prima produkten

XXX 30 seconden zijn om.

Tweede keer dat ik dakpanplaten laat leveren. Precies volgens afspraak en een bijzonder behulpzame chauffeur die niet te beroerd was mee te helpen de platen naar de achtertuin te sjouwen.

goed>slecht!

Zo enthousiast ik was met de plaatsing van de serre binnen 1 dag , zo teleurgesteld was ik mbt de afhandeling nadat de BETALING WAS VOLDAAN VOLLEDIG WAS VOLDAAN! De nabestelling van de handgrepen was een drama waarbij zowel mijn man als ik moesten blijven bellen en heel af en toe respons kregen!! Tevreden klanten moet je zien te behouden directie vd Bouwstunt!!! Ik heb zelf een collega naar jullie gestuurd maar jullie nazorg terugkoppeling ia waardeloos!!

Goed mooi op tijd

Goede spullen goede prijs en levering

Een aanrader

Goed materiaal, vlotte nette levering en vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk

Vakmensen!

prima materiaal voor mooie prijs

Zowel de offerte vooraf als het telefonisch contact waren uitstekend. materiaal werd in prima staat thuisgebracht. zeer tevreden

zeer content met de levering en bezorg dienst groet cees br

Zijn hardt werkende mensen en keurig

Netjes gewerkt ook het afval opgeruimd nee in 1 woord heel netjes

Goed, kwalitatief & mooi

Goede / mooie producten! Goede Service!

Goede feedback zou wat duidelijker instructie over plaatsen van de dakplaten.

zeer tevreden

Zeer tevreden over contact, product en uitvoering

Mooie overkapping maar montage minder

Heb de overkapping laten monteren inclusief de led verlichting. De bedrading van de overkapping is een loshangend snoertje en werd niet aangesloten op bestaande stopcontacten. De palen werden in de grond gegraven en ik dacht dat ze op een betonpoer zouden staan maar werden vast gestort in snelbetton. De gaten moest ik zelf dichtmaken en de tegels zelf aanpassen. Ook werd de afvoer niet aangesloten op riool. Dit had wel kunnen worden vermeld bij de offerte. Vervelende dat er geen betonpoer word gebruikt want kan nu niks meer stellen als de grond wat zakt.

Komt afspraken niet na

Wacht 2 keer zo lang als van tevoren gezegd is en moet er zelf steeds achteraan

Had beter gekund

Ik moest bellen om te vragen wanneer men zou komen. Ineens stonden de mannen voor de deur. Tijdens montage was een gat verkeerd geboord, wat is opgelost door een schroef in t gat te plaatsen. Ze hadden de plaat kunnen vervangen.

alles prima geregeld, van bestelling tot aflevering, top!

gewoon goed!

n.v.t.

n.v.t.

Goede bereikbaarheid en levering volgens afspraak

Mijn bestelling moest ik wijzigen ivm een verkeerde kleurkeuze. Ik werd uitstekend geholpen door een deskundige medewerker. Hoe vaak maak je nog mee dat de telefoon gewoon wordt opgenomen en je niet doorgeschakeld hoeft te worden? Nou bij Stunt was het allemaal perfect. Levering was op de afgesproken tijd. Prima Stunt! Ga zo door!

Topservice

Goede snelle correcte service, Goed geplaatst, heel tevreden .

Erg gastvrij

Het ontvangst in de loods was erg gastvrij. Onder het genot van een drankje hebben we uitgebreid uitleg gekregen en antwoord op alle vragen. Offerte was ook snel ontvangen. Nu wachten op het telefoontje voor de inmeet afspraak en dan hopelijk snel onze overkapping.

Wat jullie zeggen/beloven ..doen jullie ook

In een woord Uitstekend

Snel , en doen wat ze zeggen

Goed werk afgeleverd.

Goed werk afgeleverd. De monteur was erg vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Nam alle tijd en dat vond ik fijn. Ze hadden de eerste keer verkeerde maat glazen schuifwanden mee. Ze hebben het netjes opgelost en zijn 1 week later op een zondag teug geweest omdat ze door de week heel druk waren. Super goede service!

ALLES VOLGENS AFSPRAAK , TOPSERVICE

ZEER GOEDE SERVICE EN ALLES VOLGENS AFSPRAAK GELEVERD !

alles uitgevoerd volgens afspraak

kwaliteit afwerking was dik in orde klein minpuntje is dat de verlichting niet werkt naar behoren

Bosche Dreef 1

4041 AZ Kesteren