Goede kwaliteit. Snelle levering. Product is zoals op de foto.

Top kwaliteit

Echt super kwaliteit handdoeken en theedoeken mooi dik ook ! Snelle bezorging ! We gaan vaker bestellen bij slaaptextiel ! Karin en Coen Hendriks

Verkeerde sprei geleverd

Kwaliteit verder prima. Verwacht een goede afhandeling van het probleem! Heb inmiddels een mail gestuurd Inmiddels heb ik de sprei ontvangen.. Ben erg tevreden over de klachten afhandeling van jullie klantenservice. Het contact is nooit weggeweest en ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Allemaal prima. Zou Slaaptextiel volgende keer zeker weer benaderen en aanbevelen. Dit geeft vertrouwen! Vriendelijke groet Els Sweere

Lange levertijd

Dekbed is precies zoals verwacht. Heerlijke stof, mooi kleur. Stond alleen voor 10 uur besteld volgende dag in huis, was achteraf 8 dagen dus dat is jammer want ik zat zonder..

dekbed-overtrek met wereldbol ziet mooi uit maar voelt heel hard aan

De donkerblauwe kleur op het dekbed-overtrek (met wereldbol) voelt helaas niet prettig aan, het is heel hard, terwijl de lichtere kleuren (in het midden) zachter aanvoelen. Ik heb het al enkele keren gewassen en met wasverzachter behandeld maar het blijft hard aanvoelen.

Duidelijk en snel

Hoeslaken was niet te leveren. Maar overtrek is te klein die stuur ik terug

Alles top. Prijs, kwaliteit en de bezorging.

Zie de zin hier boven.

Goeie service wat betreft antwoorden op mail bij vragen

Ik had ee bestelling geplaatst en bij betaling was er een fout opgetreden waarbij het bedrag 2x van m'n rekening gegaan is heb een mail gestuurd en die werd direct beantwoord en ze gaan het teveel terug storten dus bij deze een goede respons ik moet wel m pakje nog krijgen dus daar kan ik nog geen feedback over geven

Prima kwaliteit en goede levering

Kussen met veren vulling besteld, erg goede kwaliteit. Jersey hoeslaken van Walra, echt bizar zo lekker. Ik sliep altijd op katoen maar dit is nog lekkerder!

Perfect!

Snelle bevestigingsmail, snelle levering. Keurig!

Levering als verwacht

Goede snelle service en kwaliteit

mijn ervaring was voldoende

Snel en goed geleverd.

Supersnelle levering.

Prachtige dekbedovertrek.

Alles is goed gegaan

Alles is netjes afgeleverd het dekbed is op tijd afgeleverd zoals is afgesproken

Topkwaliteit snel geleverd

Topmatras Hollowsoft en molton besteld, volgende dag keurig in huis en dat tijdens de feestdagen. Kwaliteit van beide producten is bijzonder goed. Absolute aanrader!

Fijne site, prima afgehandeld

zoeken en bestellen is eenvoudig, afhandeling correct

Snel alternatief voor uitverkocht artikel.

De bestelde hoeslakens waren helaas niet meer verkrijgbaar. De klantenservice liet dat zeer snel en netjes weten. Er is snel tot een alternatief gekomen en het verschil in prijs is direct verwerkt. Zeer tevreden dus.

Zonder twijfel bestel ik. Nooit problemen

Goede kwaliteit, en als je vragen hebt krijg je snel een reactie en word het opgelost

Snelle service. Goed product.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam