Een kadootje om zo je bestelling te ontvangen

Hele leuke top besteld. En het uitpakken was een feestje. Ik was echt verrast. En de top is prachtig,

Mijn sneakers werden snel en feestelijk verpakt geleverd. Top!

Fantastisch! De schoenen paste goed. Het uiteindelijke serviceniveau wordt natuurlijk bepaald door de verwerking van retouren.

Super fijne chat ervaring en heel mooi ingepakt

Ik had wat vragen over een shirt en ben heel goed en vriendelijk geholpen via de chat. Toen ik mijn bestelling uiteindelijk thuisbezorgd kreeg was ik blij verrast want het was heel mooi ingepakt, echt een kadootje!

mooi op tijd binnen voor het feestje

Vlotte afhandeling en zoon is blij met het geurtje

Super ingepakt, prachtig geschenkpapier. Nu hoef ik het niet meer in te pakken, bedankt.

Zeer goede service

Mijn bestelling was snel binnen. En het persoonlijke berichtje erbij maakt het een echt cadeautje om uit te pakken. Dank daarvoor!

Heel netjes ingepakt!

Super snelle levering en wat een kadootje om uit te pakken. Heerlijk ruikend papier en een leuk kaartje erbij! Dit is hoe je een klant extra service geeft. Ik hou ervan!

Wat een service

Het pakketje werd als een cadeautje geleverd! Geweldig..

Altijd een feestje!

Altijd een feestje op pakketjes van jullie te mogen ontvangen. Heel blij met mijn Antik Batik jurkje!

Altijd zorgvuldig en mooi verpakt! Snelle verzending :)

Goede snelle vriendelijke service

Ik geniet vanaf de andere kant van NL van jullie filmpjes en mode. Petje af!

Prima , leuk kaartje er bij. Leuk verpakt!

Zat in stevige doos. Met een kaartje en leuk ingepakt! Prima ervaring.

Zeer vriendelijke service

Goede communicatie, goede service, snelle levering tegen een correcte prijs.

Een cadeautje!

Ik heb al heel wat pakketjes ontvangen van webshops, maar nog geen die zo leuk verpakt was als deze. Echt een cadeautje! Mooi product, hele snelle verzending. Kortom - ik ben een zeer tevreden klant!

Geweldig!

Wat een kado beleving om jullie pakket te mogen ontvangen met zoveel aandacht, liefde en zorg verzonden. Ook heel persoonlijk. Meer dan gewoon je kleding online kopen en ontvangen. Super leuk en dankbaar!

Het item dat ik had besteld was als een cadeau ingepakt. Ik had mazzel, want had de hoogste korting. Ondanks dat was de bestelling echt een top ervaring met zelfs een kaartje erbij. Ga zo door!

Wat een prachtige winkel/webshop met al mijn favoriete merken

Heerlijk om op jullie webshop te shoppen. De site ziet er mooi uit en alles is makkelijk te vinden. Als je iets besteld krijg je het allemaal zo mooi ingepakt! En vaak ook met sample's erbij. Heel leuk om de beauty produkten te mogen proberen. Elk seizoen ben ik weer benieuwd wat Sorella heeft ingekocht!! Keep on going girls!!

Top!!

Mijn bestelling was prachtig ingepakt en er werden een aantal lekkere proefjes bij geleverd. Dat zie ik niet vaak meer bij de bekende parfum webshops. Snelle en goede service!

Snelle service en mooie kleding. Je ontvangt je pakket prachtig ingepakt . Echt een cadeautje voor jezelf .

Snelle bezorging en goede service

Mijn pakketje kwam snel binnen, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Goede service ook!

Fantastico

Super leuk hoe jullie het doen meiden! Ik kom graag nog een keer bij jullie in de winkel. Tot die tijd shop ik lekker online bij jullie

Eenvoudig te bestellen en snel en prachtig ingepakt ontvangen.

Mijn bestelling kwam prachtig verpakt met mooi handgeschreven kaartje binnen. Wat een verrassing! Dank je wel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer snelle verzending, leuk handgeschreven kaartje en zelfs nog een kleine attentie. Super!!

Superervaring bij Sorella

Superervaring bij Sorella met práchtig verzorgd pakketje mét lint erom, met liefde ingepakt dus, kom hier graag terug

Geweldige keuze

Sorella heeft mooie mode. Ze zijn actief op Instagram en showen mooie looks. Duidelijke foto's en filmpjes. Advies per whats app of insta. Jammer dat Friesland zo ver weg ligt van Limburg, want zou de enthousiaste dames graag eens willen ontmoeten. Bestellen gaat eenvoudig en verrzending gaat snel en is mooi verzorgd.

de zijl 3

9101 ML Dokkum

Over Sorella

Sorella Dokkum is de fashion boutique van Friesland. Bij ons kun je terrecht voor fashion, beauty en niche parfums. Onze familie staat voor jullie klaar om advies te geven. Hopelijk zien we jullie snel in onze boutique of in onze online shop. Liefs, Familie Sorella