snelle professionele hulp

bestelling de volgende dag in huis.

Precies op maat een resultaat van een 11.

Een kort telefonisch contact was voldoende voor de juiste producten op de juiste tijd.

service en levering

Door de jaren heen hebben wij zeer goede ervarinb met CitroënAir snelle levering, goede service en wat ook heel belangrijk is in nood situatie meedenken en snel hierop acteren.

Goede en snelle service

In deze tijd door het Corona virus is het lastig om contact te krijgen met bedrijven. Echter niet met Citroen Air, reageren goed op de mail en zijn telefonisch bereikbaar. Dus voor ons een goede kennismaking met een nieuwe leverancier. Ook prima product en volgens afspraak geleverd

🖒

👍

Ze blijven je goed informeren betreft je order en zijn zeer vriendelijk!

Goede services

snelle levering van een goed product

goed op de hoogte gehouden over de producten

Ik had producten besteld die later toch nog niet geleverd konden ivm de coronacrisis. Ik werd elke keer netjes per mail op de hoogte gesteld van de de status en kreeg een alternatief aangeboden. Verder heb ik uiteindelijke alles netjes afgeleverd gekregen.

Zeer tevreden oover product maar zeker ook over service

Tijdens deze coronatijden steeds vlugge reactie gekregen op e-mails en bestelling vlot uitgevoerd. Een 👍 voor Jorieke Bogers!

een meedenkend bedrijf

product niet meteen leverbaar maar meteen een alternatief voorstel om toch vooruit te kunnen mijn compliment hiervoor

Komt afspraken na

Komt afspraken na en correcte levering.

Ze hebben een vlotte en goede service.

Ze hebben een vlotte en goede service.

Zonder problemen prima geleverd

Snelle en goede levering

Perfect !

De bestelling werd correct afgeleverd binnen de afgesproken termijn

Prima, reageren snel op vragen

Heb prima ervaring met Citroen Air, zelfs aanbevolen bij een klant van ons.

Klantvriendelijk

In de drukte rondom schaarste desinfectiezuilen , werd ik goed geholpen en werd ik toch snel voorzien van desinfectie .

tevreden

correct geleverd maar niet éénvoudig om het product te vinden. Misschien bij een volgende bestelling zichtbaar maken wat ervoor besteld was.

fijn bedrijf, klant vriendelijk

goed bedrijf, komt afspraken na , snelle communicatie

prima product en prima service

Het bestelde ( dispensers en vloeibare zeep) kwam snel, ik bleek enigszins allergisch voor de zeep en dat werd soepel opgelost. De dispensers zijn uitstekend en de prijs is ook prima.

Belofte waargemaakt

Nette afhandeling, duidelijke communicatie, doen wat je belooft

vlotte levering

overzichtelijke web-site en vlotte levering

Goede communicatie en snelle levering!

Goede klantenservice

CitroenAir was voor mij nog een onbekend bedrijf maar via hun heb ik nog professionele hand desinfectiemiddel kunnen krijgen in de Corona beginperiode. Via de chat snel te horen gekregen wat ze nog op voorraad hadden en welke maten. Bestelling snel gedaan en in goede orde ontvangen. Twee andere (grote) bedrijven zijn CitroenAir voor gegaan maar die konden niet leveren na herhaaldelijk vragen wat de status was. CitroenAir kan en heeft wel kunnen leveren :-). Dankzij CitroenAir zijn ik en mijn vriendin extra beschermd gebleven tegen Corona :-)

35 Storkstraat

Veenendaal 3905 KX

0318 59 29 30

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire