Top service!

Alles netjes op tijd en goed ingepakt. Levering zoals afgesproken!

goed zittend en mooie en gewaardert

heb bij jullie twee t-shirt`s besteld mooie t-shirt`s en mooi bedrukt goede maat en door mijn wandelmaat goed gekeurd

Viel heel groot

T-shirt viel veel te groot uit jammer.

Uitstekende klantenservice!

Er was een misverstand betreft de bedrukking van de vesten. Hierover contact gehad en echt uitstekend geholpen! Twee nieuwe vesten gehad zonder iets te hoeven bijbetalen. 1 woord topservice! Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Tevreden over mijn shirt.

Snel geleverd en goede kwaliteit shirt. Opdruk voelt iets plastic aan maar is precies zoals opgegeven. Al met al tevreden over het ontwerp.

Goed shirt, opdruk zeer netjes.

Bestellen en ontwerpen ging zeer makkelijk. Kwaliteit van het shirt was goed. Opdruk en tekst zag er zeer netjes uit. Alleen de verzending was een beetje verwarrend. Eerst kreeg ik een mail dat het pas maandag geleverd zou worden (had het zaterdag nodig) toen kreeg ik de bevestiging van postnl en die zei dinsdag. En al met al lag het zaterdag netjes in de bus… haha uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. Dus ik ben zeer tevreden.

Shirt valt erg ruim, tekst met foutje

We kozen voor een v-hals maar de pasvorm is matig, het t-shirt valt erg ruim. Voor 2 shirts hadden we dezelfde tekst laten drukken gek genoeg ontbrak bij de 2de tekst een aanhalingsteken... " Slordig.

Goed en snel

Shirt gekocht,zit lekker en goede bedrukking.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Kleur exact, kwaliteit van print bijna overal perfect. Zat echter ook nog een klein trademark teken op de borst dat te klein was voor de print. Goede wasvoorschriften meegeleverd.

Top ervaring! Goede service, mooi product en levering was iets vertraagd maar alsnog snel in vergelijking tot andere online drukkers

Gebruiksvriendelijk

Ontwerpen is erg makkelijk en je krijgt gewoon wat je ontwerpt zonder poespas

top! helemaal tevreden!

snele realisatie, goedkopste op de markt, bedrukte tshirts in goede kwaliteit. AANRAADER

snel geleverd en een goede kwaliteit.

Zowel shirt als bedrukking goede kwaliteit. Ook ontwerpen ging snel en eenvoudig. Alleen vreemd dat er geen kkrting is als 6 dezelfde T-shirts met dezelfde opdruk worden besteld. Dat doen jullie concurrenten meestal wel (maar dan is de levertijd vaak langer).

Het logo wat ik op de shirts wilde hebben zit er goed op. Ook waren mijn bestellingen snel in huis.

doen wat ze zeggen

Makkelijk ontwerpprogramma. snelle levering. Keurig op de site aangegeven, dat het iets langer kon duren voordat het geleverd zou worden

Legit betere kwaliteit dan vele merken

Goed, maar niet perfect

Het ontvangen shirt is van goede kwaliteit en de druk ziet er mooi uit! Ook het contact met de servicedesk was snel en oplossingsgericht. Mijn enige nadeel is dat langs alle randen van de print een witte lijn is gezet. Dit staat nergens op de website vernoemd en doet toch de print wat goedkoper aanvoelen.

Super shirtje

Goede kwaliteit van shirt maten vallen ook goed Bedrukking zeer netjes

Blij mee!

Het shirt was iets feller van kleur dan verwacht, maar dat is ook het enige nadeel. Mooie kwaliteit van zowel het shirt, als de bedrukking. De ontvanger is er enorm blij mee!

Mooie kwaliteit voor dit prijs

Snel opgestuurd en goede kwaliteit hoodie.

gewelidige kwaliteit, snelle levering

Shirt kwam snel binnen, en het was er uitstekend op gedrukt. Ook gemakkelijk te maken op de website!

beware. t-shirt is unwearable

The quality is terrible. Big vinyl sticker on the chest. I couldn’t even imagine that. The picture of two colors with the transparent background was meant to be printed directly on the t-shirt of a specific color. Instead they printed the background on vinyl and it differs from the t-shirt color. Just ugly and unwearable.

Toppie

Werd precies op tijd geleverd. Goede klantenservice.

Top bedrukking!

Trui is van goede stof, mooie bedrukking ziet er perfect uit! Heel blij mee

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.