies.

Mensen die met je meedenken.

Goede service - afspraken goed nagekomen - deskundig personeel

Goede communicatie en onformatie

Na bestelling God geïnformeerd over verdere afhandeling van betaling en levering.

Mijn ervaring is super

De prijsverhouding en het materiaal plus de plaatsing is super verlopen en een bijkomstigheid na 2 weken later was er een raam gebarsten geen gezeur het de zaterdag erop werd het nieuwe naam geplaatst en Dat is goede service Dus een zeer tevreden klant familie van Wijk Merwede 26 Hoogeveen

komt afspraak na en netjes geleverd

komt afspraak na en netjes geleverd

Prijs/kwaliteit is goed, afspraken worden netjes nagekomen

Men houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken. Goede levering.

Kwaliteit van werk uitstekend

Na lang zoeken op internet eindelijk veranda naar wens gevonden, voor een goede prijs. Goed contact gehad via Whatsapp en zeker snel gereageerd. Enige minpuntje was dat de monteurs om 9 uur zouden komen, maar dat werd uiteindelijk 13u45. Verder helemaal niks te klagen!

Zeer netjes en correct

Alles is netjes conform afspraak geleverd!

slecht

Niet gekeken naar de foto die ik van het dak meestuurde i.v.m. onderleggers. Daarom verkeerde onderleggers. Tevens geen suggestie hoe het anders had gekund. Door letsel aan mijn knie pas na weken kunnen beginnen. Geen clementie betreffende de onderleggers die uiteindelijk overbleven en ik wilde retourneren. Strikt in 14 dagen retouren. Geen reactie meer gehad op mijn laatste mail!

perfecte service

levering was perfect en was een goed idee van een pakket samen te stellen

Telefoon contact goed, daarna een snelle levering. 7 dagen eerder dan beloofd. Goed.

Goed.

Een goede ervaring.

Waren op de afgesproken tijd aanwezig ,aardige lui ,leveren goed werk.

Snel, goede prijs en flexibel.

Snelle reactie, goede prijs en erg flexibel.

prima artikel en acurate levering.

prima,

Snelle reactie op email, Vriendelijk Goede hulp bij laden..

zeer goed

Goede service en levering, mooi product

Service oké. Overleg zeer goed.

Snelle reactie bij mailing. Goede informatie materialen.

Uitstekende communicatie zowel in het offertetraject als de bestel en leveringsfase Korrekte aflevering van de goederen Een aanrader

Goede kwaliteit prijsverhouding

Ondanks dat de levering niet compleet was is dit keurig en volgens afspraak opgelost, bedrijf die zijn afspraak nakomt, er wordt netjes volgens afspraak geleverd, verder zeer goede kwaliteit/prijsverhouding.

Nette overkapping ondanks tegenvaller

Doordat de muren niet haaks waren, paste de overkapping niet. Door innovatieve oplossing is dit netjes opgelost. Ook het leveren van het nieuwe glas ging snel. aanrader!

Op tijd geleverd en mooie damwandprofielen die waren bewerkt met een laagje vilt,die niet overall perfect op zat maar was goed genoeg. De aflevering ging goed,al verstond de persoon in kwestie mij maar half had ik het idee en keek ook somber.... Prijs was wel zeer scherp,kortom aanrader!

Uitstekend op alle punten -kwaliteit-prijs-afwikkeling inclusief levering

reactie op bestelling was snel, zelfs in de avonduren. zeer goede communicatie bij vragen en omtrent levering. tijdaanduiding bij overlevering klopte exact. Dit was niet de eerste levering aan ons en in alle gevallen was het bovenstaande van toepassing. Prijs / kwaliteitverhouding is zeer goed

Bosche Dreef 1

4041 AZ Kesteren