Prettige omgang, goed materiaal, goede monteurs.
Het is fijn met een bedrijf via internet zaken te doen, dat zich ook aan de afspraken houdt.
Vooraf heeft men eerst zelf de maten, wensen en mogelijkheden ter plaatse opgenomen.
Daarna een definitieve offerte opgegeven, gevolgd door een bevestiging met definitieve montage datum.
Vóór de montagedatum werden we gebeld of de monteurs vandaag al mochten komen, aangezien zij in de buurt waren met het materiaal al in de bus. Die dag hebben ze tot avonds laat doorgewerkt zodat de klus de volgende dag helemaal klaar was.
De buitenste palen werden toch nog in snelbeton gegoten, aangezien onze tegel-fundering te zwak zou zijn.
Bij de afzuiging ventilator van de keuken hebben ze een aanpassing gemaakt zodat ik hier niets meer aan hoefde te doen.
De monteurs spraken Turks, één sprak wat Engels en zodoende was het een grappige communicatie zonder problemen. Die jongens wisten wat werken is en gingen niet weg voordat ik alles moest bekijken en goedkeuren.
Zeer tevreden met het eindresultaat!
Hier op het park kwam iedereen bij ons kijken om hun bewondering uit te spreken. Één mevrouw wilde het adres hebben van Bouwstunt, dus....