Product is prima

Topspits lakens zien er goed uit. Kwaliteit zal zich nog moeten bewijzen omdat ik ze nog maar net heb. Telefonisch waren jullie moeilijk te bereiken wat ik snap als er geen personeel te vinden is maar lastig voor mij was. Excuses zijn echter aanvaart en ik zal vast wel weer eens van de website gebruik maken Mvg. J.J.H.

Hele nette snelle service

Nette snelle service. Ook als een product tegenvalt (door persoonlijke smaak)

kan beter

Mijn pakketje werd eerst op de posterijen verkeerd ingedeeld zodat aflevering een week duurde, en werd afgeleverd bij de buren i.p.v. een afhaalpunt, ook is een van de drukknopjes van het dekbed stuk, maar dit is niet hinderlijk, prijs was wel heel gunstig

Fantastisch mooi beddengoed

Ik koop graag bij slaaptextiel.nl omdat ze prachtig beddengoed hebben en ook nog eens leuke acties. Zo heb je een heel mooi opgemaakt bed en betaal je niet de hoofdprijs!

Ik wacht nog steeds op een deel van mijn bestelling

Ontvangen van bestelling duurt te lang. Wacht nog steeds op mijn tweede deel en ook op een reactie van de firma na gemaild te hebben voor meer informatie hieromtrent. Krijg wel een mail om een review te plaatsen, bij deze dan ook gedaan. Ontevreden en nog in afwachting van de rest van mijn order.

Keurig verpakt dekbed, mooie kwaliteit. Vooraf netjes een paar berichtjes dat we besteld hadden en de bestelling betaald was, maar daarna een tijdje niets meer en ineens werd het pakketje toch geleverd. Al met al wel heel blij met het mooie dekbed.

Bestelling werd keurig op tijd geleverd volgens afspraak

Product voldoet aan onze wensen en werd keurig op tijd geleverd

retour sturen gaat moeilijk

het ontvangen artikel was niet helemaal de kleur die ik verwacht had. Volgens de bijlage in het pakket èn de website kon ik het terugsturen naar een genoemd adres. Helaas ging die vlieger niet op, want het pakket werd zo niet geaccepteerd door DHL. Het pakket had ik ontvangen per DHL, dus vreemd dat ik het niet op die manier terug kon sturen. Er ontbrak een QR code of een barcode, maar die had ik dus niet. Gebeld met Slaaptextiel, maar zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt??????? Nou dat lijkt me sterk. Maar ja, ik kreeg ook niet echt medewerking van de klantenservice. Ik moest het gewoon terugsturen op de manier zoals ik gedaan had. Nou dat gaat dus niet. Ik heb het nu op mijn eigen manier opgelost. Maar het blijft vreemd dat je een pakket niet terug kunt sturen volgens de aanwijzingen van het bedrijf zelf. Ze blijven in gebreke in het vinden van een oplossing. Niet klantvriendelijk.

Levering wordt niet waargemaakt

Levering van mijn pakket ( was een cadeautje) 2-5 werkdagen. N a5 werkdagen nog geen track en trace ontvangen. Een mailtje gestuurd echter nooit een antwoord op gehad. Resultaat, op een verjaardag staan met lege handen

Erg tevreden

Fijne ervaring, kwalitatief goed product, zoals omschreven, snelle verzending. Kom zeker terug!

Slechte kwaliteit flanel

Slechte flut kwaliteit flanel

moeilijk bereikbaar

De door mijn bestelde artikelen waren niet op voorraad.ik heb ze benaderd via email en fb messenger kreeg geen respons,telefonisch alleen bereikbaar tussen 11.00 en 13.0. ze gaven aan dat ze het erg druk hadden. ik was liever zelf geïnformeerd dat de bestelling was verlaat.Uiteindelijk is het goed gekomen en heb 10% korting gekregen

Super leuk

Het bestellen ging heel gemakkelijk en alles is snel geleverd

Geweldige slaap ervaring

Kwalitatief goed product heerlijk om onder te slapen goede en snelle service

Top bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit spullen

Mooi product,

Snelle levering en een goede communicatie

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Duurt te lang

Contact met klantenservice gaat erg moeizaam. Levering beddengoed laat lang op zich wachten (bijna 2 weken) Artikelen in de webshop blijken niet leverbaar te zijn. Uiteindelijk na 2 weken bestelling ontvangen incl. attentie i.v.m. het lange wachten en een paar dagen daarna een excuusmail.

Leuke producten en snelle levering

Leuke website met allerlei producten, makkelijk bestellen en snelle levering.

prima dekbed

Snelle levering en het dekbed slaapt heerlijk.

Snel verzonden, goede prijs kwaliteit

een heerlijk dekbedovertrek voor een eerlijke prijs :)

Prima product voor lage prijs

Prima product voor lage prijs

We hebben nog steeds niets ontvangen!

Niets ontvangen tot heden.

Hoeslaken retour

Hoeslaken retour gestuurd ivm verkeerde maat, echter na 1 week nog niets gehoord terwijl op de site staat na 5 werkdagen uw geld terug gestort op uw rekening. (Verpakking in zijn geheel retour gestuurd) Daar wordt ik dan verdrietig van

Fijne snelle levering.goede hoeslakens.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam