Erg tevreden!!

Super mooie kwaliteit. Prijs/kwaliteit verhouding is prima Erg blij met mijn aankoop.

Heel fijn dekbed

Dekbed heeft een fijne qualiteit, zou er zo nog een van willen kopen.Zeker een aanrader!

Prima kwaliteit en service!

Ik koop hier altijd graag mijn beddengoed. Prima kwaliteit en goede service. Tijdens mijn laatste bestelling was ik niet helemaal tevreden. Er werd daarna gelijk met mij meegedacht en gekeken. Fijn!

Geweldige handdoek

Zoals gewoonlijk weer een fantastische handdoek

Zeer tevreden!

Snelle levering en weer een prachtige set handdoeken rijker van kwaliteit!

Snelle levering mooie kleur

De bestelling was er snel mooie kleur, echter dacht wel dat de Walra handdoeken dikker waren. Dat valt beetje tegen.

Geweldige service en snelle levering.

Aanrader!

Goede service, kwaliteit is top!

Uitstekend pakket op tijd geleverd en een prachtig dekbedovertrek. Heel blij mee.

super

Net als vroeger mooie kwaliteit en prijs, ik ben er heel blij mee.

Top kwaliteit

Mooie stof goed passend

Prima kwaliteit

Ik heb twee dekbedden besteld met twee nieuwe hoezen. Het is van goede kwaliteit. We slapen er heerlijk onder.

Helemaal top

Netjes geleverd, prachtige kwaliteit, ik ben heel blij met met dekbedovertrek.

Heerlijk zacht mooie dekbedhoes

Wat een mooi dessin en heerlijk zacht. Top kwaliteit. Heel blij mee !

Prachtig dubbelzijdig dekbed

Mooie webshop, snel besteld, Super snelle levering, prachtig dekbed. ( wel een prijzig dekbed)

De walra handdoeken zijn geweldig. Heerlijk om je mee af te drogen. Blijven mooi in de was. Fijne kwaliteit. Dus erg goed

Een nieuwe slaapkamer ervaring voor een prima prijs

Prima geregeld en snel geleverd in een perfecte verpakking

Materiaal klopt met de beschrijving

Top service !

Een badhanddoek gekocht bij AH. Deze was niet goed afgewerkt aan de rand, dit zag ik pas bij thuiskomst. Contact opgenomen met Walra. Na het toesturen van de foto`s kreeg ik een telefoontje over de kleur van de handdoek, omdat Walra mij een nieuwe ging toesturen. Top service ! Gebruik al 25 jaar Walra badgoed en het is goede kwaliteit. Een zeer tevreden klant !

Walra heeft gewoon geweldige producten. De dekbedovertrekken zijn van geweldige kwaliteit en een mooi dessin. Ik heb nog walra handdoeken van 30 jaar geleden en de kwaliteit blijft geweldig.

snel gewenste artikelen ontvangen

snel gewenste artikelen ontvangen

Heel tevreden

Zeer snelle levering en een goed product!

Dekbedovertrek is van top kwaliteit ,koop ze wel in de opruiming . ( anders vind ik ze vrij kostbaar ) Het is het geld zeker waard je hebt er jaren lang plezier van.Ze blijven mooi.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Al eerder beddengoed bij Walre besteld. Dit was al goed bevallen. Vandaar weer een bestelling gedaan.

Het is een prachtige kwaliteit.

Vroeger, ongeveer 40 jaar geleden, toen heb ik voor mijn uitzet ook veel spullen gekocht. Ook van mijn moeder gehoord. Waren altijd geweldige spullen waar je jaren lang plezier van had. En nog.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven