Levering wordt niet waargemaakt

Levering van mijn pakket ( was een cadeautje) 2-5 werkdagen. N a5 werkdagen nog geen track en trace ontvangen. Een mailtje gestuurd echter nooit een antwoord op gehad. Resultaat, op een verjaardag staan met lege handen

Erg tevreden

Fijne ervaring, kwalitatief goed product, zoals omschreven, snelle verzending. Kom zeker terug!

Slechte kwaliteit flanel

Slechte flut kwaliteit flanel

moeilijk bereikbaar

De door mijn bestelde artikelen waren niet op voorraad.ik heb ze benaderd via email en fb messenger kreeg geen respons,telefonisch alleen bereikbaar tussen 11.00 en 13.0. ze gaven aan dat ze het erg druk hadden. ik was liever zelf geïnformeerd dat de bestelling was verlaat.Uiteindelijk is het goed gekomen en heb 10% korting gekregen

Super leuk

Het bestellen ging heel gemakkelijk en alles is snel geleverd

Geweldige slaap ervaring

Kwalitatief goed product heerlijk om onder te slapen goede en snelle service

Top bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit spullen

Mooi product,

Snelle levering en een goede communicatie

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Duurt te lang

Contact met klantenservice gaat erg moeizaam. Levering beddengoed laat lang op zich wachten (bijna 2 weken) Artikelen in de webshop blijken niet leverbaar te zijn. Uiteindelijk na 2 weken bestelling ontvangen incl. attentie i.v.m. het lange wachten en een paar dagen daarna een excuusmail.

Leuke producten en snelle levering

Leuke website met allerlei producten, makkelijk bestellen en snelle levering.

prima dekbed

Snelle levering en het dekbed slaapt heerlijk.

Snel verzonden, goede prijs kwaliteit

een heerlijk dekbedovertrek voor een eerlijke prijs :)

Prima product voor lage prijs

Prima product voor lage prijs

We hebben nog steeds niets ontvangen!

Niets ontvangen tot heden.

Hoeslaken retour

Hoeslaken retour gestuurd ivm verkeerde maat, echter na 1 week nog niets gehoord terwijl op de site staat na 5 werkdagen uw geld terug gestort op uw rekening. (Verpakking in zijn geheel retour gestuurd) Daar wordt ik dan verdrietig van

Fijne snelle levering.goede hoeslakens.

Leuk kinderovertrek tegen leuke prijs

Prima website

Slechte kwaliteit

Naar aanleiding van een actie op zalando lounge, waar ik een overtrek zag die ik graag wilde hebben maar daar uitverkocht was ben ik via Google op zoek gegaan naar dit product. Gevonden bij slaaptextiel, bestelling werd snel geleverd. Het moment dat ik mijn dekbed in de overtrek doe vallen er al sluitknopen van de onderkant af. Vervolgens bij het afhalen van het bed ook hetzelfde verhaal.

Fijne klantenservice, goed bereikbaar en de producten zijn van zeer goede kwaliteit voor de prijs die ik ervoor heb betaald.

Valt tegen

Duur, late levering en niet kosteloos retour

Goede service.

Na telefonisch contact snelle levering

Maar wel vervelend dat het retour niet gratis is! Is echt een minpunt!

Snachts rond half 3 besteld en zelfde dag verstuurd en binnen gekregen topservice

Wat slecht verliep toch nog goed afgelopen

De geselecteerde items waren niet meer leverbaar. Maar mocht toch nog een andere uitkiezen. Wat best wel snel werd afgehandeld

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam