Fijne, overzichtelijke webshop.

Beantwoorden vragen snel en de bestellingen worden zorgvuldig verzonden.

Een belevenis!

Zowel om in de winkel te zijn als de zussen online te volgen!

Prachtige artikelen

Online mooie artikelen gekocht. Netjes verzonden met een persoonlijke noot. Merken die niet overal te koop zijn, top!

Zijn erg behulpzaam als je een vraag stelt per dm.

Online een bestelling geplaatst, eerst om maatadvies gevraagd. Ze reageren snel en zijn erg behulpzaam. Als je het pakket ontvangt, is het een feestje om het uit te pakken. Je item is met liefde ingepakt en kreeg er ook een sample van een heerlijk geurtje bij. Feestje om hier te bestellen.

Mooie kleding, goede service

Bij sorella denken ze graag met je mee. Helaas was mijn bestelling te klein. Retour is vlot geregeld.

De stalende dames in de winkel hebben altijd de tijd voor je en doen net dat stapje extra jou ervaring compleet te maken. Altijd vrolijk en prachtige items!

Correct, snelle levering en bestelling liefdevol ingepakt en verzonden, hier wordt iedereen blij van

Service gericht, correct, snelle levering en de bestelling liefdevol ingepakt en verzonden. Een prachtige kaart met een persoonlijke noot, het is een feestje om de bestelling van Sorella te ontvangen en uit te pakken -:) Liefs, Betty

Klantgericht en vriendelijke benadering

Ik heb nu een paar dingen er gekocht maar zowel online als in winkel wordt je snel en vriendelijk geholpen. De producten zijn wat duurder, maar dan heb je wel iets bijzonders en van hoge kwaliteit

Prachtige merken en collectie maar bovenal gerund door enthousiaste familie!

Een parel in Friesland!

Mooie winkel met mooie merken!

Een prachtige winkel met ontzettend mooie spullen. De parfums en huisparfums zijn ook een aanrader ;-) Je wordt erg prettig geholpen en bekijk ook zeker hun Instagram pagina waar je veel inspiratie op doet.

Van begin tot eind een feestje

Sorella is echt een beleving! Begint al met de hulp die je krijgt bij het bestellen van een artikel, maatvoering welke maat je moet nemen, tips hoe te combineren of leuke setjes te maken voor die perfecte outfit. De heerlijke instagram pagina waar je altijd blij van wordt en niet weet wat je moet kiezen zoveel moois. Ondertussen heb ik echt een Sorella kleding kast. Prachtige items, van eyecatchers tot mooie klassieke mantels. De webshop bestellingen worden prachtig verpakt en zijn heerlijk ruikend. Ook al kom in niet uit Dokkum, dit is toch echt mijn favoriete winkel en slaag ik altijd!

Super professioneel en klantvriendelijk

Ik heb echt fan van Sorella! Een feestje om er te winkelen. En met zoveel zorg ingepakt. Echt een aanrader! Ga zo door toppers!

Super winkel!!

Super klantvriendelijk en prachtige collectie

Geweldige (web)winkel met top service van de Sorella’s

Nog niet in de stenen winkel geweest maar online en met de filmpjes via insta kom je ook waar je wezen moet! Wat een fijne service met het zoeken naar de perfecte set matchend met elkaar en gewoon snel geleverd. Ik ben groot fan en zal toch echt eens richting Dokkum moeten gaan om die sfeer ook in het echt te kunnen beleven!

De kleding is beter zichtbaar indien je een foto hebt met iemand die de kleding draagt. Wellicht alles zo laten zien (is wel veel werk voor jullie).

Altijd luxe

In de (leuke, authentieke) winkel staan ze klaar om je te helpen en als je online bestelt, pakken ze het mooi in! Verbeterpunt is online de voorraad updaten en aanvullen; ik wacht al een tijdje op terug een voorraad van de 15 ml Teint de neige en een kaars die ik had besteld bleek niet op voorraad. Zonder te bellen hadden ze een andere kaars opgestuurd maar de geur stelde niet teleur.

Mooi aanbod, fijne webshop en snel en mooi verpakt verzonden

Wat een fijne winkel en aardige dames. Helaas woon ik niet in de buurt, maar gelukkig is er een webshop en worden bestellingen supersnel en mooi verpakt verzonden. Een fijne toevoeging aan de webshop zou zijn als bij een kledingstuk zou staan van wat voor materiaal het gemaakt is.

Prachtige winkel, mooie items en geweldige service

Sorella is een warm bad, super vriendelijk, mooie collecties en geweldige service. Zowel in de winkel als via de webshop. Bestellingen worden onwijs mooi verpakt met een persoonlijke touch. Echt een feestje. De socials maken het helemaal af.

Persoonlijke en goede service!

Lieve dames met persoonlijk en goed advies!

Hele leuke winkel met dames die echt met je meedenken! Van de lekkerste geuren tot de mooiste items.

Geweldig leuke winkel met zo veel leuke spullen aparte geuren mooie sieraden .

Altijd snel verzonden netjes verpakt en top kleding.

Reeds twee keer een bestelling geplaatst. Deze wordt iedere keer snel en netjes opgezonden! Aanrader!

Geweldige service! Mooi ingepakt

Snelle en hele goede service en verzending. En als een heel mooi cadeau verpakt. Heerlijk om te krijgen! Erg blij mee, mooie producten

Alle mooie items worden zo met zoveel zorg ingepakt. Het is een feestje om te ontvangen. Zulke mooie kleding en heerlijke parfums. Elke keer weer een feestje.

de zijl 3

9101 ML Dokkum

Over Sorella

Sorella Dokkum is de fashion boutique van Friesland. Bij ons kun je terrecht voor fashion, beauty en niche parfums. Onze familie staat voor jullie klaar om advies te geven. Hopelijk zien we jullie snel in onze boutique of in onze online shop. Liefs, Familie Sorella