Netjes en correct

Afhandeling correct netjes en goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ziet er kwalitatief goed uit.

Alles is goed van kwaliteit en het blijft mooi en lekker zacht

Ik ben heel erg tevreden over jullie Slaapkamer slopen en lakens badkamer handdoeken washandjes keuken keuken doeken en theedoeken en vaatdoeken Goede kwaliteit en het blijft mooi

De maat van de topper niet goed!!!

De topper ontvangen en gelijk uitgewassen op 40 graden Vandaag op ons bed willen doen maar de topper is te klein Kan ‘t niet meer ruilen denk ik want ik heb de verpakking ook niet meer !!!! Gr. M.Dijkman

Dekbedhoezen en matrashoezen had ik al. Nu dekbedden gekocht. Geen 2 delen meer, werd me te zwaar. Makkelijk opmaken en ook warm genoeg.

Goede kwaliteit

Het dekbed is van een goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit en service

Opnieuw bestelde ik dekbedovertrek Vintage Cotton. Jaren geleden kocht ik hetzelfde en ondanks veel wassen, blijft het mooi. Het droogt ook lekker snel. 100 % katoen. De kwaliteit is ‘ouderwets’ goed! Bij mijn laatste bestelling zat een klein foutje in het stof. Het contact met de klantenservice was heel prettig en ze kwamen onmiddellijk met de oplossing. Ik ben wederom zeer tevreden en bestel een volgende keer zeker weer bij Walra.

Dekbed overtrek

Beste medewerkers. Mijn tweede ervaring,toppy dekbed overtrek. Walra heeft goede kwaliteit,en ook goede service. Dank jullie wel. Vriendelijke groet Jes

Super kwaliteit!! En super service!!!!

Heb 43 jaar geleden een hele uitzet gekocht van Walra producten En nog steeds gebruik en koop ik Walra !!! Onlangs telefonisch contact gehad, zeer goede en prettige ervaring!! Voor mij nog jaren WALRA!!!

Prima levering en goede producten

Heb voor de tweede keer hoeslakens besteld bij Walra. Blij met de producten. Heerlijke zachte materialen goed afgewerkt en de levering supersnel. Kortom tevreden klant.

goede en mooie kwaliteit en snelle levering, geweldig.

ligt heerlijk zacht

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Merk was mij al bekend van een goede kwaliteit en zo ook nu weer.

Mooie kwaliteit en snelle service

Altijd de vertrouwde kwaliteit

Sinds mijn kindertijd altijd Walra gebruikt. Kwaliteit, wateropname en vooral de zachtheid zijn geweldig.

Snelle levering van goed product

Snel in bezorgen retourneren en ook terugbetaling Prima service

Levering prima maar een antwoord op een door mij gestelde vraag niet

Ik had een set hoeslakens jersey voor onze camper gekocht maar heb voor het middendeel twee kleine hoeslakens nodig, er dat er 1 in de set en mijn vraag is hoe ik aan nog een klein hoeklaken kan krijgen. Groet, Gerda van der Valk

Snel verstuurd

Wat je van Walra kunt verwachten!

Van vroeger uit was Walra al een betrouwbaar merk. Mijn aankoop heeft dit weer bevestigd.

Prima kwaliteit ✅

Nog niet eerder besteld bij Walra, maar zeer tevreden!

Gelukkig

Na slechte ervaring met handdoeken van een winkelketen die nu failliet is, ben ik zeer gelukkig met de handdoeken van Walra.

Mooie molton

Zeer snelle levering. Makkelijk te bestellen via de site. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Prima service en een mooi product geleverd

Geen bijzonderheden

Topprodukt!

Walraven levert al jaren topprodukten. Wel jammer dat er geen keuze meer mogelijk is voor de extra dikke kwaliteit badhanddoeken.

Snelle service, goed product

Tot onze verbazing waren er hoeslakens die pasten op de matrassen van onze camper. Goed product en snel geleverd.

Teleurstellend

De levering was supersnel en de kwaliteit leek goed. Echter zelfs na 3x wassen nemen de handdoeken nog steeds geen drup water op.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven