Heel tevreden

Eerste maal dat ik daar iets bestelde, heel duidelijk en gemakkelijk om te bestellen. Ik ga daar in de toekomst nog wel bestellen.

Goed en snel!

Goede kwaliteit, mooie print en snel geleverd.

Goede 1e ervaring

De 1e keer dat ik wat besteld heb. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Top bedrijf

Snel en mooi

Levering te laat

Mooie petten ik heb er alleen geen gebruik van kunnen maken omdat de levering 2 dagen te laat was.

Prima kwaliteit en opdruk zoals gewenst

Snellre levering en goede kwaliteit

Zeer goede jas

Zeer goed jas

Snel en perfect!

Ontwerptool is eenvoudig in gebruik en het design komt volledig overeen met het eindresultaat. Kwaliteit van textiel is goed en de bedrukking ziet er top uit. Aanrader! Ook de snelheid van ontwerp tot levering is zeer goed!

Goede kwaliteit

Shirt heeft een goed model en goede kwaliteit katoen. Opdruk netjes Snelle nette levering

Snelle levering en mooie petten voor een schappelijke prijs, ondanks een lage oplage

Bedrijf levert prima service

Prima service, heel duidelijk wat of je moet doen om de bedrukking op je shirt moet krijgen.

Netjes!!

Beste service ooit!!

Gewéldig leuk geworden

Mooie kleuren en snel geleverd. Shirt besteld voor mijn vrouw. De tekst was nav de film Hitmans Wife Bodyguard. Selma Hayek noemde haar echtgenoot " liefkozend" : Me Cucaracha. Hilarisch vonden we dat. Dus je kunt wel raden hoe dat hier nu gaat ha ha.

Snel en kwalitatief

Super blij met m'n bestelling. Mooi, lekker zacht en de qualiteit zit ook wel goed! Lekker warme trui voor klein prijsje

Mooie vintage sweaters, en ondanks drukte vlotte levering!

Zeer mooie prints. Helemaal zoals ik het heb bedoeld.

De prints waren echt super mooi. Helemaal zoals ik het bedoeld heb. Heel blij met mijn levering. De pasvorm zou wat mij betreft wat groter mogen. Heb wel bij de maattabel gekeken maar het is aan de krappe kant. Verder TOP!

Super kwaliteit

Artikel netjes en snel ontvangen. Wij hebben het als cadeau gegeven en ze was er super blij mee. Hier ga ik zeker weten vaker bestellen!! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Topservice!

De opdruk op het shirt was een stuk groter dan ik had ontworpen. Eén mailtje naar Shirt-Discounter en ik kreeg kosteloos een nieuw shirt met juiste formaat opdruk toegestuurd. Topservice!

Mooi bedrukt en snel geleverd. TOP

Bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik was skeptisch toen ik zag dat ik voor zo’n laag bedrag 1 exemplaar kon afnemen: maar toen ik het pakket opende was ik aangenaam verrast! Top kwaliteit hoodie, en de opdruk is ook strak en duidelijk. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

Goede kwaliteit , snelle levering

T-shirt onder de kreukels geleverd!

Het door mij bestelde t-shirt was een cadeautje. Het zat echter zo onder de kreukels dat ik het eerst heb moeten strijken om de meeste kreukels eruit te halen (ik had geen tijd meer om het eerst te wassen). Kortom: materiaal, kleur en logo prima, maar zeer slordig geleverd.

Super snelle service

Kreeg binnen 2 minuten antwoord op mijn mail! Heel blij met de hoodies ook!

Aangenaam verrast!

Super verrast! Eer-gisteren mijn Softshell-jas mogen ontvangen, de print is scherp en kleurrijk. Materiaal van de jas is meer dan prima voor de prijs. Zal er zeker nogmaals bestellen voor bedrijf kleding.

Mooi

Katoen shirt viel groot uit. Sport shirt net iets te klein. Maar hijnwas er toch blij mee♥️

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.