De bestelling bij Walra is zeer betrouwbaar, snel en degelijk

De website is overzichtelijk - de prijs/kwaliteitsverhouding is prima - de levering is supersnel

Zoals beloofd!

Twee dekbedovertrekken besteld en keurig de volgende dag geleverd.

Ik blijf fan van Walra!

Weer eens een nieuw dekbedovertrek besteld, heerlijk zacht. Echt dé Walra-kwaliteit, tevreden!

Kwalitatieve handdoeken, snel geleverd

Overzichtelijke site, had snel gevonden wat ik nodig had. Levering was snel en de spullen waren goed verpakt. Handdoeken zijn van een hoge kwaliteit. Mooie kleur, dik en zacht.

Nog steeds mijn "beddengoed" favoriet!

Al weer 45 jaar geleden mijn "linnengoeduitzet" gespaard bij Walra. Heb hiervan nog steeds lakens en dekens... Ondertussen natuurlijk nieuw beddengoed besteld en is het nog steeds mooi afgewerkt, fijne kleurvaste katoen en heeft het sterke en rechte stiksels/naden. Blij mee!

Valt erg tegen

De lengte valt erg tegen. Ik krijg hem net over de topper heen. Onze vorig hoeslaken kon ruim over de topper heen en ons bed is 180 breed en 200 cm lang.

Goede kwaliteit, mijn eerste aankoop bij Walra en zeker niet de laatste

fijne zaak

snel geleverd 1 dag mooie zachte badhandoeken mooie kleuren

Fijne handdoeken, snel geleverd

mooie overtrek

mooie kwaliteit stof, blijft mooi in de was

Super product en service

Fijne producten en zeer prettige klantenservice

Snelle levering en mooie dekbedovertrekken!

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Binnen 24 uur geleverd, goede kwaliteit van de dekbedhoes. Retourzending en terugbetaling prima. Kwaliteit van Walraproducten is geweldig. Heb nog badlakens van 40 jaar geleden in gebruik.

Mooie kwaliteit en verkleurd niet

Heb nog een extra hoeslaken gekocht, die moet breed zijn, maar dat is hij standaard. Ik hou van katoen, en dit is mooi dicht geweven katoen. Maar het wit blijft ook wit, een ander hoeslaken dat ik had verkleurde snel naar geel bij gebruik…. Niet mooi. Deze is nu na jaar gebruik nog steeds wit! Kwaliteit is gewoon mooi!

Mooie kwaliteit

bestelling komt overeen met mijn verwachting.

Bestelproces verloopt gemakkelijk, snelle levering en kleur product komt overeen met verwachting.

Hoeslakens

Snelle verzending en netjes verpakt. Onderlakens passen goed om matras. De tijd zal moeten uitwijzen hoe de kwaliteit is.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Diverse beddengoed besteld. Goede kwaliteit en snelle levering

Prachtig beddengoed.

Dekbedovertrekset en hoeslaken besteld. Hele mooie kwaliteit.

Split topper matras hoes valt tegen

De split topper van Wales is zacht, mooie kleur maar is simpelweg veel te dun. Deze kwaliteit gaat het op mijn bed niet lang volhouden. En dat is erg jammer. Waarom zijn ze niet van dikkere/ zwaardere kwaliteit.

Perfecte service

N.a.v. een klacht over een product ben ik zeer tevreden over de vriendelijk wijze waarop de communicatie is gegaan. Ook over de tegemoetkoming ben ik heel tevreden.

Pr8tige aanwinst in de slaapkamer!

Heel mooi groen overtrek alleen heel jammer dat bovenin een echt gaatje zit (beschadiging). Werd pas opgemerkt toen t al op bed lag. Helaas kon ik het niet meer retourneren.

Goede shop en snel geleverd

Ik heb alleen maar walra.handdoeken en beddengoed, al meer dan 30 jaar. Kwaliteit is goed, kleur blijft heel lang goed en ze leveren snel.

walra is super textiel

de dekbedovertrekken van Walra zijn super zacht nemen makkelijk vocht op een genot om onder te slapen Walra bestaat al vanaf mijn vroege jeugd en is in kwaliteit altijd het zelfde gebleven gewoon GOED

goede kwaliteit

Al eerder een dekbedovertrek van Walra gekocht; blijft mooi van kleur en is lekker zacht. Een sieraad op je bed.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven