Zelfs bij vragen achteraf en aanpassingen zijn ze super. Vriendelijke service en super producten!

Zeer vriendelijk telefonisch contact waarin op prima manier wordt meegedacht met vraag en oplossing. Flexibel en goede verzending. Kwalitatief super producten. Mooie webwinkel. Zelfs nazorg per mail.

Snel en goede kwaliteit

Vlugge levering en een mooie kwaliteit van het molton hoeslaken.

Je krijgt wat ze beloven

Ik bestel regelmatig bij slaaptextiel en ben zeer tevreden over de producten. Ook wanneer je een vraag hebt of een product niet is wat ik verwacht staan ze voor mij klaar om naar een oplossing te kijken. En die komt er altijd.

Fijne ervaring

Snel geleverd en een mooi hoeslaken erbij voor mijn nieuwe matras

Vandaag besteld, morgen in huis??

Na 6 dagen nog niets mogen ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd en telefoon wordt niet opgenomen.

Heel tevreden. Mooi product. Snelle levering.

voldoet aan mijn wensen

de kussenslopen passen en was blij verrast dat ik 10% korting kreeg, omdat ze later zijn geleverd.

Mooie theedoeken en handdoeken, lange levertijd

Op 6/2 bestelde ik een pakket met 2 handdoeken en 2 theedoeken en daarnaast 2 losse badmatten. Er stond aangegeven dat het 2-5 werkdagen zou duren. Op vrijdag 18/2 kreeg ik, nadat ik op 14/2 een mail heb gestuurd een verzendbevestiging. Vervolgen la was er vertraging door de storm (kan gebeuren) en kreeg ik vandaag mijn pakket (23/2). Het zijn wel mooie spullen en de kleur is precies zoals ik verwachtte!

Door de storm werd het later bezorgd maar wel een paar keer bericht gekregen waar dat door kwam

Zou zeker nog meer bestellen ,goede service

Snel en correct

Het product was juist zoals op de foto! Snel geleverd en correct!

Bestelling in goede orde ontvangen alleen mails worden niet beantwoord

Nadat ik de bestelling had geplaatst heb ik gelijk een e-mail gestuurd omdat ik geen keuze voor pakjes gemak (afleverpunt) kon kiezen. Mail niet beantwoord, ook poging telefonisch contact niet gelukt. Bestelling is uiteindelijk wel correct afgeleverd en via de melding van DHL kon ik adres toch tijdig wijzigen.

Wel een snelle service

Vind alleen jammer dat er verzendkosten bij komen van 6,95 voor zo’n groot bedrijf dan maak de aankoop nog duur terwijl ze goedkoopste zijn

Vlotte afhandeling ,bedankt

zeer tevreden

Niets mis mee.

Alles naar wens verlopen.

top!

zeer snelle bestelling, duidelijk, goed product

Goed product, mindere service

Mijn originele beoordeling kunt u hieronder lezen. Na het schrijven van deze beoordeling ben ik benaderd door de klantenservice. Uit coulance hebben ze de verzendkosten teruggestort, een erg aardig gebaar. Ik sta echter nog steeds bij de punten uit mijn originele beoordeling. Als er gewoon was gereageerd op de meerdere mails die ik heb gestuurd, was er geen probleem geweest. Uiteindelijk heel blij met het product zelf. Een mooi, kwalitatief hemeltje voor op de babykamer. Goed verpakt, verder niks op aan te merken! Originele beoordeling: Ik zou binnen 5 werkdagen een verzendbevestiging ontvangen, dat is dus niet gebeurd. Op mails wordt niet gereageerd. Slechte service. Na bijna drie weken ontving ik gister de verzendbevestiging, het pakketje zou vandaag moeten komen. Ik hou mijn hart vast. Ik heb geen probleem met een verlate levering, maar reageer dan tenminste op de mailtjes (zoals je in de ontvangstbevestiging beloofd binnen 1 a 2 werkdagen...). Ik weet niet hoevaak ik de afgelopen weken heb gegoogled op "geld terugkrijgen na overmaken" of "is slaaptextel.nl oplichting?". Dat had allemaal voorkomen kunnen worden met een simpel emailtje met daarin "sorry, uw bestelling is vertraagd." dan was er géén probleem geweest.

Helemaal goed.

Goede service, product precies zoals ik wilde. Handleiding, voor het in elkaar zetten van de lade, was heel duidelijk.

Bestelling netjes op tijd geleverd, ben heel tevreden. Alleen jammer dat DHL het zonder te laten weten bij de voordeur achterlaat..

Kan ik verder nog weinig over zeggen

Er stond een kortingscode Maar deze werkte niet Wel jammer, want ook verzendkosten op 5 of 10 cent na moest ik gewoon betalen. Nu kijken of prijs/ kwaliteit verhouding goed is ivm met misschien volgende aankoop.

Zeer snelle levering prima kwaliteit

Zeer snelle levering

Mooie kwaliteit en goed verpakt. Toch geen 5 sterren dit omdat ik 5 dagen plus weekend best lang vindt. Dat komt natuurlijk ook omdat andere bedrijven zorgen dat het snel binnen is.

mooie 2 pers. overtrek

hele mooie kleuren en lekkere zachte stof , ben er heel erg blij mee

Slapen wordt leuk op deze manier

Vlotte levering. Mooie kwaliteit

?

Mooi laken, goede kwaliteit, goede prijs

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam