Good prices, good quality, fast delivery

I found some fair prices for high quality products. Prompt delivery, and the bedding materials were exactly as described on the website. After several years of purchasing items for our beds and so, Slaaptextiel.nl seems to be the best of the choices out there. I will add that too many "companies" online are actually from China -- or a dealer for products coming directly from China (delivery in 6 - 10 weeks). Not so with Slaaptextiel.

Klantvriendelijk

Goede communicatie als dingen niet lopen zoals ze zouden moeten. Prima bedrijf als je je bestelling niet per se volgende dag nodig hebt (wat ik me niet kan voorstellen met zulke producten).

leuke website, alles naar wens

geweldig

Ik had 2 stootranden gekocht 1 voor mijn kleinzoon van 14 maanden en 1 voor mijn kleindochter die wordt geboren in april. Ook een hemeltje voor de nieuwe spruit. het zag er allemaal tiptop uit.

Komt belofte na.

Snellere levering dan op site staat. Corresponderen met je hoe ze je kunnen helpen als een van de producten die je besteld niet leverbaar meer is. Geld van producten die niet leverbaar meer zijn vlot retour.

Snelle bezorging

Heel snel in huis!

goed, maar lange leveringstijd

Binnen 2 tot 5 dagen zou mijn dekbedovertrek bezorgd worden. Het werden 9 dagen (of 7 werkdagen). Ik had het telefoonnummer al opgezocht om de volgende dag te gaan bellen, maar toen kwam daar eindelijk die track en trace in mijn mail. Verder alles okay, het dekbedovertrek is mooi en van goede kwaliteit, de bezorging was prima.

GOEDE (CONTACT)SERVICE

Nvt

Prima prijs, snelle response en snelle levering

Ik heb verder niks toe te voegen aan de titel, ze leveren gewoon wat ze verkopen tegen een goede prijs.

Heel erg tevreden

Goede kwaliteit en snelle levering!

Zeer goede service en kwaliteit.

Door een fout van onszelf bestelden wij een verkeerd pakket. Betaalden er ook voor. Natuurlijk direct de klantenservice gebeld. Geen probleem, pakket werd uit systeem gehaald en bedrag keurig teruggestort. Natuurlijk direct het goede pakket besteld. Werd keurig bezorgd. Klasse!

Levering duurde langer ivm oud en nieuwe

De vrijdag 30 december 17.15u besteld en donderdag 5 januari 2023 in huis.

Slecht

Kapotte pakket ontvangen die eerder door iemand anders open is gemaakt !!!

Product als omschreven en na mailen was wijziging van de maat geen enkel probleem. Snelle verzending, netjes verpakt.

betrouwbaar

Mooi product en naar verwachting op tijd geleverd zoals eerder bericht

Goede ervaring met bestellen en veel keuze

goede prijzen en heel klantvriendelijk

Vanwege de prijzen ben ik bij slaaptextiel.nl terecht gekomen. Bij mijn eerste bestelling heb ik telefonisch contact gezocht en ik werd zo ontzettend netjes te woord gestaan !!! Daar kunnen veel andere bedrijven nog wat van leren. De medewerker beloofde mij later nog terug te bellen en als dat niet lukte zou hij mailen. Hij belde inderdaad terug ! En dat is in deze tijd bijzonder. Bij een tweede bestelling had ik zelf een fout gemaakt en ook in deze situatie werd ik meer dan goed te woord gestaan, met verontschuldigingen terwijl het mijn eigen fout was ! Ook de bezorging was supersnel, rond 20:00 uur besteld, volgende dag in huis. Hoewel voor mij de prijzen de aanleiding zijn geweest om naar slaaptextiel te gaan, nu ga ik ook naar slaaptextiel om hun uitstekende communicatie en snelle levering.

Vlotte levering

Super produkten

Top.

Snel en netjes geleverd.

Mooie dekbedovertrekken en snelle levering

Had even een telefonische vraag en daarbij prima geholpen. Daarna snelle levering en tevreden met de bestelde producten.

Top kwaliteit

Snelle levering top kwaliteit en nette prijzen

Prima koopervaring ❤

RUIME KEUZE, goede prijs kwaliteit! Verzorgde verzending

Mijn bestelling kwam vlot. De kleur viel me echter tegen dus ik heb de dekbedovertrekken teruggestuurd. Snel daarna kreeg ik een bevestiging en mijn geld terug. Goed geregeld!

Verkeerde product geleverd, geen reactie bij klantenservice

Snelle levering. Helaas is er een verkeer product geleverd. Bij mijn vraag voor een gratis retour bij de klantenservice krijg ik geen gehoor.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam