Prima geregeld

Duidelijke site, product zoals verwacht en verzending/bezorging zoals aangegeven

Goede en snelle service

Mooie overtrekken van Essenza ontvangen. De levering was iets vertraagd maar meteen antwoord gehad op mijn email bericht.

Snel onder het nieuwe beddengoed......!!!!

Ruime keuze en goede kwaliteit, snelle levering...... top!!!!

Veel keuze en ook betaalbaar

Op tijd en volgens afspraak geleverd.

Mooi op tijd geleverd.

Vind de stof wel wat aan de dunne kant.

Erg goede service!

Goede kwaliteit en erg goede service.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Goede kwaliteit dekbedovertrekken voor een mooie prijs en ook snel in huis!

Alles netjes geregeld. Duurde wel iets langer dan ik had verwacht.

Besteld, geleverd en goed.

FANTASTIC!!!!

MIJN FANTASTISCHE ERVARING IS COMPLEET WAANZINNIG!!!

Mooie producten en snelle levering

Geweldig dekbedovertrek!

Ik vind het een heerlijk zacht en mooi dekbedovertrek, SUPER!!

Veel keuze

Snelle levering en ontzettend veel keuze

goede webwinkel

snel bezorgd, kwaliteits product.

Betaald dekbedovertrek niet op voorraad

Tot 2x toe een alternatief dekbedovertrek uitgezocht die vlgs de website wel op voorraad waren. Klantenservice heeft aangegeven dat ook deze 2 overtrekken toch niet op voorraad waren. Zeer langzame reactietijd van de klantenservice die ..maar.. 2 uur per dag werkzaam is vlgs. website. Na 1 week op en neer mailen uiteindelijk niets meer besteld en mijn geld teruggekregen. Ik zou nooit meer iets bestellen bij skaaptextiel. Je hebt geluk als ze wel iets op voorraad hebben. En als er wel iets

Bijna 2 weken gewacht op de levering, verschillende keren contact gezocht. Reageren nergens op.

Via leenbakker besteld. Zij hebben uiteindelijk contact met hen gezocht en dag later kreeg ik direct track en Trace.

gaat zoals je verwacht, goed

Good prices, good quality, fast delivery

I found some fair prices for high quality products. Prompt delivery, and the bedding materials were exactly as described on the website. After several years of purchasing items for our beds and so, Slaaptextiel.nl seems to be the best of the choices out there. I will add that too many "companies" online are actually from China -- or a dealer for products coming directly from China (delivery in 6 - 10 weeks). Not so with Slaaptextiel.

Klantvriendelijk

Goede communicatie als dingen niet lopen zoals ze zouden moeten. Prima bedrijf als je je bestelling niet per se volgende dag nodig hebt (wat ik me niet kan voorstellen met zulke producten).

leuke website, alles naar wens

geweldig

Ik had 2 stootranden gekocht 1 voor mijn kleinzoon van 14 maanden en 1 voor mijn kleindochter die wordt geboren in april. Ook een hemeltje voor de nieuwe spruit. het zag er allemaal tiptop uit.

Komt belofte na.

Snellere levering dan op site staat. Corresponderen met je hoe ze je kunnen helpen als een van de producten die je besteld niet leverbaar meer is. Geld van producten die niet leverbaar meer zijn vlot retour.

Snelle bezorging

Heel snel in huis!