Prachtige kleding. Als cadeautje verpakt

Helaas had ik de pech een broek besteld te hebben die er toch al niet meer was. Jammergenoeg was de set al gestuurd zonder broek erbij. Zou als tip willen meegeven dat als het duidelijk is dat een bestelling als set is besteld, voordat het pakketje incompleet wordt verstuurd even te overleggen met klant of dit akkoord is. Misschien alternatief bieden. Zou toch n superservice zijn Verder perfecte kleding en service

Stapje extra

Mijn online bestelling kwam prachtig ingepakt, met een persoonlijk kaartje erbij. Daar word ik blij van

Toen ik appte had ik aanvankelijk snel contact, maar daarna kwam geen reactie meer op mijn vragen, dat vond ik jammer. Ook al is het druk, blijf wel in contact. Je 'socials' benut je niet voor niets. Hetgeen mij werd toegestuurd was als een mooi kado ingepakt, een feestje om je bestelling uit te pakken.

Vriendelijke service! Netjes op de hoogte gehouden van de levering, snelle levering.

Ik had een vraag, waarop netjes werd geantwoord….de blouse was mooi ingepakt!

Geweldig zoals ik gewend ben van Sorella

Super mooie trui en als een “echt” cadeau verpakt. Hier wordt je helemaal blij van!

Feest!!!

Ken geen winkel met zo’n vriendelijke, vrolijke uitstraling! Perfecte service! En prachtige zaak! Kortom Feestje!! Liefs Hanneke

Mooie spullen en goede service!

Heb er onlangs een mooi rokje en een korte broek gekocht. Ze reageren snel op vragen en de spullen worden leuk ingepakt met een persoonlijk briefje erbij. Aanrader!

It’s a joy to receive your order by Sorella

PostNL helaas vertragende factor, maar bij ontvangst van het pakketje, vergeet je dit al snel bij het zien van de met liefde en zorg ingepakte bestelling. It’s a joy.

Snelle verzorgde levering

Snelle levering en zeer netjes verpakt met een persoonlijke boodschap erbij. Altijd leuk. Net of je een cadeautje ontvangt.

perfect

snelle levering, goede service

Snel en super leuk verpakt!

De bestelling was er snel en het pakketje zag er super leuk uit, inclusief een handgeschreven kaartje. Top!

Heel tevreden, het pakketje was echt een cadeautje

Vlotte service en het pakket was zo mooi ingepakt dat het meer op een cadeautje leek dan een verzending, heel leuk.

Perfecte service!

Super blij met mn aankoop Closed jeans! En was prachtig & geurend verpakt wat het een feestje maakte om uit te pakken. Post deed er helaas wel wat lang over maar uiteindelijk ontvangen.

Met aandacht ingepakt en verzonden!

Prachtig verpakt, echt een feestje om uit te pakken. Geen snelle levering, duurde enkele dagen voordat het binnen was.

Snelle uitstekende service

Snelle service en uitpakken van schoenen was een feestje.

Mooie spullen en super klantvriendelijk

Mooie sneakers besteld. Omdat ik een track en trace had ontvangen ging ik er van uit dat de schoenen waren verstuurd. Helaas bleken ze toch niet op voorraad. De bestelling is daarom geannuleerd. Sorella heeft dit netjes laten weten en het geld teruggestort.

webshop met mooie merken en goede service

Super leuk ingepakt en meegedacht

Heel erg leuk ingepakt! Voor Moederdag, dus ze stelde voor er ook een leuk kaartje bij te schrijven. Helemaal top! Snelle communicatie en goed meegedacht! Bedankt!

Geweldig!

Product was met uiterste zorg verpakt en verzonden!!

Online sneakers gekocht van Diadora Heritage super tof. Snelle levering en leuk ingepakt.

Perfecte en “mooie” afhandeling!

Naast een snelle levering was mijn parfum ook nog zo mooi verpakt, daar wordt je instant gelukkig van !

Uitstekend.

Snelle levering, goed verpakt. Er is aandacht aanbesteed.

Een kadootje om zo je bestelling te ontvangen

Hele leuke top besteld. En het uitpakken was een feestje. Ik was echt verrast. En de top is prachtig,

Mijn sneakers werden snel en feestelijk verpakt geleverd. Top!

Fantastisch! De schoenen paste goed. Het uiteindelijke serviceniveau wordt natuurlijk bepaald door de verwerking van retouren.

de zijl 3

9101 ML Dokkum

Over Sorella

Sorella Dokkum is de fashion boutique van Friesland. Bij ons kun je terrecht voor fashion, beauty en niche parfums. Onze familie staat voor jullie klaar om advies te geven. Hopelijk zien we jullie snel in onze boutique of in onze online shop. Liefs, Familie Sorella