Filtre

Snel & goed.

ruime keus en snelle levering

Goede service, levering en goede producten

Bestellen van producten gaat makkelijk, en de website werkt ook goed. De communicatie nadat de bestelling is geplaatst is ook goed. Mailen of bellen, het wordt geregeld. Wat wellicht wel beter kan is dat je in je account een bestelhistorie kunt vinden. Dat je favoriete producten kunt verzamelen in je account, zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden en opnieuw kunt bestellen.

Uitstekend geholpen

In het corona tijdperk was bij iedereen desinfecterende zeep en ellebooghouder uitverkocht. Na telefonisch contact, dacht de medewerker goed mee en had nog een "oud" model liggen, waarvan de zeep ook nog eens in voor ons betere verpakking leverbaar was. Snelle en professionele levering. Uitstekend gedaan.

betrouwbaar en snel

Snelle en correcte levering. Ook telefonisch contact gehad, zeer goed en vriendelijk geholpen

compleet assortiment

bestellen gaat snel en makkelijk via mijn account het meeste is snel leverbaar met de corona crisis lopen de levertijden op, maar dat is begrijpelijk

Goed en netjes geholpen

Zeer goede communicatie en opvolging

Zeer goede communicatie. Altijd even vriendelijk aan de telefoon en geen enkele vraag is teveel. Dankjewel voor de fijne samenwerking

Behulpzaam en meedenken in oplossingen

Goed alternatief aangeboden voor niet leverbare alcoholhoudende handgel. Wacht nog wel op dispensers.

Prima service, snelle levering en fijne medewerkers.

Keurige snelle leveringen van onze bestellingen.

Goed geholpen.

Omdat het bestelde product niet voorradig was werd er gebeld of we een alternatief wilden. Prima!!

top en snelle levering

alles gaat altijd perfect

Altijd snel geleverd

Duidelijke communicatie, snelle levering.

amazing

We have been doing business with Citroen Air since 2013. We form part of the Dutch Kingdom in the Caribbean Dutch territories. We are distributors for Dyson Airblade on a distance of approx 9.000 kilometers ! I used the word amazing as to express the professional attitude and always ready to assist as well as to support their client. Keep up the good work ! John G. Hollander

Top! Snelle levering.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering. Het enige waar nog verbetering in zou kunnen zitten is de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Soms moeten er wel heel veel dozen worden uitgepakt voordat de levering op de plank staat.

alles perfect georganiseerd

zeer tevreden

afspraak ia afspraak

juiste service en goede communicatie

Snelle levering. Prima klantenservice, goed geholpen

Zeer behulpzame klantenservice

Goed advies gekregen over welk type spuitbusjes een alternatief zijn voor een geurverspreider die niet meer in de handel is. Een testbusje gekregen en die paste, daarna volgde de bestelling binnen een dag. Keurig, attent en professioneel.

helmaal goed

altijd op tijd en heel klantvriendelijk

goed zoals verwacht

goed gestroomlijnd proces

Duidelijk en snel !

Eenvoudig te bestellen via de website. Levering altijd snel.

Uiterst tevreden

Men denkt mee, hoort aan en is ervoor de klant op het juiste moment!

35 Storkstraat

Veenendaal 3905 KX