Fijne en snelle service

Altijd tevreden over deze fijne handdoeken. Nu had ik 2 kapotte handdoeken, maatr kreeg netjes 2 nieuwe handdoeken opgestuurd! Dat vind ik nette en snelle service!

Deze levering is goed verlopen

Sinds 19-03-2025 heb nog een bestelling open staan ordernummer W1994553 Mijn opmerking is waar blijft deze bestelling!

Snel en heerlijke kwaliteit

Jaren terug kocht ik altijd Walra. Nu weer. Ben er blij mee, slaapt heerlijk. Goede stevige stof voor het dekbedovertrek. Ga voortaan weer voor Walra.

Prachtig dekbedovertrek besteld ‘s avonds, en toch de volgende dag al in huis. Wat een service en keurig verpakt, heel blij mee.

altijd goeie kwaliteit

blijft goed in de was, duurzaam

In een woord: geweldig!

Wat een heerlijke beddengoedset. Iets zwaardere kwaliteit, waardoor dit heerlijk ligt. En het ziet er ook nog eens prachtig uit. Extra aankleding voor op de slaapkamer!

Mooie dessins, goede kwaliteit en super service

Al enkele seizoenen klant en een aanrader!

Goede ervaring

Ik heb goede ervaringen met het kopen bij walra, komt altijd op de tijden die worden aan gegeven. En al wat ik besteld heb is altijd oké

De jeuken handdoeken zijn heel mooi van kleur en lekker zacht. Ben er heel tevreden over en blij mee.

Prachtige beddengoed

Wales heeft prachtige dekbed hoezen en lakens en na veel wassen blijven ze prachtig .

Makkelijke site, veel keuze en informatie en de dag erop al in huis

Goede klantenservice

Had blijkbaar de eerste keer mijn molton en hoeslaken te heet gewassen (60 graden) waardoor ze veel te kort waren geworden. Dit gemeld en gelijk een nieuwe set ontvangen met de mededeling dat ik eerst een paar keer op 30 graden moest wassen. Complimenten!

Top!!

Prachtige kwaliteit. Bijzonder snel geleverd. Ik ben heel tevreden.

Supersnelle levering van goed materiaal

Extra traveldekbed gekocht nadat de eerste zeer goed is bevallen

Ruime keus en goede producten

Vanwege de goede kwaliteit hoef ik niet te twijfelen als ik iets nodig heb.

Super kwaliteit!

Kwaliteit! Heerlijk geslapen. Echt een aanrader.

Fijn dekbedovertrek

Zeer goede en mooie kwaliteitt. Slaapt erg fijn.

In een woord geweldig

Een telefoontje en probleem uitgelegd. Zonder problemen werd alles opgelost. Precies zoals de kwaliteit van Walra is ook hun klantenservice. Super

Prachtige overtrekken

Kwaliteit en snelle levering

Mooi dekbed en waar voor je geld.

Prima kwaliteit!

Altijd goede kwaliteit.

Dekbedovertrekken (2x 1 persoons) hebben afwijkende kleuren.

Helaas niet goed.

Prima mooi textiel

Snel geleverd Waar voor je geld

Super tevreden over levering en kwailiteit

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe producten van walra!

Kwaliteit 5 sterren, alleen jammer van aanbiedingen die niet nagekomen worden!

Heb een bestelling gedaan nadat ik op facebook zag dat je er een leuke teddy tas bij zou krijgen, kreeg ik mijn bestelling thuis zonder tas, een mailtje gestuurd was de aktie al voorbij volgens jullie, ik zie nog steeds reclame voorbij komen met de gratis tas, ik heb wel een 20 procent korting code ontvangen voor een eventuele volgende bestelling maar had liever de tas alsnog gekregen, erg jammer. dit is naar alle tevredenheid opgelost door walra, dank je wel.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven