Prima klantcontact
Het dekbedovertrek wat ik kocht, scheelde 20 euro met andere online winkels, dus de keus viel al snel op slaapttextiel.nl
Snel en goed
Goede kwaliteit en service snel.
Oplossing gericht en zeer klantvriendelijk
Als klant heb ik aardig wat verwarring veroorzaakt bij Slaaptextiel door meerdere keren van bestelling te veranderen. Maar de klantenservice van Slaaptextiel reageert flexibel, bellen nog een keer naar me om te checken of ze de bestelling goed hebben begrepen. Heel fijn! De bestelling was vlot de volgende dag correct en goed ingepakt bij me aangekomen. Kortom vriendelijke en goede service, bedankt!
Nadat ik een bestelling plaatste met in gedachten voor 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Ik kreeg de bestelbevestiging met levertje 1-7 dagen. Okay, gebeld en een alleraardigste mevrouw aan de lijn die vertelde levering de volgende dag mits op voorraad op dag van bestelling. Ze zag dat mijn bestelling waarschijnlijk die dag bij hen binnen zou komen maar mij zou bellen als dat ook zo zou zijn. Goede afspraak en ja later die middag keurig telefoontje dat bestelde binnen is en dat het nu zo bij hen aan de bezorger wordt meegegeven. Kijk, daar hou ik van, Slaaptextiel doet wat het beloofd, top. Dankjewel Slaaptextiel
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering, dekbedset goede kwaliteit
Helemooie dekbedovertrekken van Ariadne at homeen Beddinghouse. Ben er blij mee!
Snelle afhandeling door medewerkster!
Echt heel mooi, mooi die pauwen, herinnering aan mijn lieve zoon, die vorig jaar door zinloos geweld om het leven is gekomen.
Zo fantastisch binnen 24 uur bezorgd Een mooie topper voor weinig! Ik ben super tevreden!
heb het product nog niet binnen maar ben blij dat het vandaag besteld, morgen in huis is omdat ik al 38 weken in verwachting ben.
Midden in de nacht door niet kunnen slapen besteld. Volgende nacht GESLAPEN :-)
Bezorging door DHL is slordig en heel onpersoonlijk.
Beste Peter, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend te vernemen dat de bezorging van DHL niet als prettig is ervaren. Zou je dit naar onze klantenservice ([email protected]) kunnen mailen zodat wij dit als klacht door kunnen geven aan DHL? Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Afhandeling en het kontakt met de klanten met de klantenservice prima. Alleen de afhandeling van de betaling wekte door de vele doorschakelingen bij mij wat argwaan open.
Voor de eerste keer besteld, volgende dag in huis??????? Door een verkeerde scan bij DHL wacht ik nu al 10 dagen, 2 maal gebeld met DHL, geven toe dat het hun fout is maar ik moet geduld hebben.Gebeld met Slaaptextiel, we gaan bellen met DHL en mailen U, ik wacht nog steeds. Nooit meer, fouten worden overal gemaakt maar er komt geen oplossing, geen service
Beste Marielle, Bedankt voor je bericht. We zien dat je pakket inmiddels bij je geleverd is en dat het ivm de drukte bij DHL vertraging op had gelopen. Hier is ook telefonisch contact over geweest. Onze excuses voor dit vervelende ongemak. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Alleen de betaling ging een beetje lastig!
Helaas nog niets ontvangen. Het pakket werd niet afgeleverd op het afgesproken moment. Ik heb nog een half uur langer gewacht, maar helaas Toen het binnen was, 1 dag te laat, waren wij tevreden.
Originele beoordeling
2 dekbedden besteld die de volgende dag binnen zouden komen. Na 3 dagen bericht gekregen dat het noet meer leverbaar was en of we een alternatief wilde. Heel netjes geholpen. Maar nu 5 dagen later nog altijd niks binnen gekregen.
Bedankt voor je bericht. Het alternatieve pakket bleek tijdig door ons te zijn verstuurd met DHL echter bleek het bij DHL mis te zijn gegaan waardoor het pakket weer naar ons retour is gekomen. We zullen contact met je opnemen of je het pakket opnieuw opgestuurd wilt krijgen of dat je je geld retour wilt. Onze excuses voor het vervelende ongemak van DHL. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Weer een heel mooi dekbedovertrek gekocht. Super blij mee en een 10 voor het goede advies, en bezorging.
Ziet er goed uit.
Mooi en stevig hoeslaken voor mijn matras met hoge hoek.
Mijn ervaring: Slaaptextiel stuurt op maandag een mail om te vragen hoe de ervaring is. Welke ervaring?? Het pakket is op vrijdag pas bezorgd...... In die tussentijd meerdere mails ontvangen met onduidelijke boodschappen. Onderweg/ niet onderweg/ niet te traceren. Hoogst irritant. Van zorgvuldigheid is dus geen sprake.
Beste Marlie, Bedankt voor je bericht. Het pakket bleek tijdig door ons te zijn verstuurd met DHL echter bleek het bij DHL vertraging te hebben opgelopen. De mails waren afkomstig van DHL met tussentijdse updates mbt je bestelling. Onze excuses voor dit vervelende ongemak. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Had 25 nov. vier kussenslopen besteld, zijn 3 december geleverd. De melding bij bestellen was 2-5 werkdagen. Indien er vertraging optreedt, verwacht ik een mailtje. Ik had zeker niet verwacht de bestelling pas 9 dagen na bestellen te krijgen. In ons geval te laat, want ze moesten mee naar het buitenland.
Beste Aukina, Bedankt voor je bericht. We zien inderdaad dat je pakket 1 werkdag te laat is geleverd. Het bleek helaas bij de leverancier vertraging te hebben opgelopen. Het is zeer spijtig dat het hierdoor niet tijdig meegenomen kon worden naar het buitenland. Indien je het zou willen retourneren dan mag dit op onze kosten. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] Onze excuses voor dit vervelende ongemak. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Originele beoordeling
Krelis Louwenstraat 1