Heel goed.

Bestelling goed ontvangen. Mooie kwaliteit. Blij mee.

Leuke prijs, snelle levering

Na een tijd op zoek geweest te zijn, het juiste printje gevonden voor ons dekbed. Toevallig in de aanbieding, wat het nog leuker maakt. En super snel geleverd!

Heerlijke baddoeken, maatje groter besteld dat is toch wel erg lekker

Mijn eerste uitzet in de jaren ‘70 bestelde ik bij Walra. Heb nog steeds een paar kussenslopen ,keukendoeken en theedoeken van “toen” Onze jongste zoon besteld ook regelmatig bij jullie. Dus, over kwaliteit niets dan goeds. Dank daarvoor !

Gat in de stof

Ik heb 2x dezelfde donsovertrek gekocht in verschillende maat. Hoewel het donsovertrek mooi is heb zoals ik altijd doe met nieuwe lakens en kleding het overtrek eerst gewassen voor gebruik. Wanneer ik het bed heb opgemaakt en glad streek zag ik een gat in de overtrek. Deze was niet direct opgevallen omwille van het motief. Heel jammer want hoe kan ik nu bewijzen dat het gat er wel was voor het wassen ik heb de verpakking al weggedaan. de tweede overtrek voor een persoonsbed lijkt op eerste zicht zonder probleem maar is nog niet gewassen.

Makkelijk en snel

Prima kwaliteit

Kwaliteit handdoeken

Vindt het jammer dat de kwaliteit katoen niet meer is zoals ik van Walra gewend ben. Dan nog maar niet over de washandjes gesproken

Fantastische ervaring

Een handdoek die was uitgeraffeld wou deze eerst een keer uitwassen, om deze in gebruik te gaan nemen , daar een mail voor gestuurd en meteen een antwoord en kreeg een nieuwe opgestuurd , voor mij is dit echt een top service en een zeer vlotte communicatie. De kwaliteit van deze Walra handdoeken zijn ook top , drogen erg goed af en de kleuren blijven mooi .

Mooie kleur. Snelle levering. Zachte handdoeken nu nog uittesten in de nieuwe badkamer.

De communicatie klopte!

Vlotte mogelijkheid om te bestellen, en levering klopte.

Prettige & CORRECTE firma.

Zoals boven vermeld.

Een super aankoop

Het bestellen ging eenvoudig en de bestelling werd snel geleverd. Maar de vraag was natuurlijk zou mijn aankoop passen en netjes zitten. Nou, de molton en het laken zitten super strak om de matras. Dit is echt een aanrader

Leuk!

Ik ben tevreden.

Dekbed besteld voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd, zou geleverd worden door DHL uiteindelijk post.nl in het weekend besteld en dinsdag in huis.

Schot in de roos!

Badmatten cadeau gegeven. Was een schot in de roos. Stonden prachtig in de nieuwe badkamer.

het is niet meer wat het geweest is

Mooi dekbedovertrek besteld. Snel geleverd. Maar de kwaliteit is niet meer wat het ooit geweest is. Kussenslopen die niet recht zijn. Ditzelfde geldt voor het het dekbedovertrek zelf, als dit op je bed ligt zie je het niet, maar op de strijkplank trek het alle kanten op.

Deze is prima

,,,,,,

Top service, top kwaliteit

De spullen zijn erg mooi en alles snel geleverd Ik gebruik de spullen van Walra al sinds 1980 Recent weer herontdekt, erg blij mee!

Kom graag terug bij Walra

Kwaliteit van product, keuze stoffen, kleuren, dessins, afwikkeling van mijn aankopen, verzending: alles klopt voor mij!

Goede en snelle service! Kwam 1 handdoek te kort. Dat kan gebeuren. Contact gezocht met Walra. De volgende dag was mijn bestelling weer compleet. Super!! Contact was snel en duidelijk, super geholpen door en medewerkster.

Superzacht donslaken.

Prima zoals altijd

Prettige webwinkel en prima kwaliteit

Niet helemaal

Het laken voorgewassen en het zat vreselijk in de kreuk. Ligt dat aan de kwaliteit katoen? Of heeft u ook betere kwaliteit.

Perfect!!

Zie eerdere vermelding

Mooi beddengoed gaat lang mee en blijft mooi.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven